Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 13:00)
Na gine pasake LP po svenciu darisim. O jums dare LP?

Čia visos skylėtos, kaip duršliokai. galutinai patvirtinti endo įmanoma tik LP metu. mirksiukas.gif

cha, o man liko tik 7 dienos KT gerti ir tada pas ginių lėksiu. tik su tyrimais jau taip durnai gaunasi, kad net nežinau ką daryti...laikas kai reikės man tyrimus pasidaryti nu grynai per šventes doh.gif
Atsakyti
Tai tos skyles lieka visam gyvenimui? Po kiek lako galima pastoti nuo LP?
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 13:35)
Tai tos skyles  lieka visam gyvenimui? Po kiek lako galima pastoti nuo LP?

nugi užsiuva, tas skylutes. jos dydžio maždaug apie 1 cm. jei gerai užsitraukia tai net nesimato, kad kas nors daryta. o pastoti galima nors ir kitą mėnesį, jei esi iš tų laimingųjų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 13:35)
Tai tos skyles  lieka visam gyvenimui? Po kiek lako galima pastoti nuo LP?

na randeliai manau lieka..bet kad jie tookie nedideli..man 3 men po LP. bet randeliai visai nezymus..laikui begant manau dar pasidarys maziau matomi..o beja kai buni su kelnaitem, tai ju isvis nematyti..O del pastojimo..tai cia jau kalbek su tave operuosianciu gydytoju..jis po LP gales ivertinti situacija ir sakyti, kada jau galima planuoti leliu..
Atsakyti
Na sita gine irgi ramino mane, sako po menesio galesi planuoti vaikiuka, bet vistiek supratau kad pora menesiu reikes pagerti KT. O kurioj vietoj jums dare skyles? Mano lapuke parasyta kad per bamba ir pilvo apacioje.
Papildyta:
Beje is kur jus esate? As is VILNIAUS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 13:52)
Na sita gine irgi ramino mane, sako po menesio galesi planuoti vaikiuka, bet vistiek supratau kad pora menesiu reikes pagerti KT. O kurioj vietoj jums dare skyles? Mano lapuke parasyta kad per bamba ir pilvo apacioje.
Papildyta:
Beje is kur jus esate?  As is VILNIAUS smile.gif

pas mane skylutes toj pacioj lokacijoj:) na yra pvz kai mergaites negerdamos KT jau pati pirma cikla po LP pastojo..zinau net pora atveju, per praejusi men...
Atsakyti
Aisku, na pagooglinsiu ,kad nebutu baisu man. Tik va turiu klausimeli toki pati kaip ir kitoj temoj. Kiek laiko laike jus lygoninej?
Atsakyti
Man po lp liepė sulaukti mm ir jau tada startuoti. Jokių KT neskyrė, tik diuphastoną. Tai va vis dar stengiamės smile.gif nors esu iraš girdėjusi, kad iškart po lp kai kas pastoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 13:59)
Aisku, na pagooglinsiu ,kad nebutu baisu man. Tik va turiu klausimeli  toki pati kaip ir kitoj temoj. Kiek laiko laike jus lygoninej?

mane treciadieni ryte operavo, o penkt jau isleido namo:)
Atsakyti
Vat kaip, tai visgi dvi paras kokias palaiko. Nes lapuke parasyta kad padaro operacija ir nuo jos per 24 val palaidzia namo su israsytais nuskaus. vaistais.Tai baisiai skamba, padaro skyles ir iskart isleidiza namo.
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 14:07)
Vat kaip, tai visgi dvi paras kokias palaiko. Nes  lapuke parasyta kad padaro operacija ir nuo jos per 24 val palaidzia namo su israsytais nuskaus. vaistais.Tai baisiai skamba, padaro skyles ir iskart isleidiza namo.

paleidimas priklauso, nuo to, ka randa lp metu..kitas ir ant rytojaus paleidzia..kadangi pas mane 4 st, tai palaike pora dienu..dar zes ar temp nekils po operacijos..jei bus temp, tai irgi nepaleis greit..o jei nieko baisaus neras, ko ir linkiu, ir temp neturesi, tai ant rytojaus ir keliausi namucio..
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 13:07)
Vat kaip, tai visgi dvi paras kokias palaiko. Nes  lapuke parasyta kad padaro operacija ir nuo jos per 24 val palaidzia namo su israsytais nuskaus. vaistais.Tai baisiai skamba, padaro skyles ir iskart isleidiza namo.

Mane paleido kita ryta po operacijos, nors rado 2-3 st. ir jauciausi tikrai tragiskai, bet israse namo, mol kam tu cia gulesi, namie greiciau pasveiksi. Tiesa, jokiu nuskausminamuju vaistu nedave, nors man ir nebuvo taip blogai, kad juos gert reiketu.
Siaip LP prisimenu kaip didziausia kosmara ir ne del pacios operacijos, o del savijautos kuri buvo pora dienu po jos.
Jei esi vilniete rekomenduoju Santariskese gyd. Poskiene (ji daro LP). Labai profesionali.
Atsakyti