[quote=meskos,2012 01 08, 20:28]
[quote=Glamour,2012 01 07, 21:53]
štai , meskos, paskaityk čia apie vaistažoles http://www.supermama...php/t56476.html ir kitoms mergytėms nepakenks paskaityti
Aciu Glamour , akip Tu? negadinai daugiau NT?? Bnadau gert tas arbatas ir judint ledus..
bet tai daug jų gerk ir koncentruotų
Ačiū, kad domiesi. Man temepratūra vakare dar šiek tiek pakilus buvo, paskui pagaliau prakaituot pradėjau, visą naktį prakaitavau. Šiandien šokinėja 37.4 - 37.1 ir prakaituoju daug. Net galva nebeskauda. Ryt bandysiu patekti pas šeimos dakatarę dėl visa ko, viršininkė darbe leido nepasirodyt. Nei pilvo , nei strėnų neskauda, nemaudžia.
Papildyta:
[quote=Dzastina_,2012 01 07, 22:33]Aciu. IUI tikrai prireiks,nes pas mus kaip ir nesuderinamumas dar yra. Jei buciau tai anksciau issiaiskinus tai jau po pirmos LP butume IUI dare ir gal jau supciau beibi...ech... As tik tikiuosi,kad neras 4 stadijos,nes tada sake tik IVF
Paklausiu ka gydytoja siulys,bet kol kas mintys apie Radzeviciute
[/quote]
šita daktarė man negirdėta, neturiu jokių atsiliepimų.
sheila, kaip tavo sveikatytė šiandien? Nu kas čia daros, kad visos apsirgę.
Šįryt testo nedariau. Bandysiu rytoj ryte. Bet šiaip jau jokių požymių nei nėštumo nei mmm nejaučiu, tik (.)(.)lengvai pabrinkę. Bandau nebegalvot, nes juk bus kaip bus.
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 08, 18:39)
Todel,kad anksciau as pasigaudavau kiekviena virusa, kas nusiciaudo,o as jau ir sergu ir taip buvo visa gyvenima. Po dvieju metu laukimo pastojau, deja, baigesi viskas skaudziai ir nuo tada as esu sveikiausias zmogus. Buna, pasijuntu blogai, staigiai prasideda smarki sloga, atrodo jau sirgsiu... bet praeina pora valandu ir viskas dingsta kaip nebuve. Organizmas matyt pagamina antikunius pries liga ir tvarka. Todel mano didziausia baime, kad mano organizmas nuspres,kad vaisius yra organizmo priesas, kas bus tada??? Neisivaizduoju ar imanoma tai pasalinti... Nezinau,gal as cia nusisneku, bet man sitas sakinys tiktu idealiai "Endometriozė traktuojama kaip autoimuninė bendra viso organizmo liga, kurios pagrindas dideli imuninės sistemos pokyčiai."
Tiesa, dar turiu visa puokste alergiju: salciui, karsciui, nuo streso ir to isberia visa kuna dilgeline, turejau ir anafilaksini besimaudydama vonioje...apie maista tai ne nesneku.
Tiesa, dar turiu visa puokste alergiju: salciui, karsciui, nuo streso ir to isberia visa kuna dilgeline, turejau ir anafilaksini besimaudydama vonioje...apie maista tai ne nesneku.
As manau, kad jei tai is tikruju yra imunines sistemos kalte, tai sita liga galima isgydyti, tik zinoma, ne tradicines medicinos priemonemis. Pati buvau ziauriai alergiskas zmogus, taciau pavyko isgydyti VISAS alergijas homeopatijos pagalba. Turbut vel uzsirasysiu pas homeopata ir ziuresiu ka jis pasiulys siuo klausimu
QUOTE(urkis @ 2012 01 09, 00:20)
As manau, kad jei tai is tikruju yra imunines sistemos kalte, tai sita liga galima isgydyti, tik zinoma, ne tradicines medicinos priemonemis. Pati buvau ziauriai alergiskas zmogus, taciau pavyko isgydyti VISAS alergijas homeopatijos pagalba. Turbut vel uzsirasysiu pas homeopata ir ziuresiu ka jis pasiulys siuo klausimu
Gal gali į až parašyti pas ką lankeisi iš homeopatų,nes pas vieną tokį"gerą" lankiausi,kuris atseit viską mato iki ląstelių lygio,bet tas jo matymas kažkoks aklas,nes nei cistos,nei endo nepamatė...
