Mergaites, nors cia ir endo skyrelis, bet gal kur esat turejus reikalu su refliuksu? Uzpuole jis mane vasara ir neatsikratau, o snd taip isede gerkle kad nebezinau kuom gelbetis
Einu uzginos su pietuciais ikalsiu
Sveikos
man taip liūdna, kad negaliu. Atrodo taip laukiau, kad pastočiau, tai tikėjausi, o dabar...Iš lovos išlipti negaliu, sergu baisiai, ir gydytis normaliai negaliu. o šiandien ryte vėl pakraujavo. Paskambinau gydytojui, liepė gulėti toliau, ir nieko padaryti negalima, išsilaikys žirniukas arba ne. Žodžiu vieni nervai, gyvenimas sustojęs. Nesitikėjau kad šitaip...Su pirmąją gyvenimas nesikeitė, puikiai visada jaučiausi...
man taip liūdna, kad negaliu. Atrodo taip laukiau, kad pastočiau, tai tikėjausi, o dabar...Iš lovos išlipti negaliu, sergu baisiai, ir gydytis normaliai negaliu. o šiandien ryte vėl pakraujavo. Paskambinau gydytojui, liepė gulėti toliau, ir nieko padaryti negalima, išsilaikys žirniukas arba ne. Žodžiu vieni nervai, gyvenimas sustojęs. Nesitikėjau kad šitaip...Su pirmąją gyvenimas nesikeitė, puikiai visada jaučiausi...
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 06, 13:59)
Sveikos
Kai gulejau del lp, tai merginą naktį atvežė su gresenčiu..jai irgi liepė gulėti, kai labai kraujavo, liepdavo po dubeniu pagalvelę pasikišti, statė lašelines ir berods magnį leido..Kai mene jau išleizdinėjo namo, jos situacija buvo susinormalizavusi.
Tai gi laikykis ir stenkis kuo mažiau nervuotis, nes sako, kad labai kenkia
QUOTE(meskos @ 2012 01 05, 12:54)
sveikos mergaites
mano naujienos blogos, teks vel is naujo laukti, tiketis ir svajoti, nes vakar is gyd isgirdau diagnoze nesivystantis..sokas aisku man, nelabai net galiu dar ta tema daug kalbeti ir dar nzn kaip cia man baigsis..Matyt teks laukt pavasario gandru kartu su jumis..
mano naujienos blogos, teks vel is naujo laukti, tiketis ir svajoti, nes vakar is gyd isgirdau diagnoze nesivystantis..sokas aisku man, nelabai net galiu dar ta tema daug kalbeti ir dar nzn kaip cia man baigsis..Matyt teks laukt pavasario gandru kartu su jumis..
vaje, meskos, kaip gaila
matyt cia uzdegiminis fonas zirniukus taip veikia
laikykis, mes su tavim, dalinkis savo liudnom mintelem cia, nepabek
Papildyta:
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 06, 14:54)
Mergaites, nors cia ir endo skyrelis, bet gal kur esat turejus reikalu su refliuksu? Uzpuole jis mane vasara ir neatsikratau, o snd taip isede gerkle kad nebezinau kuom gelbetis
as turejau (ir tebeturiu sia beda, tik ismokau ja kontroliuoti)
geriu omeprozoli, kai pasidaro blogai. o siaip reikia dietos laikytis - jokios kavos, miltiniu gaminiu, vengti pomidoru, kepto, astraus, sauso maisto. negerti daug juodos arbatos ant tuscio skrandzio
QUOTE(Glamour @ 2012 01 06, 13:39)
Keistai gripuoju, jokių požymių išskyrus galvos maudimą ir temperatūrą ir bendrą organizmo silpnumą, kaip sutinus, kad būčiau. Kai negeriu homeopatinių, temperatūra kyla. Kadangi šį ciklą turėjau stimuliuotą, tikiuosi stebuklo, tai bijau susirgti stipriau. Dedu dideles viltis, kad bent vienas iš trijų folikulų, pavirs į leliuką ir nepaisant gripo, bus stiprus. O bus kaip bus.
O auksta tempa kyla? Jei normaliai kimba bijau kad homeopatiniais nebeissikapstysi. O jei kaulu nelauzo taigal ir ne gripas? As homeopatiniu is viso nepripazistu, bet jau del visai kitu priezasciu. Kazkuriais metais tiesa ibruko man occilococcinum, nieko neisgelbejo, savaite patale prasigaivaliojau, teko relenza inhaliuotis. Brrr..
QUOTE(taskelis @ 2012 01 05, 14:12)
85 diena susirgau (po 3 menesiu beveik), ne 58. Man tuos 3 menesius is vis jokiu tepliojimu nebuvo, o susirgau iskart normaliai, be jokiu rudu tepliojimu.
Ohooo, po trijų mėnesių susirgai , tai va man ir įdomu kas čia su manimi darosi...patepliojo ir nustojo...o mmm skausmai kankina....kažkokia keista aš.....
Taškeli kurioj tu dabar stadijoj? (laukimo ar jau planuojate IVFą?).
