Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: l/d "Girinukas"

Mano dukrytė lankė šį darželį, aš buvau labai-labai patenkinta. Bet pakliuvom nelengvai, su 400 lt tongue.gif tiesa, tai buvo pries gerus 4 metus, o be to mes labai greitai norėjom, atėjau pavasarį pas direktorę - ir nuo birželio jau lankė darželį. gal dabar viskas kitaip
Atsakyti
O gal zinot mamos, kada Girinuke atostogu uzsidaro darzelis(kuri vasaros men)? svarbu, aciu 4u.gif
Atsakyti
Girinukas atostogų užsidaro nuo liepos mėn. iki rugsėjo 1 d., bet jeigu reikia yra galimybė leisti yra kitą darželį- kažkur prie Girstupio.
Atsakyti
Beatam, aciu! norejau savo maziu leist nuo birzelio, sakau paeis bent pora men ir apsipras, o dabar neapsimoka...paeis viena men ir 2 atostogu-vel bus rugseji stresas, ane?
Atsakyti
Cia biski ne i tema, bet visai idomu paskaityt apie darzeli kuri vaikysteje lankiau smile.gif Ir dabar atvaziavus pas tevus, nueinam pabut jame, ploto zaidimu aikstelems tai tikrai daug smile.gif
Atsakyti
Tai va, buvau nuėjusi užrašyti vaiką į Girinuką, tai sakė per mažas - ateiti kai bus 1 m, o lankyti galės nuo 2 m. Labai maloni vedėja, darželis tvarkingas - pirmas įspūdis thumbup.gif . Kadangi gyvenu šalia nieko nesiruošiu duoti, nešti - manau ir taip man priklauso smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(ICE-T @ 2005 02 03, 15:05)
Beatam, aciu! norejau savo maziu leist nuo birzelio, sakau paeis bent pora men ir apsipras, o dabar neapsimoka...paeis viena men ir 2 atostogu-vel bus rugseji stresas, ane?

Sveika, man atrodo , kad visai apsimoka leisti ir birželį- tada susirenka į lopšelio grupę visi nauji vaikai, vienas su kitu susipažįsta, po truputį apsipranta su tvarka. Vaikams vistiek lieka atmintyje įspūdžiai.(na jeigu būna geri). Galima leisti po keletą dienų-kaip pats vaikas nori ir ką pataria auklėtojos.
Gali išsirinkti patikusią spintelę, lovelę..., o kai ateini rugsėjį gauni tai kas liko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Beatam, noriu ir vel taves paklaust.. kaip siame darzelyje su maitinimu? ar geras maistas, ivairus, kiek kartu per diena maitina ?(ar tavo abu vaikai ejo i si darza?)
aciu wub.gif
gal ir kitos mamos turi papasakot ka nors apie sio darzelio maitinima?
Atsakyti
Maistas tikrai geras. thumbup.gif Vaikai valgyti gauna keturis kartus: pusryčiai, priešpiečiai, pietūs ir vakarienė. Pusryčiams beveik visada būna košė (vieną-du kartus per mėnesį - virtas kiaušinis) ir sumuštinis su arbata ar kakava.
Priešpiečiams - jogurtas arba sausainiai, arba vaisiai.
Pietums - sriubytė, antras patiekalas labai įvairus (cepelinai, kepsniukai maltos mėsos, kotletukai), visada būna kokių daržovių ir gėrimukas.
Vakarienei - miltiniai blynai, troškinti saldūs makaronai, sausi pusryčiai ir pan.
Vaikai, grįžę iš darželio namuose beveik nieko nebevalgo, gal tik vaisių kokių.
Atsakyti
Aciu, Sarune, kad atsakei.. galvoju, jau nieks nebeveda i si darzeli.. o tavo Jokubelis i kokia grupe eina? kas paskyre?vedeja ar patys grupe, aukletoja isisrinkot...man dabar tiek klausimu....
Atsakyti
Maistas Girinuke tikrai labai įvairus ir geras, tik mano Rokas visada būna alkanas. Grįžęs mano pirmiausia lenda į šaldytuvą- ką mes šiandien valgysim. Įpatingai lopšelio grupėje mums trūko maisto, manau tai priklauso nuo auklėtojų- kiek vaikams įdeda maisto į lėkštę ir ar leidžia kartoti. Kažkaip kiti vaikai mažiau valgė , tai mums mažiau kliūdavo.
Man labai patinka, kad darželyje prie pietų dažnai būna įvairūs vaisiai- kivis, apelsinas ar bananas.
Aš kartais Rokui duodu obuolių ar sausainių nusinešti.
Dėl auklėtojų ir grupės pasirinkimo-- manau pirmiausia reikėtų paklausti vedėjos patarimo, o po to galima nueiti į grupes ir pasikalbėti su auklėtojomis.
Atsakyti
Tiesa , dukrą Viktoriją leidom į Vaivorykštę, bet Girinuke man labiau patinka.(nors mes gyvenam beveik Vaivorykštės kieme).
Daug mamų giria Vaivorykštę -mums gal nepasisekė su auklėtojom.
Atsakyti