Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 06, 15:51)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  negi niekas jos neissigydo? sad.gif Eina sau, pravalas  blink.gif

na bent man taip sake gydytoja g.gif jei man melavo tada ir as tau meluoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 06, 16:24)
na bent man taip sake gydytoja g.gif jei man melavo tada ir as tau meluoju blush2.gif

Nu tu sakai kaip tau sake, taigi nemeluoji. bet kad tavo gydytoja tau pamelavo taip noreciau tiketi blush2.gif Nors turejau negera nuojauta del to nelaimingo refliukso... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 06, 17:29)
Nu tu sakai kaip tau sake, taigi nemeluoji. bet kad tavo gydytoja tau pamelavo taip noreciau tiketi  blush2.gif Nors turejau negera nuojauta del to nelaimingo refliukso...  verysad.gif

as sakyciau, kad polinkio i refliuksa neisgydysi, bet jei prisiziuresi daugiau maziau, tai tikrai galima gyventi be refliukso. cia gal priklauso nuo jo stiprumo?
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2012 01 06, 16:54)
as sakyciau, kad polinkio i refliuksa neisgydysi, bet jei prisiziuresi daugiau maziau, tai tikrai galima gyventi be refliukso. cia gal priklauso nuo jo stiprumo?

[QUOTE]

Oi kad as zinociau. as net pas ta gastroendo kazka toki nejau, bo bijau kad duos zarna ryt blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 06, 14:41)

tik nesuprantu kodel neskyre jokiu vaistuku  g.gif  juk yra ten visokiu progesteronui padidint, bent proesterona liepe pasidaryt, gal tiesiog jo trukumas  g.gif mano draugei su pirmu taip buvo tepliojo, bet jai jau su krauju, tai nieko neskyre ir persileido, as nezinojau, kad laukesi, bet tada jai pasakiau, kad yra vaistuku ir galejo skirti. tai jau si syki kai nestumo pradzia buvo ir tepliojo paprase vaistu israsyt ir ka dabar jau 21 savaite ir viskas gerai, o gydytoja po 8 savaiciu galvojo kad ji jau nesugris , bet va padejo. na bet matyt cia nuo situacijos priklauso .labai tikiu kad viskas tau bus mazute gerai tik turek kantrybes .  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aš geriu, magnį ir duphastoną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 06, 18:01)
aš geriu, magnį ir duphastoną  4u.gif

niu tai super thumbup.gif vadinasi bus viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Meskos, laikykis 4u.gif Manau tos, kurios nepatyrėme to, nesuprasime tavo skausmo, bet vis tiek norim tau atrama būti, nepalik mūsų!

QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 06, 12:54)
Mergaites, nors cia ir endo skyrelis, bet gal kur esat turejus reikalu su refliuksu? Uzpuole jis mane vasara ir neatsikratau, o snd taip isede gerkle kad nebezinau kuom gelbetis  doh.gif

Einu uzginos su pietuciais ikalsiu  thumbup.gif

Gerai tau malvina patarė thumbup.gif Šiaip omeprazolis, pantoprazolis ar kiti tos grupės vaistai tikrai veiksmingi, gaila, kad esmės jie negydo ir jei nepakeitus gyvenimo būdo, tai iškart nustojus gerti, simptomai atsinaujina. Dar prie viso to svarbu vakare neprisivalgyti, nes horizontalioje padėtyje skrandžio turinys lipa, kur nepriklauso, ir dirgina stemplę.
Iš savo patirties tai galiu pasakyti, kad kai kurių maisto derinių reikia ypač vengti: citrusai- tamsi duona, kava- citrusai, dar labai bjaurus dalykas viešosiose maitinimo įstaigose aliejuje kepti patiekalai doh.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 01 06, 14:21)
mano situacija panasi, visa savaite lyg sirguliuociau lyg ne tik man labai uzkimus buvau neprakalbejau , temperatura numusiau , bijojau vaistuku gert ir galvoju o gal jau si cikla pavyks ir mazius uzkibs (vis dar tikiuosi...).