Meškos, Ziurkyte laikykitės mergaitės
QUOTE(Glamour @ 2012 01 06, 13:39)
Aš šiandien laisvą dieną turiu, visą savaitę bandė gripas kabintis, bet homeopatinius begerdama į darbelį ėjau ir kažkaip niekas nesikeitė sveikatoj, o dabar matyt, kad leidau sau atsipailaiduoti, lovytėj pagulinėti, tai ir silpnumas puola. Keistai gripuoju, jokių požymių išskyrus galvos maudimą ir temperatūrą ir bendrą organizmo silpnumą, kaip sutinus, kad būčiau. Kai negeriu homeopatinių, temperatūra kyla. Kadangi šį ciklą turėjau stimuliuotą, tikiuosi stebuklo, tai bijau susirgti stipriau. Dedu dideles viltis, kad bent vienas iš trijų folikulų, pavirs į leliuką ir nepaisant gripo, bus stiprus. O bus kaip bus.
mano situacija panasi, visa savaite lyg sirguliuociau lyg ne tik man labai uzkimus buvau neprakalbejau , temperatura numusiau , bijojau vaistuku gert ir galvoju o gal jau si cikla pavyks ir mazius uzkibs (vis dar tikiuosi...) . bet siandien jau darbe isvare namo, sake vaziuok gydykis visa slapia buvau, temp 37.8. dabar prigeriau arbatu, prakaituoju ir jau heomopatinius padejau i vieta, ir nusipirkau rimtesniu, nieko nepadarysi reikia juk issigydyti... na bent balsas atsigavo, gerkle skauda kai koseju bet ir jau maziau, vyras pripirko ciulptuku tai ciulpiu rodos jau geriau... tad ir tau patarciau prisidaryk liepziedziu ar avieciu arbatu ir i lova geriau isprakaituosi ir bus baigta nes paskui isisirgsi as ir bandziau nesirgti....
QUOTE(irmuse2 @ 2012 01 06, 14:36)
Ohooo, po trijų mėnesių susirgai , tai va man ir įdomu kas čia su manimi darosi...patepliojo ir nustojo...o mmm skausmai kankina....kažkokia keista aš.....
bent jau pagal informacini lapeli ir priklauso po 3 men susirgti. Pora savaiciu pries susirgima ir man maudeno pilva...
O as dabar visiskoj laukimo stadijoje. Jei nieko nebus, pavasari pradesiu galvot apie IVF, dabar net negalvoju...
Kas cia pas visas su persalimu, as ir jau pora dienu uzkimus begancia nosim vaikstau..
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 06, 13:54)
as ir turiu sia beda ir ji niekada sake neisnyks, tad reikes save stebeti ir pamatysi kas tau netinka. man tai negalima aktyviai sportuoti nes tada jau ir rugstim vempt pradedu, pripratau miegot su aukstesne pagalveman taip gydytoja patare, nes as pastoviai jausdavau rugsti gerklej sake taip galima ir isdegint gerkle ,prigasdino tad pripratau... daug ko nevalgau pvz kecupu, rukytu gaminiu, konservuotu produktu, obuoliu sulciu .... na kartais sugriekiju ,bet nedaznai ir tiesiog save stebiu kas netinka to nevalgau, bet kaip keista pomidorus galiu valgyt jie man nekelia rugsties o jie man skaniausi.... tad reikes paciai atsirinkti kas tau tinka kas ne nes kiek matau visom skirtingai, nes pavz man tai miltiniai patiekalai tikrai nieko nedaro yra visokiu vaistuku patarciau nubegt pas gydytoja israsys nusipirksi ir visad turesi kai reikes, bet man gerai ir raniberl kai reikia ...
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2012 01 06, 13:59)
Sveikos
oi mazute tik neliudek zinok tavo mazasis pilvelio gyventojas viska jaucia, svarbiausia jokio streso . jei reikia gulet tai ir gulek, juk tai netruks amzinai. pati esi sakius, kad negauni atostogu, tad pasilepink bent dabar, pagulinek , paskaitinek, filma koki paziurek. aisku sunku isguleti, bet cia del svento reikalo juk buna mergaites ir visa nestuma isguli na tikekimes kad tau greit pageres ir galesi toliau skraidyti padebesiais ir demonstruoti savo pilveli beto dabar virusu aplink pilna tad tik ir buti namie reikia
tik nesuprantu kodel neskyre jokiu vaistuku juk yra ten visokiu progesteronui padidint, bent proesterona liepe pasidaryt, gal tiesiog jo trukumas mano draugei su pirmu taip buvo tepliojo, bet jai jau su krauju, tai nieko neskyre ir persileido, as nezinojau, kad laukesi, bet tada jai pasakiau, kad yra vaistuku ir galejo skirti. tai jau si syki kai nestumo pradzia buvo ir tepliojo paprase vaistu israsyt ir ka dabar jau 21 savaite ir viskas gerai, o gydytoja po 8 savaiciu galvojo kad ji jau nesugris , bet va padejo. na bet matyt cia nuo situacijos priklauso .labai tikiu kad viskas tau bus mazute gerai tik turek kantrybes .
QUOTE(sheila102 @ 2012 01 06, 15:41)
negi niekas jos neissigydo? Eina sau, pravalas
Visom ligoniukem ir sveikatos, kad kuo greiciau pasveiktumet.
Ziurkyt, linkiu, kad kuo greiciau atsigautumet ir augtumet sveikuciai ir stipruciai
Ziurkyt, linkiu, kad kuo greiciau atsigautumet ir augtumet sveikuciai ir stipruciai
QUOTE(taskelis @ 2012 01 06, 15:26)
bent jau pagal informacini lapeli ir priklauso po 3 men susirgti. Pora savaiciu pries susirgima ir man maudeno pilva...
O as dabar visiskoj laukimo stadijoje. Jei nieko nebus, pavasari pradesiu galvot apie IVF, dabar net negalvoju...
Kas cia pas visas su persalimu, as ir jau pora dienu uzkimus begancia nosim vaikstau..
Informacinių lapelių neskaičiau ..., o ginė minėjo, kad gali būti visaip ir po 1 mėn ir po 2 mėn....
Tikiuos, kad laukimo stadija duos vaisių
Aha ir man šiandiena gerklę peršti, užkimus,pakosčiu.....reikia visoms savaitgalį šilto pienuko pagerti ir po antklodę pragulėti