Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(tildushka @ 2012 01 04, 12:00)
Dar norėjau paklausti ar kuriai nors mm po LP atėjo laiku? Man išsiderino ciklas ir vėluoja sad.gif

Man atejo 3 dienom anksciau, o toliau kaip ir anksciau 4u.gif
P.S Sveikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2012 01 04, 11:00)

Kuisi, aš irgi tokia pat schema IVF darysiuos, tik man vietoj difo paskirtas Zoladex. Kažin kuo skiriasi jie? g.gif Žiuriu visos difą leidžiasi, o man kažkodėl kitoks vaistas paskirtas...

Dar norėjau paklausti ar kuriai nors mm po LP atėjo laiku? Man išsiderino ciklas ir vėluoja sad.gif

poveikis Zoladexo toks pats kaip diferelino. tik regis kainos skiriasi g.gif nežinau kodėl kitokius paskyrė, bet mano sesuo prie endo irgi Zoladex naudojo mirksiukas.gif

po LP man mmm vėlavo savaitę. būna ir ilgiau. nepergyvenk parsivilks, kur jos dėsis to šavalkos neparsivilkusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 01 04, 15:33)
Man atejo 3 dienom anksciau, o toliau kaip ir anksciau  4u.gif
P.S Sveikos  ax.gif

pamenu kazkada klausei kaip gerti Ginekol tabletkas ir viensale uzgina. Tai ja reik pradet gert iskart po mm ir testi iki kitu mm..tada kol sergi negeri ir tt..po 3 ciklu daryti vieno ciklo pertrauka..radau as cia archyve... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 04, 18:20)
pamenu kazkada klausei kaip gerti Ginekol tabletkas ir viensale uzgina. Tai ja reik pradet gert iskart po mm ir testi iki kitu mm..tada kol sergi negeri ir tt..po 3 ciklu daryti vieno ciklo pertrauka..radau as cia archyve... mirksiukas.gif

o ka tas ginekol ir viensale uzgina daro?
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2012 01 04, 18:13)
o ka tas ginekol ir viensale uzgina daro?

na kalbama , kad slopina endo mirksiukas.gif nezinau ar tai tik sutapimas, bet ta menesi kai geriau ginekol tabletytes, tai nebuvo tepliojimu nei pries nei po mm,,si men vel reiks gerti...
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2012 01 04, 14:53)
Dave dabar 4 menesius bandyt naturaliai, jei nieko -> IVF
Jau 2 ciklai praejo ir nieko.. Bet vis dar neteplioja pries ir po mm
O naturaliai tai as labiau pati prisiprasiau, nes kaip ir nelabai bandem pries tai, tai nesinori sokti tiesiai i megintuveli, nepabandzius.
O kodel tau LP darys? Pries difa nedare?

Sveika,
nelabai aš noriu darytis LP...jau būtų 4 kartas.....na motyvuoja tuo, kad pasižiūrės iš vidaus ką gero padarė difas, aptvarkys sąaugas, praeinamumą pasižiūrės....ir tada bandyti natūraliai...tai kol kas esu nežinioj....pradėjo man rudai teplioti prieš 2 dienas ir viskas, dabar nebeteplioja, nesupratau kas čia buvo....kaip tu susirgai ar su patepliojimas, ar iš kart normaliai? Šiandiena man po paskutinio durio yra 44 diena...minėjai, kad susirgai 58 dieną...
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
mano naujienos blogos, teks vel is naujo laukti, tiketis ir svajoti, nes vakar is gyd isgirdau diagnoze nesivystantis..sokas aisku man, nelabai net galiu dar ta tema daug kalbeti ir dar nzn kaip cia man baigsis..Matyt teks laukt pavasario gandru kartu su jumis..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 05, 11:54)
sveikos mergaites 4u.gif
mano naujienos blogos, teks vel is naujo laukti, tiketis ir svajoti, nes vakar is gyd isgirdau diagnoze nesivystantis..sokas aisku man, nelabai net galiu dar ta tema daug kalbeti ir dar nzn kaip cia man baigsis..Matyt teks laukt pavasario gandru kartu su jumis..

Stiprybės 4u.gif
sunku žodžius parinkti tokiose situacijose verysad.gif
tikiuosi likimas daugiau taip nepokštaus ir pavasarį sulauksi gerų rezultatų
friends.gif o kol kas rūpinkis savo svaikatėle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 05, 11:54)
sveikos mergaites 4u.gif

Stiprybes dideles 4u.gif 4u.gif leisk sau issiliudeti..o poto su naujom jegom, viltim ir tikejimu griebt gandrus uz uodegos.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 05, 12:05)
Stiprybes dideles 4u.gif  4u.gif  leisk sau issiliudeti..o poto su naujom jegom, viltim ir tikejimu griebt gandrus uz uodegos.. 4u.gif

Dekui mergaites, dar prireiks manau tos stiprybes.. Nezinau kaip istveria tos kurioms po kelis kart taip..ir dar po visu IUI ir IVF.. O as islekiau i darba, nes manau cia jausiuos geriau kol kas, namuose su savo mintim galima visai nuproteti.. Apie tai kalbeti negaliu kol kas su nieko, asaru pakalne.. Zodziu pries kelias dienas cia kazkuri maciau mergaite skundesi kad endo skyrelis verksniu..tai stengsiuos negadinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 05, 12:22)
Dekui mergaites, dar prireiks manau tos stiprybes.. Nezinau kaip istveria tos kurioms po kelis kart taip..ir dar po visu IUI ir IVF..  O as islekiau i darba, nes manau cia jausiuos geriau kol kas, namuose su savo mintim galima visai nuproteti.. Apie tai kalbeti negaliu kol kas su nieko, asaru pakalne.. Zodziu pries kelias dienas cia kazkuri maciau mergaite skundesi kad endo skyrelis verksniu..tai stengsiuos negadinti ax.gif

baik meskut... 4u.gif juk neimanoma tokios situacijoj islikti ramiai...net nezinau ka pasakyti..o ir jokie zodziai jusu seimos paguosti negali.. verysad.gif issiverk kiek leidzia sirdis...
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2012 01 05, 10:54)
sveikos mergaites 4u.gif

oi meškute, stiprybės tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif žinau ką jauti, nes ir man po visų ligų ir antibiotikų neaišku kuom baigsis. Jau dabar magnį ir duphą saujomis geriu, ir kaip kiaušinis lovoje guliu. 4u.gif Laikykis mažute 4u.gif
Atsakyti