Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

Kaip manot, draugės, ar gali ką nors reikšti 20 jautrumo OT dvi juostelės 28 cd.?

Vakar ryte ( 27 cd) patepliojo tamsiai rudai biškutuką. O lyg šiol nesulaukiu normalių mmm, viskas švarut švarutėliai. Krūtinė jautri, viduriai pakietėję.
Nežinau, koks mano ciklas turi būti, nes prieš IUI ciklas buvo kelis mėn. 29 cd., IUI metu ciklas 26 cd.
Iš durnumo dar pasidariau OT - dvi juostelės, viena kiek šviesesnė unsure.gif Pagailėjau NT frusty.gif fool.gif Šiaip būdavo, kad pateplioja iš vėlaus vakaro, bet kitą dieną mmm visu pajėgumu, tepliojimai man būna mmm pabaigoj.

Aš matau du galimus variantus:
Arba kimba lialius arba man kažkas su hormonais negerai?

O jei su hormonais negerai, tai abejoju ar beverta IUI daryti, kurio estafetė jau šią savaitę įsisuktų, jei aš nesulauksiu dviejų juostelių NT.

Kol nepamatysiu II gražių, tol nepatikėsiu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 12, 22:51)
Kaip manot, draugės, ar gali ką nors reikšti 20 jautrumo OT dvi juostelės 28 cd.?

Vakar ryte ( 27 cd) patepliojo tamsiai rudai biškutuką. O lyg šiol nesulaukiu normalių mmm, viskas švarut švarutėliai. Krūtinė jautri, viduriai pakietėję.
Nežinau, koks mano ciklas turi būti, nes prieš IUI ciklas buvo kelis mėn. 29 cd., IUI metu ciklas 26 cd.
Iš durnumo dar pasidariau OT - dvi juostelės, viena kiek šviesesnė unsure.gif Pagailėjau NT frusty.gif fool.gif Šiaip būdavo, kad pateplioja iš vėlaus vakaro, bet kitą dieną mmm visu pajėgumu, tepliojimai man būna mmm pabaigoj.

O jei su hormonais negerai, tai abejoju ar beverta IUI daryti, kurio estafetė jau šią savaitę įsisuktų, jei aš nesulauksiu dviejų juostelių NT.

Kol nepamatysiu II gražių, tol nepatikėsiu.  schmoll.gif

mastau.gif kaip tai keistai čia viskas g.gif man neteko su tuo susidurti..na pas mane visada rodo dvi juosteles ot, tik tarp jų ryškumo labai didelis skirtumas ne ovuliacijos dienomis. Paprastai kelios dienos iki mm dar truputį paryskėdavo, bet tikrai labai nežymiai..
Gal merginos, kurioms teko su tuo susidurti, atsilieps g.gif
Laikau kumštukus, kad ne hormonai kvailiotų, o kalėdinė dovanėlė lauktų 4u.gif
Sakau, gal ryt nubėk kraujuko tyrimą pasidaryti? kaip manai? ar dar lauksi ir nt gadinsi?...laikykis, žinom, kad netikrumas ir ta nežinomybė iš kantrybės veda 4u.gif 4u.gif 4u.gif friends.gif
Atsakyti
rytoj NT gadinsiu. Tada spręsiu kas toliau. Trečiadienį turiu talonėlį pas daktarę. Pasiskaičiau truputį angliškai, supratau tik tiek, kad gali tas OT nieko nereikšti. Apsiraminau šiek tiek, lauksiu ryto. Reik biški dar kantrybės.
Atsakyti
Glamour, aš esu kažkur skaičiusi, kad OT II ciklo gale gali reikšti ir nestuke.gif
Na labai tikiuosi, kad ryt NT parodytų ne ką kitą, kaip tik II wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 12, 21:51)

Glamour, tai gali reikšt kad skūpijai ant teigiamo NT bigsmile.gif Pas mus daug tokių buvo, bėgioja paskui vaikus daba mirksiukas.gif

QUOTE(Amarok @ 2011 12 12, 22:23)
na pas mane visada rodo dvi juosteles ot, tik tarp jų ryškumo labai didelis skirtumas ne ovuliacijos dienomis.

na arba OT per jautrūs arba su hormonais nėr gerai, neturi vaiduokliauti VISĄ ciklą
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 12, 22:51)
Kaip manot, draugės, ar gali ką nors reikšti 20 jautrumo OT dvi juostelės 28 cd.

