Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(urkis @ 2011 12 13, 14:29)
Mane paleido kita ryta po operacijos, nors rado 2-3 st. ir jauciausi tikrai tragiskai, bet israse namo, mol kam tu cia gulesi, namie greiciau pasveiksi. Tiesa, jokiu nuskausminamuju vaistu nedave, nors man ir nebuvo taip blogai, kad juos gert reiketu.
Siaip LP prisimenu kaip didziausia kosmara ir ne del pacios operacijos, o del savijautos kuri buvo pora dienu po jos.
Jei esi vilniete rekomenduoju Santariskese gyd. Poskiene (ji daro LP). Labai profesionali.

kaip idomiai..nes as po LP jauciausi puikiai..bet kita diena dar nepaleido...tipo 4 st pas tave, tai dar pabuk..nors as jau varinejau is 3 i 1 auksta kavos nusipirkt lotuliukas.gif tai bent galejau padet katik isoperuotom mergaitem...tai atsiset, tai kanors paduoti ir pan..
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 13:59)
Aisku, na pagooglinsiu ,kad nebutu baisu man. Tik va turiu klausimeli  toki pati kaip ir kitoj temoj. Kiek laiko laike jus lygoninej?

mane irgi siūlė kitą dieną po LAP paleisti, bet aš taip nepatenkintai numykiau blush2.gif , kad gyd ir nesiginčijo - paliko dar dienai, ir tikrai nesigailiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2011 12 13, 14:39)
mane irgi siūlė kitą dieną po LAP paleisti, bet aš taip nepatenkintai numykiau  blush2.gif , kad gyd ir nesiginčijo - paliko dar dienai, ir tikrai nesigailiu  smile.gif

o as tai jau kita diena ziauriai norejau namo..ir buvo labai liudna, kad nepaleido... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 13:07)
Vat kaip, tai visgi dvi paras kokias palaiko. Nes  lapuke parasyta kad padaro operacija ir nuo jos per 24 val palaidzia namo su israsytais nuskaus. vaistais.Tai baisiai skamba, padaro skyles ir iskart isleidiza namo.

Na čia su tuo laikymu, tai nuo ligoninės priklauso. Man lap antakalny buvo, paleido tą pačią dieną. Mūsų ten buvo virš 12 moteriškių ir visas tą pačią dieną paleido (aišku vienoms lap buvo, kitoms histero). Man 3 stadija. Nuskausminamųjų nereikėjo, kai prabudau po poros val jau i tulika nušlepsėjau, aišku įsikibus į MB parankę, nes silpna buvo. Dar po kokios valandos ir pietus valgiau. Gal kiek paskubėjau, nes galva suktis pradėjo, bet iki 18 val., kai išėjau iš ligoninės, tai jau viskas normaliai buvo. Nei nuskausminamųjų nereikėjo irnesakyk.gif Aš tikėjausi, kad viskas bus daug daug baisiau, kad daug blogiau jausiuosi, tai palyginus su tuo ko tikėjausi, buvo tik juokas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 13 gruodžio 2011 - 13:56
Kiek laiko pilva skaudejo? Su ko galima paliginti skausma? As prisimeniau kaip mane vezie valymui, apsizliumbiau, sesele sako neverk negalesi kviepuoti,bus nosis uzsikimsusi, galvok apie gera, o as zliumbiu dar labiau.Pasodino mane ant liektuvo, pririso kojas,rankas, ir sako nebijok, nustojau vekrti, ir ziuriu is vis kampu is kito kambariuko priejo zmoniu, man taip pykta pasidare (kad man nelaime,o cia be mano sutikimo tikriusiai rezidentus ileido).Visi zaliai apsirenge, neskiuriu kad yra kas, tik kartojau: nenoriu matyti , nenoriu matyti jo (turejau omeny kad nerodytu man vaiko, t.y. kas liko manyje neisaugto,nes tikrai mirciau is skausmo) Atsijungiau, prabudau palatoje, vyras pasakojo kad kazka bandziu sakyti, panikuoti, bet kai praejo narkoze viskais normalia buvo,jokio skausmo nieko, tik iskart ranka ant vietikes uzdejau, per narkoze dar ieskojau pjuvio, net nzn kodle, bet man atrode kad jis bus.
tai bijau kad ir cia nebutu, tokiu dalyku, kad pradesiu zliumbti ir panikuoti.
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 14:59)
Kiek laiko pilva skaudejo? Su ko galima paliginti skausma? As prisimeniau kaip mane vezie valymui, apsizliumbiau, sesele sako neverk negalesi kviepuoti,bus nosis uzsikimsusi, galvok apie gera, o as zliumbiu dar labiau.Pasodino mane ant liektuvo, pririso kojas,rankas, ir sako nebijok, nustojau vekrti, ir ziuriu is vis kampu is kito kambariuko priejo zmoniu, man taip pykta pasidare (kad man nelaime,o cia be mano sutikimo tikriusiai rezidentus ileido).Visi zaliai apsirenge, neskiuriu kad yra kas, tik kartojau: nenoriu matyti , nenoriu matyti jo (turejau omeny kad nerodytu man vaiko, t.y. kas liko  manyje neisaugto,nes tikrai mirciau is skausmo) Atsijungiau, prabudau palatoje, vyras pasakojo kad kazka  bandziu sakyti, panikuoti, bet kai praejo narkoze viskais normalia buvo,jokio skausmo nieko, tik iskart ranka ant vietikes uzdejau, per narkoze dar ieskojau pjuvio, net nzn kodle, bet man atrode kad jis bus.
tai bijau kad ir cia nebutu, tokiu dalyku, kad pradesiu zliumbti ir panikuoti.

