pamenu kazkada klausei kaip gerti Ginekol tabletkas ir viensale uzgina. Tai ja reik pradet gert iskart po mm ir testi iki kitu mm..tada kol sergi negeri ir tt..po 3 ciklu daryti vieno ciklo pertrauka..radau as cia archyve...
Sveika,
nelabai aš noriu darytis LP...jau būtų 4 kartas.....na motyvuoja tuo, kad pasižiūrės iš vidaus ką gero padarė difas, aptvarkys sąaugas, praeinamumą pasižiūrės....ir tada bandyti natūraliai...tai kol kas esu nežinioj....pradėjo man rudai teplioti prieš 2 dienas ir viskas, dabar nebeteplioja, nesupratau kas čia buvo....kaip tu susirgai ar su patepliojimas, ar iš kart normaliai? Šiandiena man po paskutinio durio yra 44 diena...minėjai, kad susirgai 58 dieną...
85 diena susirgau (po 3 menesiu beveik), ne 58. Man tuos 3 menesius is vis jokiu tepliojimu nebuvo, o susirgau iskart normaliai, be jokiu rudu tepliojimu.
sveikos mergaites
mano naujienos blogos, teks vel is naujo laukti, tiketis ir svajoti, nes vakar is gyd isgirdau diagnoze nesivystantis..sokas aisku man, nelabai net galiu dar ta tema daug kalbeti ir dar nzn kaip cia man baigsis..Matyt teks laukt pavasario gandru kartu su jumis..
sveikos mergaites
mano naujienos blogos, teks vel is naujo laukti, tiketis ir svajoti, nes vakar is gyd isgirdau diagnoze nesivystantis..sokas aisku man, nelabai net galiu dar ta tema daug kalbeti ir dar nzn kaip cia man baigsis..Matyt teks laukt pavasario gandru kartu su jumis..
sveikos mergaites
Laikykis mergaite uzjauciu, zodziu nera is tikro..
mes viso kumscius uz tave laikom.
Va ryte neparasiau mergytes apie cikla po LP kalbejot, tai va maniskis pavyzdingai atejo jokiu velavimu. net keista buvo. ir jokiu tepliojimu, tik kad skausmo buvo "zavalam".. O del tepliojimu galvoju ar LP nuopelnas, juk visgi pridegino zidinukus, ar vienasales uzginos poveikis... Na svarbu kad rezultatai jauciasi
Taip norisi tiketis kad pavarsariop sulauksim gausiu gandru pasto siuntu
Laikykis mergaite uzjauciu, zodziu nera is tikro..
mes viso kumscius uz tave laikom.
Va ryte neparasiau mergytes apie cikla po LP kalbejot, tai va maniskis pavyzdingai atejo jokiu velavimu. net keista buvo. ir jokiu tepliojimu, tik kad skausmo buvo "zavalam".. O del tepliojimu galvoju ar LP nuopelnas, juk visgi pridegino zidinukus, ar vienasales uzginos poveikis... Na svarbu kad rezultatai jauciasi
Taip norisi tiketis kad pavarsariop sulauksim gausiu gandru pasto siuntu
as manau kad vienasale uzgina daro savo darba... po lp du men tepliojo..poto menesi geriau vienasale uzgina..buvo svaru, poto nebegeriau nes nenusipirkau ir vel teplioja.. tai si cikla sakiau vel gersiu, dar uzsisakiau is jadvygos arbatele kuri salina endo simptomus, tai ziuresiu...gal ir mano teples dings..
As geriau is jadvygos zoliu Nr. 11, tai man jokiu pokyciu nebuvo, dabar geriu specialiai uzsakyta, vaisingumui skatinti ir endometriozei mazinti, tai ziuresim, ar bus kokiu pokyciu.
O tas ginekol receptinis?
sveikos mergaites
oi meškute, stiprybės tau žinau ką jauti, nes ir man po visų ligų ir antibiotikų neaišku kuom baigsis. Jau dabar magnį ir duphą saujomis geriu, ir kaip kiaušinis lovoje guliu. Laikykis mažute
Aciu , o tu laikykis, kad nors vienas kaledinis stebuklas pasitvirtintu!! Nuosirdziai linkiu kad issiguletum ir viskas butu gerai!!
Mergaites- net nesitikejau is Jusu sitiek geru zodziu..Man vis uzplaukia juodas debeselis, bet bijau ir laukiu kas dar cia bus su manim..Parasysiu po kokios savaiteles,varau i negyvenama sala..tiksliau smarkiai paskubinau nedideli buto remonta..matyt labaiu del saves nei del buto ir niekas nesupranta ko as nesibaigus bileteniui i darba islekiau..kol kas negaliu but viena su savim pati..
oi tegu ir toliau niekas nesupranta del tavo biuletenio. Kad jie nesupranta, tai ju problema, ne tavo. Tik nepasiduok ir neišsiduok. Pasirinkai elgtis taip, kaip tau geriausia. Jei manai, kad drbas tau padės, reiškia padės, bet neigti jausmus ir juos užgniaužti irgi nederėtų. tikiuosi turi kam išsiverkti ant peties bent vieną kartą taip sočiai iki pasikukčiojimo. Laikykis. Stiprybės tau, mieloji. Labai liūdna už tave.
Aš šiandien laisvą dieną turiu, visą savaitę bandė gripas kabintis, bet homeopatinius begerdama į darbelį ėjau ir kažkaip niekas nesikeitė sveikatoj, o dabar matyt, kad leidau sau atsipailaiduoti, lovytėj pagulinėti, tai ir silpnumas puola. Keistai gripuoju, jokių požymių išskyrus galvos maudimą ir temperatūrą ir bendrą organizmo silpnumą, kaip sutinus, kad būčiau. Kai negeriu homeopatinių, temperatūra kyla. Kadangi šį ciklą turėjau stimuliuotą, tikiuosi stebuklo, tai bijau susirgti stipriau. Dedu dideles viltis, kad bent vienas iš trijų folikulų, pavirs į leliuką ir nepaisant gripo, bus stiprus. O bus kaip bus.