Meskos, man kai buvo nesivystantis, israse vaistus citotek ar kazkokius panasius, jie sukele gimdos susitraukimus ir viskas issivale. Tie vaistai nera registruoti LT, todel parduodami tik tam tikrose vaistinese, jiems gydytojas turejo uzpildyti specialia deklaracija.
QUOTE(malvina @ 2012 01 09, 09:24)
Meskos, man kai buvo nesivystantis, israse vaistus citotek ar kazkokius panasius, jie sukele gimdos susitraukimus ir viskas issivale. Tie vaistai nera registruoti LT, todel parduodami tik tam tikrose vaistinese, jiems gydytojas turejo uzpildyti specialia deklaracija.
labas rytas Kaip ligoniukai musu siandien jauciasi?
Malvina, o tau tada leido buti namuose ar pagulde i ligonine stebeti? nes zinau kad buna guldo.. as taip noreciau kazkaip namuose issiversti su situo reikalu.. Bet kuriuo atveju treciadieni pas gyd, tada matyt ir bus aiskiau..Gal dar pramus mm iki tol..
QUOTE(malvina @ 2012 01 09, 10:24)
Tie vaistai nera registruoti LT, todel parduodami tik tam tikrose vaistinese, jiems gydytojas turejo uzpildyti specialia deklaracija.
Sveikos mergytes
Tik patarsiu... Mergytes, kurioms israso neregistruotus vaistus Lietuvoje, pasidomekit ar jie registruoti Lenkijoje. MB israse vaistus neregistruotus LT, tai su specialiu uzsakymu butu kainave apie 250lt (cia taip B.Z. sake), o nuvaziavus i Lenkija 1 dezute kainavo 45 zlotus (t.y. apie 35 lt) Kainu skirtumas nerealus Lietuviska recepta prieme be problemu
Dzastina, sveika prisijungus Tikuiosi ilgai cia neuzsibusi ir keliausi i skyreli
O as nebeprisimenu, (vis tos narkozes liekamieji reiskiniai) ar pasipasakojau apie savo situacija... Musu dabar didziausia problema nebe endometrioze, padarius visus tyrimus paaiskejo, kad MB spermiai nejudrus. Tik 33% judanciu vietoje ir 67% negyvu... Zodziu dabar MB gers vaistus didinancius testosterona, jadvygos arbateles gerinancias turta, gal dar pavyks gauti bebro sruogliu, ir tada nuo IVF+ICSI GAL pereisime prie paprasto IVF...
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 09, 10:58)
Dzastina, sveika prisijungus Tikuiosi ilgai cia neuzsibusi ir keliausi i skyreli
O as nebeprisimenu, (vis tos narkozes liekamieji reiskiniai) ar pasipasakojau apie savo situacija... Musu dabar didziausia problema nebe endometrioze, padarius visus tyrimus paaiskejo, kad MB spermiai nejudrus. Tik 33% judanciu vietoje ir 67% negyvu... Zodziu dabar MB gers vaistus didinancius testosterona, jadvygos arbateles gerinancias turta, gal dar pavyks gauti bebro sruogliu, ir tada nuo IVF+ICSI GAL pereisime prie paprasto IVF...
Ačiū.
O kur konkrečiai Lenkijoje perkate? Ar čia bet kurioje vaistinėje pas juos yra?
Laikykis fenk-ju tikėkimės pagerės taviškio turtas
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 09, 12:06)
Ačiū.
Aciu, as irgi labai tikiuosi kad pasitaisys, bent truputi..
