Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 09, 12:12)

mes ir pirmiau darem net 6 dienas(siauliuose) susilaikymo, bet paskutini karta darem tai apie 3 dienas susilaikymo ir rezai mano nuostabai buvo geresni blush2.gif na jie pas mus nera blogi tik kazkaip buvo keista. o gal dar gali primint kuri stadija endo lauraz nera tad ir saraselio nera blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dormeja @ 2012 01 09, 12:18)
Sveikutės  4u.gif

Galiu  blush2.gif  4u.gif

oi tai gal pabusi musu statybininke blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 09, 13:23)
mes ir pirmiau darem net 6 dienas(siauliuose) susilaikymo, bet paskutini karta darem tai apie 3 dienas susilaikymo ir rezai mano nuostabai buvo geresni blush2.gif na jie pas mus nera blogi tik kazkaip buvo keista. o gal dar gali primint kuri stadija endo lauraz nera tad ir saraselio nera blush2.gif

Mes pirma kai darem, tai irgi daugiau buvom susilaike, tai beje rezultatai buvo geresni (jei taip gali buti vadinama) A+B=8%
O pas mane 3st. Beje jau sausip pab. bus metai po LP, tai va jauciu kad pries planuojant IVF, reiks dar viena LP pasidaryti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 09, 12:27)
Mes pirma kai darem, tai irgi daugiau buvom susilaike, tai beje rezultatai buvo geresni (jei taip gali buti vadinama) A+B=8%
O pas mane 3st. Beje jau sausip pab. bus metai po LP, tai va jauciu kad pries planuojant IVF, reiks dar viena LP pasidaryti.. g.gif

na gal nebereiks tos Lp , ar cia taip gine kalba g.gif o tau dabar kt nebutu nudinga pagert kol vyra gydisit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 09, 13:31)
na gal nebereiks tos Lp , ar cia taip gine kalba  g.gif o tau dabar kt nebutu nudinga pagert kol vyra gydisit blush2.gif

Nea, cia as pati taip svarstau.. g.gif Po mm varysiu pas Z.Z. pasitarti kaip cia man toliau elgtis ir kaip man toliau gydytis, ar pailseti, ir pan.
Atsakyti
NAUJA TEMA
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2012 01 09, 13:06)

o jau kokia grazi temute wub.gif
Atsakyti
Dormeja, kaip sauniai pasistengei thumbup.gif Melyna, mano pati paciausia spalva tai bus geri namuciai... blush2.gif Visoms (juk man bus liudna be draugiu nestukiu skyrelyje) wub.gif
Atsakyti
blush2.gif ačiū. Tikiuos, kad ji bus vaisinga visoms bigsmile.gif
Va *Ziurkyte* sukūrė temutę ir nestuke.gif , tai tikiuos, kad ir man pasisekė nestuke.gif , sužinosim sekmadienį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 09 sausio 2012 - 13:07
QUOTE(Dormeja @ 2012 01 09, 12:18)
Sveikutės  4u.gif

Dzastina, sveika prisijungusi  4u.gif
O jūs darėt tą testą po sueities? Šiaip tyrimais nėra įrodyta, kad jo rezultatai patikimi. Va žinau vieną mergaitę, kuri pastojo natūraliai, nors buvo "nesuderinami" pagal šį testą, darėsi kelis IUI.
Be to, jei jau buvai pastojusi 4u.gif , vadinasi tas testas iš vis netenka prasmės.
O dėl endo, aš irgi turėjau endo cistą. Mano gyd sakė, kad endo išskiria kažkokius fermentus, kurie žudo spermatozoidus ir neleidžia įsitvirtinti embrioniukui. 4u.gif

zinau,kad tas tyrimas nera patikimas ir po jo pastojo 50proc,net nustacius nesuderinamuma, neesu ties tuo uzsiciklinus,tiesiog iki pastojimo buvo vienos bedos,kurias susitvarkiau,o po persileidimo,mano organizmas visiskai pasikeite... aisku tai gali buti ir endo itaka,bet kaip ja apeiti???? ai, jauciu isves mane greitai i Žiegždrius ir nereiks man jokių vaikų....Turbūt aš tik viena tokia nenormali,kad operacija dar uz menesio,o as jau savaite kaip beveik nevalgau, tiksliau suvalgiau tiek kiek anksciau per diena... apie miega is viso patyliu ir verkti galiu turbut kiaura para verysad.gif visiska netikele...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzastina_: 09 sausio 2012 - 13:17
Dzastina console.gif console.gif esi normali, kaip ir visos, tiesiog reikia laiko "suvirškinti" visą informaciją, susitaikyti, kad reikia LAP, įsivaizduoju, kaip jautiesi... Man buvo panašiai. Bet LAP tai jau tikrai nebijok 4u.gif paremontuos ir bus laisvas kelias pas leliukus. O dabar - STIPRYBĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 09 sausio 2012 - 13:22
QUOTE(Dormeja @ 2012 01 09, 14:22)
Dzastina  console.gif  console.gif  esi normali, kaip ir visos, tiesiog reikia laiko "suvirškinti" visą informaciją, susitaikyti, kad reikia LAP, įsivaizduoju, kaip jautiesi...  Man buvo panašiai. Bet LAP tai jau tikrai nebijok  4u.gif  paremontuos ir bus laisvas kelias pas leliukus. O dabar - STIPRYBĖS  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Esme,kad ji man jau antra, pirmos turbut taip nebijojau,kai dabar bijau. verysad.gif
Atsakyti
Na ka, damusinejam temute? smile.gif

Jetus, cia rimtas bejeris del tu kazkokiu meziagu kurias isskiria endo ir kurios trukdo pastot? man kazkaip iki siol niekas nieko tokio dalyko nesake...

Gerai kad priminet, o tai pamirsau snd uzginos isgerti doh.gif

Dar nejau i naujus namucius, pasilieku siurpriza sau thumbup.gif

Dormeja, laikau kumstukus uz tave thumbup.gif
Atsakyti