pilvą įvairiai kaip kam, bet yra mergaičių kurios jau po poros dienų į darbus ėjo. Ten taip nėra, kad nieko nedarant skauda, ne. Tiesiog sunkiau judėt, nes tempimas nedidelis jaučiasi ir tiek.
O mane kai vežė LAP aš irgi verkiau, įvažiavom į liftą, kažkaip gėda man pasidarė dėl tų ašarų, ir sakau seselėm - "nu va, ašarų į ausis pribėgo", jos nusijuokė, sako "nu va, operacijos negalės daryt", nuotaika ir pagerėjo. thumbup.gif
Atsakyti
lialiusia,
kai pradėsi nervintis ar verkti uzsimanysi pries lp, pradėk skaičiuoti didelius skaičius atbuline tvarka..na man padėjo, tik operacinej viena asara nuriedejo ir užmigau. pvz sesitukstanciai keturi simtai astuoniasdesimt penki..ir taip žemyn, sakiau kiekvieną skaičiuką ir stengiausi aiskiai kiekvieną žodį sau mintyse iūstarti..gavosi savotiska meditacija..kuo didesnius skaicius emiau, tuo maziau laiko liko kitokiosm mintims i gava lysti ar graudintis..pabandyk, gal pades ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 13 gruodžio 2011 - 14:22
Rajura, ek, bijau akd ir man tai bus. mastau.gif Na bet nenukreipkime nuo temos ENDOMETRIOZE.
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 15:18)
Rajura, ek, bijau akd ir man tai bus. mastau.gif Na bet nenukreipkime nuo temos ENDOMETRIOZE.

pritariu, dėl to tau į LAP klausimus daugiau LAP skyrelyje atsakau smile.gif
Atsakyti
Aciu didelis jums uz palaikyma! Dabar vel skaiciuosiu dienas kada ,nu kada...o po to greiciau, nu greiciau.

Tai jums nustate Endometrioze, tai pasalino cista ar cista su kazkuom, tos stadijos baisios dar.
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 15:23)
Aciu didelis jums uz palaikyma!  Dabar vel skaiciuosiu dienas kada ,nu kada...o po to greiciau, nu greiciau.

Tai jums nustate Endometrioze, tai pasalino cista ar cista su kazkuom, tos stadijos baisios dar.

baisios, kol pati nesusiduri,, o kai tau pasako diagnosė - gauni momentinį šoką, o vėliau susigyveni ir žiūri ką ir kaip toliau daryti. Tau irgi reikia žinoti, kad visaip gali būti, bet laukti geriausio. Aš pavyzdžiui gavau toookią diagnozę, kad niekur čia forume tokios dar nebuvau girdėjusi doh.gif nu bet susitaikiau ir vilties neprarandu smile.gif
Atsakyti
Tokia baisia?
Atsakyti