Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

Lialiusia, tą skausmą po lap sunku palyginti, be to, kiekvienas skirtingais jį jaučia 4u.gif Na bent man, maudė šiek tiek, bet tikrai per mmm kartais daug smarkiau skaudėdavo. O čia toks maudimas. Na nenorėk, kad visai nieko nejaustum, juk bet kokiu atveju tai operacija, bet paprasčiausia, mažiausia intervencija į tavo organizmą.
Oi aš irgi žliumbiau operacinėj, ašaros bėgo savaime doh.gif blush2.gif laukiau, kada gi čia atsijungsiu, dar anesteziologei sakiau, kad nejaučiu jokio silpnumo. Bet staigiai užėjo ir atsijungiau lotuliukas.gif O kai prabudau irgi verkiau, klausia ar skauda, sakau, ne - iš laimės doh.gif lotuliukas.gif - čia pasakojo kaimynkos mano, aš to dar neatsimenu hihihi.gif Šiaip tai visą tą lap, atsigavimą po narkozės prisimenu kaip kokį nuotykį lotuliukas.gif (niekad gi nebuvau to patyrus), nesvarbu, kad diagnozė nelabai džiuginanti unsure.gif Bet tikiu, kad viską įveiksiu ir sulauksiu savo mažylio ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Povelniu, greiciau tuos mm prasidetu...O man dar buna sone silta pasidaro. Tai tikriusiai irgi nenormalu?
Papildyta:
Nes kiti visi simptomai sutampa su endometriozes simptomais.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 13, 13:33)
kaip idomiai..nes as po LP jauciausi puikiai..bet kita diena dar nepaleido...tipo 4 st pas tave, tai dar pabuk..nors as jau varinejau is 3 i 1 auksta kavos nusipirkt lotuliukas.gif tai bent galejau padet katik isoperuotom mergaitem...tai atsiset, tai kanors paduoti ir pan..

Na turbut kiekvienam skirtingai. Dar nuo gydytojo priklauso is tiesu, mano tokia bjauresne is charakterio buvo, tai piktai liepe vaziuot namo biggrin.gif
O siaip tai sake, kad pati operacija buvo sunki, daug zidinuku, teko daug pakrapstyti, tai del to man taip skaudejo.. Jeigu maziau kapstesi po pilva, tai gal maziau po to ir skauda smile.gif Nu nes turejus as buvau visokiu operaciju anksciau, bet po LP tai man siaubingiausias pooperacinis sveikimas buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2011 12 13, 17:06)
Na turbut kiekvienam skirtingai. Dar nuo gydytojo priklauso is tiesu, mano tokia bjauresne is charakterio buvo, tai piktai liepe vaziuot namo biggrin.gif
O siaip tai sake, kad pati operacija buvo sunki, daug zidinuku, teko daug pakrapstyti, tai del to man taip skaudejo.. Jeigu maziau kapstesi po pilva, tai gal maziau po to ir skauda smile.gif Nu nes turejus as buvau visokiu operaciju anksciau, bet po LP tai man siaubingiausias pooperacinis sveikimas buvo doh.gif

mano ir buvo ne silkine lotuliukas.gif bet neisleido..nors labai norejau..ta diena lietuviai kaiptik su makedonija turejo zaist, tai norejau namie ziuret kasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pas mane buvo gausus ir gilus zidiniai ant raisciu, kurie prilaiko kiausides ir dar buvo desine kiauside sulipus su apendicitu doh.gif bijojau lp, bet po 3 dienu jau po turgu varinejau..matyt skirtingai organizmas reaguoja i intervencija...o kas operavo? Gydima skyre kazkoki?
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 13, 16:27)
Lialiusia, tą skausmą po lap sunku palyginti, be to, kiekvienas skirtingais jį jaučia  4u.gif  Na bent man, maudė šiek tiek, bet tikrai  per mmm kartais daug smarkiau skaudėdavo. O čia toks maudimas. Na nenorėk, kad visai nieko nejaustum, juk bet kokiu atveju tai operacija, bet paprasčiausia, mažiausia intervencija į tavo organizmą.
Oi aš irgi žliumbiau operacinėj, ašaros bėgo savaime  doh.gif  blush2.gif  laukiau, kada gi čia atsijungsiu, dar anesteziologei sakiau, kad nejaučiu jokio silpnumo. Bet staigiai užėjo ir atsijungiau  lotuliukas.gif O kai prabudau irgi verkiau, klausia ar skauda, sakau, ne - iš laimės  doh.gif  lotuliukas.gif - čia pasakojo kaimynkos mano, aš to dar neatsimenu  hihihi.gif  Šiaip tai visą tą lap, atsigavimą po narkozės prisimenu kaip kokį nuotykį lotuliukas.gif (niekad gi nebuvau to patyrus), nesvarbu, kad diagnozė nelabai džiuginanti  unsure.gif  Bet tikiu, kad viską įveiksiu ir sulauksiu savo mažylio  ax.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras pasakojimas thumbup.gif

Jungiuosi prie Endo mergyciu. Snd diagnoze I-II stadija gavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 12 13, 17:12)
Jungiuosi prie Endo mergyciu. Snd diagnoze I-II stadija gavau  doh.gif

na su tokia stadija linkiu kuo greiciau i nestuke.gif buri 4u.gif linkiu nesulaukt gandrus sugriztancius pasitikti jau su pilviuku 4u.gif koki gydima skyre ar ne?
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 13, 17:15)
na su tokia stadija linkiu kuo greiciau i  nestuke.gif  buri 4u.gif linkiu nesulaukt gandrus sugriztancius pasitikti jau su pilviuku 4u.gif koki gydima skyre ar ne?

