QUOTE(irmuse2 @ 2011 12 30, 11:28)
Mano uošvenėlė užsiciklinusi, kad turime nuvykti į Rygą....nu net nežinau, kažkodėl nenoriu, tarsi priešinčiausi jai....gal jie ir geriau dirba, ilgesnė darbo patirtis šioje srityje, gal mažiau pompuoja moteris vaistais, bet kol kas nenoriu ten......gal ir dėl to, kad vyro mama pastatė mums sąlygą:jeigu vyksime ten apmokės visas išlaidas.....man taip nepatinka.....atsiprašau, išsipasakojau
sveika, skaitau tavo situacija ir mastau , tiesiog kyla klausymas , kodel nenori pabandyti latvijoje, ten tiek mergaiciu rado savo laime, nors nuvaziuok konsultacijai pasidarysi visus tyrimus ir paziurek ka siulys , juk ten viskas pigiau ir ju patirtis daug didesne.
na o del tavo uosvenes, tai sakyciau, kad ji labai sauni moteris, nes stengiasi jums padeti, ne tik tau, bet jums abiems . juk TB jos sunus, tad ir nori suteikti parama, kad galetumete viska greiciau bandyti, juk ji mato kiek sielvarto ir nervu kainuoja visa si padetis... ir kad kaip butu gaila dar kolkas nepavyko ir laikas bega... na taip visos mes norim buti savarankiskos ir zinoma visos galime sutaupyti reikiamas pinigu sumas, bet klausymas kiek laiko tam reikes... o uosvene ir nori padeti juk ir jai skaudu, kad negali dziaugtis anukais nori ir ji matyti jus be proto laimingus, kad neslegtu jusu veidu asaros ir neviltis, piktis ir sielvartas... ji mato, kad bandet kelis kartus LT , tad nori pabandyti LV gal ten daugiau patirties turintys gydytojai jums pades sulaukti savo mazylio.
na taip gal tie pinigeliai tave tarsi ipareigoja , bet juk tau dabar juos duoda , o juos bet kada galesi grazinti jei labai noresit. as taip rasau ne siaip ... patys kaledu proga gavom nemaza pinigu suma, butent savo svajonei pasiekti, mes laukiam jau daugiau nei du metus, na IVF mes dar nesvarstom, nes mes dar labai daug ko neisbandem... pirmiausiai pradesim nuo stimuliaciju , paskui jei reiks seks IUI , bet dabar jau eisim link tikslo ... man ir nelabai malonu kai dovanoja tokia suma, atrodo dabar esu skolinga, bet mano anyta yra superine moteris labai supratinga ir nuosirdi. ji tuos pinigus dovanojo ne tik man bet mums abiems... juk jos sunus... ir ji nori matyti mus laimingus, nes paskutini pusmeti pas mane nebeliko nei sypsenos nei dziaugsmo , nieko nebenoriu atrodo, net dziaugtis nera kuo ... o jai sako, kad as kaip dukra, kurios niekada neturejo, tad priemem ir dziaugiames. mes esam apsvarste tokia nuomone, kad tuos pinigelius mes grazinsim, bet ne taip greit, bet grazinsim... na zinoma ji i kalbas nesileidzia del to, ir sako jei tiek nereikes padesit i banka savo mazyliui... na ziuresim, bet norisi atrodo nelikti skolongai ... nors kokia cia skola, juk mes jos vaikai, o ji mus labai myli kaip ir mes juos abu, tad dziaugiames, kad jie mus palaiko , kartu dziaugiasi ir liudi ... labai tikiuosi, na tiesiog norim labai tiketi, kad sie matai mums padovanos drakoniuka....
nenorejau listi i dusia tiesiog garsiai pamasciau...
Papildyta:
QUOTE(Dormeja @ 2012 01 02, 20:52)
Tai lauksim žinių ir čia
Mergaitės, prisiminkit Leopolą, kuris sakė, "gyvenkime draugiškai". Niekam nereikia iš čia išsikraustyti. Kiekvieno gyvenimas pilnas tiek pakilimų, tiek duobių, tik visi skirtingai tuos patyrimus priima. Visoms liūdinčioms siunčiu optimizmo balionėlių Jei liūdna verkit, išsiverksit, palengvės....
Mergaitės, prisiminkit Leopolą, kuris sakė, "gyvenkime draugiškai". Niekam nereikia iš čia išsikraustyti. Kiekvieno gyvenimas pilnas tiek pakilimų, tiek duobių, tik visi skirtingai tuos patyrimus priima. Visoms liūdinčioms siunčiu optimizmo balionėlių Jei liūdna verkit, išsiverksit, palengvės....
na mano nuomone labai panasi as visada kai man liudna isisverkiu, ka issiverkiu, issistaugiu, tada atrodo lengviau tiesiog man to reikia , na gal ne visada cia rasau. as daugiau verkiu , nei rasau, klausausi liudnu dainu, man tada atrodo skausmas nepakeliamas, bet po kurio laiko vel susiimu (labai vyras palaiko, bet dabar jau leidzia stugauti, kai sunku , pirmiau nelabai leido liudeti , tiesiog neleido galvoti , kad blogai ir neleido nuleisti ranku... bet mato, kad man to reikia, tad ... ) tiesiog vadovaujuosi tokia nuostata : po nuosirdaus liudesio ateina dziaugsmas, na gal ne dziaugsmas, bet palengvejimas, tai tikrai... tad visos esam skirtingos ir viska priimam skirtingai. tik niekur nebekit visos bukim kartu taip lengviau...
as labai jau pasigedau lauraz , kokytes... na bet jos manau gris su gerom naujienom ir tada kai pacios tikrai nores, o mes ju lauksim