Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

Pasake taip: tavo cista virs 5 cm tai jau reiskia reikalingas LP, ir plius su sienele, kuri ir gali buti kalta del nepastojimo verysad.gif Bet as kai isgirdau endom... ir kad reikia LP, apsiverkiau, tai pasake ateiti po mmm gaaaaal but apsikeis kas, bet sako mazai vilciu. Dave lapuka susipazinty su LP. Man dar baisiau pasidare cry.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 12:45)
Pasake taip: tavo cista virs 5 cm tai  jau reiskia reikalingas LP, ir plius su sienele, kuri ir gali buti kalta del nepastojimo  verysad.gif  Bet as kai isgirdau endom... ir kad reikia LP, apsiverkiau, tai pasake ateiti po mmm gaaaaal but apsikeis kas, bet sako mazai vilciu. Dave lapuka susipazinty su LP. Man dar baisiau pasidare  cry.gif

visoms būna baisu, bet reikia galvoti taip: kas baisiau LP ar neturėjimas vaikų?
man šita mintis visada padeda prieš nemalonias procedūras mirksiukas.gif beto daugelis LP perneša pakankamai lengvai, taip kad drąsiau.
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 12 13, 12:48)
visoms būna baisu, bet reikia galvoti taip: kas baisiau LP ar neturėjimas vaikų?

thumbup.gif drinks_cheers.gif
tik nedelsk su LP..jei po mm niekas nesikeicia, tai neatideliok..nes cista gali dar dideti..man 5 cm pasalino nuo d.k...apipjauste ja kazkiek, bet ji kuo puikiausiai funkcionuoja:)
Atsakyti
Na gine pasake LP po svenciu darisim. O jums dare LP?
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 13:00)

aisku, kad dare, kaipgi kitaip tas cistas but pasaline..ir matai-gyvos.. mirksiukas.gif nors pries LP jau atsisveikinimo zinutes SB rasiau..maniau po narkozes nebepabusiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Vat ir man lenda i galva baisus dalykai. Ne taip bijau to LP, kaip pergivenu kaip noriu ir kada galesiu tureti savo vaikiuka,maza angeliuka cry.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 13:00)

Labukas smile.gif na žinoma, kad darė..dauguma čia skylėtos biggrin.gif
atėjo lp ir praėjo..
kaip ir minėjo merginos, mes juk žinome savo tikslą smile.gif tai ir siekiame jo, o lp tik tarpinis veiksmas siekiant stebūklėlio. Tai gi nežlimbk, mes su tavimi friends.gif
Jei kils kokių minčių, klausimų, rašyk-gelbėsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 11:27)
Sveikos. Gristu su zinom. Gine itaria man Endometrioze, sako reikes daryti LP. Kai isgirdau siuos zodzius apsiverkiau, eidama namo negalejau sulaikyti asaru.  verysad.gif  bijau.gif  cry.gif  AS LABAI BIJAU!!!!

Lialiusia console.gif išsiverk, susidėliok mintis. Reikia laiko apsiprasti su ta mintim. Bet pamatysi, ta lap visai nebaisi. Ar gi norėtum dar delsti ir laukti kažko? Paremontuos truputį ir galėsit laukti savo mažulėlio. Jei įtaria endo, ją patvirtinti gali tik lap. Įtarimas dar nereiškia, kad tikrai bus ta endo 4u.gif
Nueik į LAP temą, ten tikrai rasi gerų patarimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O kur Glamour su NT g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 13 gruodžio 2011 - 12:12
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 13, 13:11)
O kur Glamour su NT  g.gif  4u.gif

vat ir aš jos laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 13:45)
Pasake taip: tavo cista virs 5 cm tai  jau reiskia reikalingas LP, ir plius su sienele, kuri ir gali buti kalta del nepastojimo  verysad.gif  Bet as kai isgirdau endom... ir kad reikia LP, apsiverkiau, tai pasake ateiti po mmm gaaaaal but apsikeis kas, bet sako mazai vilciu. Dave lapuka susipazinty su LP. Man dar baisiau pasidare  cry.gif

Labas, lialiusia,
nera baisi ta LP, as jau dvi turejau, ir gyva lotuliukas.gif
ir vel nepamenu is kurio tu miesto, taciau bet kuriuo atveju patarciau pasidometi ir paieskoti gero operuojancio gydytojo ir prasytis, kad jis atliktu LP.
tik nesupratau del tos sieneles - ar tikrai cista su sienele, ar cia gimda su pertvarele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 13:05)
Vat ir man lenda i galva baisus dalykai. Ne taip bijau to LP, kaip  pergivenu kaip noriu ir kada galesiu tureti savo vaikiuka,maza angeliuka  cry.gif

visos mes su panasiom viltim ir mintim..
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 12 13, 13:13)
Labas, lialiusia,
nera baisi ta LP, as jau dvi turejau, ir gyva lotuliukas.gif
ir vel nepamenu is kurio tu miesto, taciau bet kuriuo atveju patarciau pasidometi ir paieskoti gero operuojancio gydytojo ir prasytis, kad jis atliktu LP.
tik nesupratau del tos sieneles - ar tikrai cista su sienele, ar cia gimda su pertvarele? g.gif

Na ji pasake kad cista ir sienele yra, kuri tikriausiai ir bus kalta. O as pati maciau ekrana, tai gimda grazi, bet kairiam sone cista ir nuo jos tiesus pagaliukas, siena (kaip cia paaiskinti nzn g.gif

Turiu as foto, bet kai ji mazyte nesimato tai ryskiai kaip per ekrana.
Atsakyti