[quote=*ziurkyte*,2012 01 06, 13:59]
Sveikos
man taip liūdna, kad negaliu. Atrodo taip laukiau, kad pastočiau, tai tikėjausi, o dabar...Iš lovos išlipti negaliu, sergu baisiai, ir gydytis normaliai negaliu. o šiandien ryte vėl pakraujavo. Paskambinau gydytojui, liepė gulėti toliau, ir nieko padaryti negalima, išsilaikys žirniukas arba ne. Žodžiu vieni nervai, gyvenimas sustojęs. Nesitikėjau kad šitaip...Su pirmąją gyvenimas nesikeitė, puikiai visada jaučiausi...
Ziurkyte -rimtai laikykis..
O tau nepadeda knygas skaityti? As isgulejau beveik 2 savaites tai prisiprasiau knygu, kurios itraukia i skaityma ir laikas greiciau bego. aisku tv programa irgi mintinai ismokau.. Zinau kad viskas ne taip kaip tikejaisi, man taip pat, bet nosi aukstyn, viskas bus gerai.. Kazin rimtai cia tie uzdegimai taip paveikia ka, kad gulet kaip kiausiniams tenka
Papildyta:
[quote=Pilkos akys,2012 01 06, 18:22]
Meskos, laikykis
Manau tos, kurios nepatyrėme to, nesuprasime tavo skausmo, bet vis tiek norim tau atrama būti, nepalik mūsų!
Tai kur as desiuos be jusu
Aisku tema mano be rysio, bet tai ka jau..
Bet zinokit keistas dalykas.. kai bandziau gelbetios gulejimais, tai atrode pasijudinu ir blogai, ir baisu buvo kad teplios ir atrode skaudena, keista..Dabar kai einu i darba, namie cia viska is eiles sveiciu, kad mintis uzmusti iki kito treciad pas gyd, tai nieko is vis nesidaro..na aisku, be vis didejancio pilvo skausmo..jauciu neiskesiu pati prasysiuos paguldoma treciadieni.. O dar mano merginos gimtadienis sekmadieni, kaip ji sako jos jubiliejus, 10 metu, tai taip bijau kad praziopsoti man gali ji tekti su viosm ligoninem
O ko jus visos tu virusu prisigaudet, taigi negerai planuojant, nesisaugot gal
Man labai padejo jau pries 2 metus isgirstas receptas - nuo rudens gerti zuvu taukus ir vitamina C.. Dar jei namie kas virusuoja, tai reikia ilgai ilgai kaitinti ant mazos ugneles ciobreliu arbata, biria.. kazkoks profesorius pasakojo kaip nuo gripo saugotis..