Aš irgi į snargliukes įsirašau biggrin.gif Jau daugiau nei savaitė neišsikapstau, bet rimtai lyg ir nesergu, nes tempos neturiu. Ir į darbą einu, tai naktim kosulio koncertai unsure.gif

Mergaitės, sakykit, ką darytumėt mano vietoj? Jau kaip ir buvome sugalvoje pradėti stimuliaciją šį ciklą. Bet tiek visokių pasiūlymų- keliaujam į LT, slidinėti kviečia, o dar darbe pakol kas nesutinka sumaínti man krūvio, tad būtų sunku su echo kontrolėmis ir kitomis su stimuliacija susijusiomis procedūromis. Tačiau jau pusmetis po LP, gal jau reikia imti reikalą į rankas? Bet labai neramu laukti, tikėtis, stumti, visko atsisakant, ir taip galbūt dar ilgai... Kaži, kam teikti pirmenybę: linksmam gyvenimui tikintis, kad pas linksmą mamą greičiau vaikutis ateis, ar visų medicinos galimybių išbandymui ir žinojimui, kad va viską išbandžiau?
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 01 06, 18:22)
Mergaitės, sakykit, ką darytumėt mano vietoj? Jau kaip ir buvome sugalvoje pradėti stimuliaciją šį ciklą. Bet tiek visokių pasiūlymų- keliaujam į LT, slidinėti kviečia, o dar darbe pakol kas nesutinka sumaínti man krūvio, tad būtų sunku su echo kontrolėmis ir kitomis su stimuliacija susijusiomis procedūromis. Tačiau jau pusmetis po LP, gal jau reikia imti reikalą į rankas? Bet labai neramu laukti, tikėtis, stumti, visko atsisakant, ir taip galbūt dar ilgai... Kaži, kam teikti pirmenybę: linksmam gyvenimui tikintis, kad pas linksmą mamą greičiau vaikutis ateis, ar visų medicinos galimybių išbandymui ir žinojimui, kad va viską išbandžiau?

na kadangi as pati ruosiouosi jei ne sausi tai vasari tikrai pradeti stimuliuotis (jei nepavyks nestuke.gif )ir vazineti is siauliu i klaipeda tad siulyciau kazkaip kiek imanoma derinti, bet kaip sako kai moteris atsipalaiduoja pabega nuo minciu tai ir ivyksta stebuklai gal ir jums taip atsitiks ax.gif , beto juk nereikia mesti visu darbu ir gyventi vien laukimu, gyventi irgi reikia kaip pati rasei pas linksma mamyte greiciau ateis ir mazylis 4u.gif
Atsakyti
*Ziurkyte*, laikykis, juk gulėti tenka ne dėl savęs, o dėl to, kurio taip laukei 4u.gif 4u.gif Pasveiksi, tada ir rizika mažesnė bus, tada jau galėsi palakstyti. Suprantu, kad nuobodu, bet... 4u.gif Mes su tavim.

Aš irgi įsirašau į sergančių būrį, jau kelinta diena, gerklė jau praėjo, bet dabar sloga užpuolė, kosulys sausas baisus. Man padeda vakarais išgertas puodelis karšto pieno su medum ir sviestu (šiaip reikėtų kakavos sviesto), bent per naktį išsimiegu kaip žmogus ir nežadinu vyro ir kaimynų biggrin.gif O kažkurį vakarą neišgėriau ir naktį prastai buvo... vadinasi tikrai padeda. Gerai - savaitgalis, niekur nevažiuosim, neisim, tai galėsiu iššsigulėti. O rimtų vaistų negeriu (sukuosi su influcidu ir gelomyrtoliu), nes stimuliavausi blush2.gif ...
Atsakyti
[quote=*ziurkyte*,2012 01 06, 13:59]
Sveikos 4u.gif

man taip liūdna, kad negaliu. Atrodo taip laukiau, kad pastočiau, tai tikėjausi, o dabar...Iš lovos išlipti negaliu, sergu baisiai, ir gydytis normaliai negaliu. o šiandien ryte vėl pakraujavo. Paskambinau gydytojui, liepė gulėti toliau, ir nieko padaryti negalima, išsilaikys žirniukas arba ne. Žodžiu vieni nervai, gyvenimas sustojęs. Nesitikėjau kad šitaip...Su pirmąją gyvenimas nesikeitė, puikiai visada jaučiausi...

Ziurkyte -rimtai laikykis.. 4u.gif O tau nepadeda knygas skaityti? As isgulejau beveik 2 savaites tai prisiprasiau knygu, kurios itraukia i skaityma ir laikas greiciau bego. aisku tv programa irgi mintinai ismokau.. Zinau kad viskas ne taip kaip tikejaisi, man taip pat, bet nosi aukstyn, viskas bus gerai.. Kazin rimtai cia tie uzdegimai taip paveikia ka, kad gulet kaip kiausiniams tenka ax.gif
Papildyta:
[quote=Pilkos akys,2012 01 06, 18:22]
Meskos, laikykis 4u.gif Manau tos, kurios nepatyrėme to, nesuprasime tavo skausmo, bet vis tiek norim tau atrama būti, nepalik mūsų!