Sveika.na nezinau as del tu ot ciklo gale.pasiskaiciau cia sm kad kai kuriom taip nestuma rode. tai as du ciklus pries mmm viena diena darydavau del smalsumo ir man ot rodydavo pakankamai ryskias II juosteles.net sakiau koki karta darysiu visa cikla tuos ot paziuresiu kaip kinta. Na bet tavo atveju kaip suprantu mmm jau veluoja, tad butu gerai kad tas ot rodytu kaip nt . Oi butu smagu
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 13, 00:16)
rytoj NT gadinsiu. Tada spręsiu kas toliau. Trečiadienį turiu talonėlį pas daktarę. Pasiskaičiau truputį angliškai, supratau tik tiek, kad gali tas OT nieko nereikšti. Apsiraminau šiek tiek, lauksiu ryto. Reik biški dar kantrybės.

Labą rytą, oi laukiam laukiam nt rezultatų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 12 13, 08:33)
Labą rytą, oi laukiam laukiam nt rezultatų  ax.gif

drinks_cheers.gif ax.gif

Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 13 gruodžio 2011 - 08:37
QUOTE(Glamour @ 2011 12 12, 21:51)

Manau tai gali reikšti kibimą wub.gif pas mus kitoje temoje mergytėms taip buvo. Laikau kumščius 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikėkimės geriausio.
Atsakyti
sveikos, nezinau, ka reiskia, jei OT II rodo ciklo gale, bet OT rezultatai gali buti netikslus jei yra PKS arba menopauzes metu. Na bet tikiuosi, kad pas tave ne tas variantas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gristu su zinom. Gine itaria man Endometrioze, sako reikes daryti LP. Kai isgirdau siuos zodzius apsiverkiau, eidama namo negalejau sulaikyti asaru. verysad.gif bijau.gif cry.gif AS LABAI BIJAU!!!!
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 12:27)
Sveikos. Gristu su zinom. Gine itaria man Endometrioze, sako reikes daryti LP. Kai isgirdau siuos zodzius apsiverkiau, eidama namo negalejau sulaikyti asaru.  verysad.gif  bijau.gif  cry.gif  AS LABAI BIJAU!!!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif nebijok mergyt 4u.gif nusisluostyk asaras ir neverk..zinau kaip jautiesi..nes irgi ziauriai bijojau...as niekad net ligoninej nebuvau gulejus, o cia bac iskart operacija su narkoze..iki paskutines minutes tikejau, kad ivyks stebuklas ir ta cista , kuria turiu isnyks..bet...juk gerai, kad iskart pasake ka itaria ir paskyte LP. o ne maitinno graziais pazadais ar neveiksmingu gydymu...gal nieko ten dar baisaus neras..nes endo juk nustatoma tik LP metu..tad po jos zinosi visa situacija..pastaruoju metu ne vienas atvejis, kai mergaite po LP iskart patampa nestuke.gif , galbut tu busi viena is ju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 12 13, 09:33)
Labą rytą, oi laukiam laukiam nt rezultatų  ax.gif

aha..labai laukiam..nu pradziugink geromis naujienomis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 12 12, 21:36)

ir man liūdna  verysad.gif bet jau bandau užsiprogramuoti, kad po kokiu dvylikos dienų teks vėl į planavimą kibti. Dabar tik trydalioju, kad patikra pas gydytoją sklandžiai praeitų.. g.gif paskauda kartais tai ten tai ten..bet iš esmės nėra labai blogai, tai vyliuosi, kad bus švaru  ax.gif na bet laikas parodys  g.gif

netrydaliok..tikiu, kad viskas svaru bus..tikiu ir linkiu tau to mirksiukas.gif man irgi visur pamaudendavo..ir pas gydytoja ejau su baime didele..maniau tikrai kazka ras..bet kolkas viskas kaip ir gerai..(3 kart nusispjoviau ir i stala pabeldziau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 13 gruodžio 2011 - 11:40