Jo skyre - nuo kito menesio ND intensyvus ir tiek lotuliukas.gif Sake jei po pusmecio nepastosiu, tai pameginti KT keleta menesiu, kad suaktyvintu vaisinguma. O jei po metu nepastosiu, tai gimdos fotke, nes problema pastojimui ne endo, o galima gimdos patologija doh.gif
Na as jau pradejau BOROVAJA MATKA gerti. Tai bent tiek "gydymo" jau paleidau i trasa. PLIUS - butinai turiu isgerti nemaziau kaip 2lts skysciu per diena, nes mano gleives kiek pati atradau per klampios nes keli gydytojai man pasake kad man organizmui truksta skysciu...Taip noreturi tiketis kad cia del to tai pilgai nepastojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 12 13, 17:24)
Jo skyre - nuo kito menesio ND intensyvus ir tiek  lotuliukas.gif Sake jei po pusmecio nepastosiu, tai pameginti KT keleta menesiu, kad suaktyvintu vaisinguma. O jei po metu nepastosiu, tai gimdos fotke, nes problema pastojimui ne endo, o galima gimdos patologija  doh.gif
Na as jau pradejau BOROVAJA MATKA gerti. Tai bent tiek "gydymo" jau paleidau i trasa. PLIUS - butinai turiu isgerti nemaziau kaip 2lts skysciu per diena, nes mano gleives kiek pati atradau per klampios nes keli gydytojai man pasake kad man organizmui truksta skysciu...Taip noreturi tiketis kad cia del to tai pilgai nepastojau  doh.gif

labai geras gydymas thumbup.gif as tai GiNEKOL geriu, sudetis viensale uzgina ir kraujazole..tablietkas pamirstu isgert, o ka jau kalbeti apie arbatas.. doh.gif jetau..bet uz ka mums tiek bedeliu...tai endo, tai dar kasnors.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 13, 17:33)
labai geras gydymas thumbup.gif as tai GiNEKOL geriu, sudetis viensale uzgina ir kraujazole..tablietkas pamirstu isgert, o ka jau kalbeti apie arbatas.. doh.gif jetau..bet uz ka mums tiek bedeliu...tai endo, tai dar kasnors.. doh.gif

Kraujazoles as arbatas maukiu, jau vien del to kad man jos gardzios.
Nenusimink ir nosiuko nenuleisk. Nera to blogo, kas neiseitu i gera, kad ir kaip sunku musu situacijoj taip galvoti butu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 12 13, 17:47)
Kraujazoles as arbatas maukiu, jau vien del to kad man jos gardzios.
Nenusimink ir nosiuko nenuleisk. Nera to blogo, kas neiseitu i gera, kad ir kaip sunku musu situacijoj taip galvoti butu.  4u.gif

4u.gif aciu 4u.gif kazkaip iskart po LP buvau pilnesne optimizmo..nu tikiuosi kad jis sugris pas mane mirksiukas.gif o hormonu tyrimus dareisi?
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 13, 17:56)
4u.gif aciu 4u.gif  kazkaip iskart po LP buvau pilnesne optimizmo..nu tikiuosi kad jis sugris pas mane mirksiukas.gif o hormonu tyrimus dareisi?

Sorriukas kiek laiko tau jau po LP?

Jo, dariausi, normoj jie pas mane. Nu estrogenu nesidariau bet kai visi like normoj ir jokiu PKS nera tai matyt ir jie normoj... Spermograma irgi daremes. Tai irgi pastojimui uztektina... Suprantu tave... Ta viltis..Tokia trapi.
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 12 13, 18:13)
Sorriukas kiek laiko tau jau po LP?

Jo, dariausi, normoj jie pas mane. Nu estrogenu nesidariau bet kai visi like normoj ir jokiu PKS nera tai matyt ir jie normoj... Spermograma irgi daremes. Tai irgi pastojimui uztektina... Suprantu tave... Ta viltis..Tokia trapi.

nu ryt bus 3 menesiai..tu tai jau pasikauscius thumbup.gif ir spermograma pasidare..mes tai planavom, bet viena karta turejau as bedu asmeniniu, tai ne tas buvo abiem galvoj, o poto MB su temp kelias dienas vaiksciojo..tai net nezinau dabar po kiek laiko galima spermograma daryti:hm kazkaip po LP tikejau kad va ims taip ir uzkibs greitai... blush2.gif o dar MB sesuo, sako, kam jums suo geriau vaikas..sakau nu tai pasigaut ta vaika pirmiausia reik..o ji-ka cia reiskia-bac ir yra doh.gif greitai cia doh.gif nors pati nei vieno neturi doh.gif
Atsakyti