Tai kur as desiuos be jusu 4u.gif Aisku tema mano be rysio, bet tai ka jau.. verysad.gif Bet zinokit keistas dalykas.. kai bandziau gelbetios gulejimais, tai atrode pasijudinu ir blogai, ir baisu buvo kad teplios ir atrode skaudena, keista..Dabar kai einu i darba, namie cia viska is eiles sveiciu, kad mintis uzmusti iki kito treciad pas gyd, tai nieko is vis nesidaro..na aisku, be vis didejancio pilvo skausmo..jauciu neiskesiu pati prasysiuos paguldoma treciadieni.. O dar mano merginos gimtadienis sekmadieni, kaip ji sako jos jubiliejus, 10 metu, tai taip bijau kad praziopsoti man gali ji tekti su viosm ligoninem ax.gif

O ko jus visos tu virusu prisigaudet, taigi negerai planuojant, nesisaugot gal ax.gif Man labai padejo jau pries 2 metus isgirstas receptas - nuo rudens gerti zuvu taukus ir vitamina C.. Dar jei namie kas virusuoja, tai reikia ilgai ilgai kaitinti ant mazos ugneles ciobreliu arbata, biria.. kazkoks profesorius pasakojo kaip nuo gripo saugotis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 06 sausio 2012 - 22:13
QUOTE(meskos @ 2012 01 06, 22:12)

Ziurkyte -rimtai laikykis..  4u.gif O tau nepadeda knygas skaityti? As isgulejau beveik 2 savaites tai prisiprasiau knygu, kurios itraukia i skaityma ir laikas greiciau bego. aisku tv programa irgi mintinai ismokau..  Zinau kad viskas ne taip kaip tikejaisi, man taip pat, bet nosi aukstyn, viskas bus gerai.. Kazin rimtai cia tie uzdegimai taip paveikia ka, kad gulet kaip kiausiniams tenka ax.gif

skaitau, o ką daugiau daryti. doh.gif tiesiog esu žmogus, kuris visada turi kažką veikti, bėgti, o toks gulėjimas ir nieko neveikimas mane žudo. Tokia jau prigimtis nieko čia nepakeisi rolleyes.gif Kad tik padėtų tas mano gulėjimas, nes šiandien vis patepa po truputį, bet taip rusvai. unsure.gif Kaip bus taip bus, daug ką apmasčiau per šias dienas. Pabėgs žirniukas, pastosiu vėl...juk pamačiau kad galiu natūraliai pastoti. rolleyes.gif

Kai paskaičiau SM kad yra merginų, kurios pastoja n kartų ir vis persileidžia, ir nepalūžta, bando vėl, tai ta jų stiprybė įkvepia mane. Bet tikiuosi viskas bus gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
Žiurkyte, gal kaip nors išgulėsi. Laikau kumščius, kad viskas susitvarkytų ir sėkmingai vystytųsi tavo mažius. Žiūriu ir tu , kaip aš, numatai planus B, C, D į priekį. Kas bus, jei bus. Neįsivaiduoju, kaip tau reikia nukreipti mintis į šalį. Gal kokias riešines pradėk megzti ar kokius kitus rankdarbius, gal kokius rūbus kur nors reikia pataisyti. Na kažkur reikia nukreipti mintis gi. 4u.gif

Aš tai nieko nebesuprantu ir niekaip taip pat negaliu nukreipti minčių, nuo savo pilvo, nes man šiandien visą dieną jį tempia stipriai, kad net ranką uždėjus norisi laikyti , vaikštant lenkiantis maudžia. Gulėjau iki 15 val. šiandien, paskui kantrybės pritrūkau. Nieko nebeskauda, tik pilvą, šiek tiek prakaitas pylė , temperatūra laikosi ties 37 ir 2 dalim, sanarių nesuka, miegas neima. Šįvakar dešiniam šone taip pakankamai skaudžiai suspazmavo. Nu nežinau gal čia nuo pienligės. Pilvo maudimą panašų jaučiau tik po savo pirmosios IUI, prieš mmm tai tik kartais pamausdavo, kai PRL išsiderinęs buvo. Gal čia nuo duphastono arba čia jau endo bunda su naujais požymiais, ar koks uždegimas kabinasi. Nu gal visgi užkibo kleckas arba mmm parsibelst nori. O kada joms laikas nė pati dabar nebežinau, nes prasidėjo jos man netipiškai , keistai ir nežinojau, kada užskaityti ciklo pradžią, o dar ciklas stimuliuotas su krūva visokių vaistų, duphastono dar viso neišgėriau, hcg paskirtas tik 12 dienai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 07 sausio 2012 - 01:22