Priklauso turbut nuo vaistu. Mes pirkom Suwalki Plaza (cia Suvalkuose) prekybcentrio vaistineje, ji tokia didesne. Bet neturejo mums reikalingo kiekio, tai mes paprasem uzsakyti, tai vaziuosim dar kita savaitgali pasiimti. Tai gal ir kitokiu galima uzsisakyti, kad jiems atveztu
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 09, 10:58)
sveikos merginos, na as jau siandien visai gerai jauciuos , bet siandien dar neinu i darba isisgulesiu iki galo ir bus viskas ciki piki. bet rytoj jau dumsiu.
na fenk-ju tikrai nekokios naujienos, bet gal vaistuku pagalba viskas susitvarkys. na o testeronui kelti kiek seniau buvau skaicius kad labai gerai kai vyrai sportuoja na kazkada skaiciau bet gal ir nusikalbu... o man dar idomu kiek laiko buvo susilaikymas kai tyrima daret
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 09, 13:03)
o man dar idomu kiek laiko buvo susilaikymas kai tyrima daret
4 paros.
merginos as jau pasigedau, kai kuriu musu mergaiciu
gal kuri zino kur dingo Lauraz5, o gal kas nutiko , jos jau labai seniai nebesimato cia . taip pat kokytes visai nebesimato nejau mergaites nori pailseti nuo SM. kazkaip pasigendu ir kaikuriu musu nebesimato vegeles, vilteles na zinoma jos turbut pas nestukes issikrauste,
kaip laikaisi ziurkyte gal jau geriau po gulimo rezimo?
kaip glamour ar buvai pas daktara ?
kitoms mergaitems
beje gal kuri mergaite noretu pasirupinti nauja temuke as tai nelabai moku
gal kuri zino kur dingo Lauraz5, o gal kas nutiko , jos jau labai seniai nebesimato cia . taip pat kokytes visai nebesimato nejau mergaites nori pailseti nuo SM. kazkaip pasigendu ir kaikuriu musu nebesimato vegeles, vilteles na zinoma jos turbut pas nestukes issikrauste,
kaip laikaisi ziurkyte gal jau geriau po gulimo rezimo?
kaip glamour ar buvai pas daktara ?
kitoms mergaitems
Sveikutės
Dzastina, sveika prisijungusi
O jūs darėt tą testą po sueities? Šiaip tyrimais nėra įrodyta, kad jo rezultatai patikimi. Va žinau vieną mergaitę, kuri pastojo natūraliai, nors buvo "nesuderinami" pagal šį testą, darėsi kelis IUI.
Be to, jei jau buvai pastojusi , vadinasi tas testas iš vis netenka prasmės.
O dėl endo, aš irgi turėjau endo cistą. Mano gyd sakė, kad endo išskiria kažkokius fermentus, kurie žudo spermatozoidus ir neleidžia įsitvirtinti embrioniukui.
Papildyta:
Galiu
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 07, 21:33)
Aciu. IUI tikrai prireiks,nes pas mus kaip ir nesuderinamumas dar yra. Jei buciau tai anksciau issiaiskinus tai jau po pirmos LP butume IUI dare ir gal jau supciau beibi...ech... As tik tikiuosi,kad neras 4 stadijos,nes tada sake tik IVF
Dzastina, sveika prisijungusi
O jūs darėt tą testą po sueities? Šiaip tyrimais nėra įrodyta, kad jo rezultatai patikimi. Va žinau vieną mergaitę, kuri pastojo natūraliai, nors buvo "nesuderinami" pagal šį testą, darėsi kelis IUI.
Be to, jei jau buvai pastojusi , vadinasi tas testas iš vis netenka prasmės.
O dėl endo, aš irgi turėjau endo cistą. Mano gyd sakė, kad endo išskiria kažkokius fermentus, kurie žudo spermatozoidus ir neleidžia įsitvirtinti embrioniukui.
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 09, 11:17)
Galiu