Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 09, 15:00)
Jetus, cia rimtas bejeris del tu kazkokiu meziagu kurias isskiria endo ir kurios trukdo pastot? man kazkaip iki siol niekas nieko tokio dalyko nesake...

Gerai kad priminet, o tai pamirsau snd uzginos isgerti  doh.gif

taip,nes as kai pasakiau gyd,kad darem ta testa tai pasake,kad bereikalo,nes turint endo juos ir taip naikina.
Merginos,o jus tikros,kad tos zoles negali skatinti endo vesejimo???? as geriau ir vienasale ir salavija ir dabar galvoju gal cia jie padejo jai plisti.
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 09, 10:58)

(...) Zodziu dabar MB gers vaistus didinancius testosterona, jadvygos arbateles gerinancias turta, gal dar pavyks gauti bebro sruogliu, ir tada nuo IVF+ICSI GAL pereisime prie paprasto IVF...  angel_sadangel.gif

užjaučiu, fenk-ju, kokią Jadvygos arbatą gers TB ? Čia man irgi labai aktuali naujiena. Mes irgi dabar ieškom tų sruoglių.
Atsakyti
GLAMOUR, gal testukas kartojei?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2012 01 09, 16:10)
užjaučiu, fenk-ju, kokią Jadvygos arbatą gers TB ? Čia man irgi labai aktuali naujiena. Mes irgi dabar ieškom tų sruoglių.

As is Jadvygos pagal uzsakyma dariau. Galima pasiskambinti jai ir uzsisakyti, arba nuvaziuoti i ta jos uki ir tada is karto suruosia.
Atsakyti
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 09, 15:08)
taip,nes as kai pasakiau gyd,kad darem ta testa tai pasake,kad bereikalo,nes turint endo juos ir taip naikina.
Merginos,o jus tikros,kad tos zoles negali skatinti endo vesejimo???? as geriau ir vienasale ir salavija ir dabar galvoju gal cia jie padejo jai plisti.

Nu kad atvirksciai siaip. Salavijo as negeriau ir nesidomejau, o vienasale tai labai reguliuoja tas visas moteriskas kiek zinau. Idomu butu atsiliepimu daugiau isgirsti, nors kiek iki siol girdejau tai visi puikus buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Nenoriu gadinti naujos temutės, tai čia prasinešiu, kad... HCG žemiau nulio 13~14 DPO, du NT neigiami, taigi mano temperatūra ne nuo nėštumo, galiu laukt ramiai pareinančių mmm

Sheila, aš irgi šiandien į darbą nenuėjau, turėjau dar išsigulėti. Šeimos daktarė telefonu pakonsultavo,nieko gudraus nepasiūlė, tik tuos pačius vaistukus gerti arba Nimesil. Aš pradedu įtarti, kad man čia viskas susidėjo, o temperatūra pakilo nuo padidėjusio PRG ir šiaip organzimo reakcijos į stimuliaciją. Turbūt pareis mmm, išnyks ir temeperatūra, bet pabandysiu dar šiandien pagulinėt, paprakaituot. Ryt nepaisant nieko eisiu į darbelį.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti