Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(Glamour @ 2012 01 07, 02:21)
O kada joms laikas nė pati dabar nebežinau, nes prasidėjo jos man netipiškai , keistai ir nežinojau, kada užskaityti ciklo pradžią, o dar ciklas stimuliuotas su krūva visokių vaistų,  duphastono dar viso neišgėriau, hcg paskirtas tik 12 dienai.

Glamour- kaip fainai, gal kleckas uzkibo 4u.gif Kad tik nebutu uzdegimas, bet jei jie tau nedazni tai nebus tikekimes..

Ziurkyte, zinau kad norisi begti, as tokia pat, kai tik isejau i darba, sviesiau viskas pasidare..Bet kol yra tikslas guleti, tai manau padaryk viska ka gali, kad nesigailetum..

As vis dar nezinioj, turbut nesivengsiu priemoniu rimtesniu, cia svaime pas mane nieks nevyksta.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 07, 13:29)
Glamour- kaip fainai, gal kleckas uzkibo 4u.gif  Kad tik nebutu uzdegimas, bet jei jie tau nedazni tai nebus tikekimes..

As vis dar nezinioj, turbut nesivengsiu priemoniu rimtesniu, cia svaime pas mane nieks nevyksta.. verysad.gif

Meskos, nesu susidūrusi su tavo situacija, bet ... įtariu daktarai retai, kada patars kokių liaudiškų priemonių. O gal yra kokių. Pavyzdžiui arbatos, kurių mes, norinčios pastot, vengiame. Dabar tiksliai nepasakysiu, kurios bet skatina gimdos susitraukinėjimą, tai ypač nerekomenduojamos pradžioj ir gale nėštumo, pavyzdžiui čiobreliai, berods liepžiedžiai, gal dar raudonėlis. Kažkaip gal apsieitum be rimtesnių labai morališkai skausmingų procedūrų. Juk anksčiau senoliai tokiais būdais irgi sutvarkydavo tokias bėdas. 4u.gif

Mano naujienos tokios. Šiandien 12 DPO - NT neigiamas. Pilvą jau tik vos vos kartais tempia, jau galima ir ignoruot. Visą dieną lovoj gulinėju, arbatėles gerinėju. Temperatūra buvo 37.1, nuėjau tik vakarop pelenus išvalyt, pečių pakurt ir temperatūra pakilo iki 37.3 Jokių ligos požymių išskyrus galvos pamaudenimą, silpną prakaitavimą , bendrą silpnumą nėra. Nesuprantu - man taip nėra buvę unsure.gif
Meskos, aš uždegimų išvis nesu turėjusi, išskyrus pienligę. Nuo jos niekad temperatūra nekildavo ir neskaudėdavo pilvo.
Atsakyti
Sveikos. Ar priimsit ir mane i savo skyreli... pries 2 metus man buvo pirma endo stadija,kuria tipo per LP sutvarke, dabar nuejau tartis del IUI ir rado kaip itaria endo cista ir sako,kad greiciausiai ji pas mane jau bus gerokai isvesejus, menesio gale vel eisiu ir tarsiuos del LP,kad tiksliai paziuretu ir cista pasalintu. Visada sakiau,kad nejauciu jokiu pozymiu jos,o kai perskaiciau pirma temutes puslapi tai labai daug ka prisitaikiau kas ne neitariau,kad gali buti endo pozymis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzastina_: 07 sausio 2012 - 19:38
štai , meskos, paskaityk čia apie vaistažoles http://www.supermama...php/t56476.html ir kitoms mergytėms nepakenks paskaityti wink.gif

Man beje naujiena buvo, kad apynys ir sėmenys turi medžiagų panašių į estrogeną. čia jau laukiu mergaičių, kurios šiek tiek daugiau domėjotės apie endo dietą. Kaip su tais estrogenais? Ar mum jų vengti visgi reikia unsure.gif ?

Papildyta:
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 07, 20:37)
Sveikos. Ar priimsit ir mane i savo skyreli... pries 2 metus man buvo pirma endo stadija,kuria tipo per LP sutvarke, dabar nuejau tartis del IUI ir rado kaip itaria endo cista ir sako,kad greiciausiai ji pas mane jau bus gerokai isvesejus, menesio gale vel eisiu ir tarsiuos del LP,kad tiksliai paziuretu ir cista pasalintu. Visada sakiau,kad nejauciu jokiu pozymiu jos,o kai perskaiciau pirma temutes puslapi tai labai daug ka prisitaikiau kas ne neitariau,kad gali buti endo pozymis  verysad.gif

junkis, junkis 4u.gif Na jei jau cista kiaušidėje, tai LP neišvengiama, bet... gal tada ir IUI neprireiks tikėkimės wink.gif O pas ką šįkart operuotis ketini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 07 sausio 2012 - 20:59
QUOTE(Glamour @ 2012 01 07, 21:53)
junkis, junkis  4u.gif Na jei jau cista kiaušidėje, tai LP neišvengiama, bet... gal tada ir IUI neprireiks tikėkimės wink.gif O pas ką šįkart operuotis ketini?

Aciu. IUI tikrai prireiks,nes pas mus kaip ir nesuderinamumas dar yra. Jei buciau tai anksciau issiaiskinus tai jau po pirmos LP butume IUI dare ir gal jau supciau beibi...ech... As tik tikiuosi,kad neras 4 stadijos,nes tada sake tik IVF verysad.gif
Paklausiu ka gydytoja siulys,bet kol kas mintys apie Radzeviciute
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(Glamour @ 2012 01 07, 20:30)
Mano naujienos tokios. Šiandien 12 DPO - NT neigiamas. Pilvą jau tik vos vos kartais tempia, jau galima ir ignoruot. Visą dieną lovoj gulinėju, arbatėles gerinėju. Temperatūra buvo 37.1,  nuėjau tik vakarop pelenus išvalyt, pečių pakurt ir temperatūra pakilo iki  37.3 Jokių ligos požymių išskyrus galvos pamaudenimą, silpną prakaitavimą , bendrą silpnumą nėra. Nesuprantu - man taip nėra buvę  unsure.gif

man ir temperatura atrodo puse dienos kol lovoj gulejau buvo 36.8 pavaiksciojau p namus ir vel iki37.7 sukilo doh.gif vel prigeriau liepziedziu arbatos tai dabar prakaituoju .... verysad.gif sakai liepziedziai sukelia persileidimus g.gif einu pagooglint
Papildyta:
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 07, 22:33)
Aciu. IUI tikrai prireiks,nes pas mus kaip ir nesuderinamumas dar yra. Jei buciau tai anksciau issiaiskinus tai jau po pirmos LP butume IUI dare ir gal jau supciau beibi...ech... As tik tikiuosi,kad neras 4 stadijos,nes tada sake tik IVF  verysad.gif 
Paklausiu ka gydytoja siulys,bet kol kas mintys apie Radzeviciute

sveika atvykus 4u.gif ... na nusiramink, gal dar taip baisiai nebus ir endo nebus suvesejus,. o ta suderinamumo testa siule gine atlikt ar patys jus norejot g.gif as kai klausiau savo vaisn.spec tai ji sake kad tai nelabai veiksmiga o as norejau issitirti...
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 07, 22:40)
sveika atvykus  4u.gif ... na nusiramink, gal dar taip baisiai nebus ir endo nebus suvesejus,. o ta suderinamumo testa siule gine atlikt ar patys jus norejot g.gif as kai klausiau savo vaisn.spec tai ji sake kad tai nelabai veiksmiga o as norejau issitirti...

kad man pastaruoju metu vien blogi dalykai nutinka,tai ir cia nesitikiu nieko gero... verysad.gif
Mes patys su vyru nusprendem ir pasidarem su niekuo nesitare,nors kai nuejau tai vos ne durne mane isvadino ta kur eme tepineli, sako koks tau skirtumas ar taip, ar taip IUI reikia(nes buvo jau metai po LP praeje),tai kam daryt. Siaip pas mane imunitetas subludo,as nesergu net persalimo jokiom ligom jau 4 metai,todel ir maniau,kad zudau spermius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzastina_: 07 sausio 2012 - 21:51
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 07, 21:50)
Siaip pas mane imunitetas subludo,as nesergu net persalimo jokiom ligom jau 4 metai,todel ir maniau,kad zudau spermius.

O kodel manai, kad imunitetas subludo?? Tai gal kaip tik reiketu dziaugtis, kad stiprus imunitetas? g.gif

Svarstau, nes ir pati nesergu jokiom persalimo ligom ir nepasigaunu jokiu virusu.. tfu tfu tfu!
Ir esu pamasciusi ta pati ka ir Tu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2012 01 08, 19:02)
O kodel manai, kad imunitetas subludo?? Tai gal kaip tik reiketu dziaugtis, kad stiprus imunitetas? g.gif

Svarstau, nes ir pati nesergu jokiom persalimo ligom ir nepasigaunu jokiu virusu.. tfu tfu tfu!

Todel,kad anksciau as pasigaudavau kiekviena virusa, kas nusiciaudo,o as jau ir sergu ir taip buvo visa gyvenima. Po dvieju metu laukimo pastojau, deja, baigesi viskas skaudziai ir nuo tada as esu sveikiausias zmogus. Buna, pasijuntu blogai, staigiai prasideda smarki sloga, atrodo jau sirgsiu... bet praeina pora valandu ir viskas dingsta kaip nebuve. Organizmas matyt pagamina antikunius pries liga ir tvarka. Todel mano didziausia baime, kad mano organizmas nuspres,kad vaisius yra organizmo priesas, kas bus tada??? Neisivaizduoju ar imanoma tai pasalinti... Nezinau,gal as cia nusisneku, bet man sitas sakinys tiktu idealiai "Endometriozė traktuojama kaip autoimuninė bendra viso organizmo liga, kurios pagrindas – dideli imuninės sistemos pokyčiai."

Tiesa, dar turiu visa puokste alergiju: salciui, karsciui, nuo streso ir to isberia visa kuna dilgeline, turejau ir anafilaksini besimaudydama vonioje...apie maista tai ne nesneku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzastina_: 08 sausio 2012 - 18:43
QUOTE(Dzastina_ @ 2012 01 08, 18:39)

Dzastina dabar kaip tik apie imunine kalbame IVF skyrelyje, nueik paskaitineti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Glamour,2012 01 07, 21:53]
štai , meskos, paskaityk čia apie vaistažoles http://www.supermama...php/t56476.html ir kitoms mergytėms nepakenks paskaityti wink.gif

Aciu Glamour 4u.gif , akip Tu? negadinai daugiau NT?? Bnadau gert tas arbatas ir judint ledus..

Ziurkyte, kur dingai.. kaip Tau sekas?? Gal susitvarke jau viskas pagulejus 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2012 01 08, 19:02)

as ir niekad nesirgdavau , o apie lovos gulejima del temperaturos net nepamenu kada taip buvo.... doh.gif visad galvojau kad stiprus imunitetas. bet va dabar pagavo... tik labai jau keista kad taip sunkiai nusimusineja temperatura g.gif pamatuoju vis 37.0-37.3 nors tu ka ... geriu liepziedzius guliu lovoj 37 tik pavaikstau iskart 37.3 vaistu nenoriu dar gerti blush2.gif na kelias tabletkas ikaliau. siandien pasidariau NT aisku I na bet siandien dar tik 10dpo. sakau gal dar per anksti , kad ka pamatyti... blush2.gif sakiau jei rytoj taip pat, tai eisiu biuleteni imt, bet ryte keliausiu i darba, nes nei serganti jauciuosi nei ka. svarbu balsas atsirado ax.gif
Atsakyti