Kuisi, ne visos gali iškart va taip mąstyt, kaip Tu.
tam reikia irgi laiko.
aš irgi ilgą laiką nenorėjau žiūrėti į kitų vaikus, buvo skaudu klausyti draugės, žinančios apie mano bėdą, nuolatinį aikčiojimą apie vaiko pasiekimus arba nėščiosios sriubavimus, kaip jai bloga, kaip užkniso... galvodavau, turi ir nevertini....
kiekvieną situaciją savaip išgyvendavau.... bet čia matyt nuo pačio žmogaus priklauso. vieni greičiau susitvarko su liūdesiu, kiti ilgiau pasikapsto duobėje... bet anksčiau ar vėliau vis vien po truputį lipa aukštyn.
pvz. šiuo metu aš labai suprantu savo vieną gerą internetinę draugę, kuri jau du bambizus turi. o aš va tik dabar laukiu. bet per tą laiką ji, žinodma apie mano bėdą, nė karto neverkė, kaip sunku lauktis, kaip sunku naktim nemiegoti.... vis paklausdavo, kaip aš, drąsindavo mane.
tada to neįvertinau, užtat DABAR be galo be krašto tai vertinu.
ir žinot kodėl ? nes dabar panašioje situacijoje esu. panašiu metu su viena gera pažįstama ėjome tuo pačiu keliu. deja, toliau einu viena. todėl apie nėštumą stengiuosi nieko jai nerašyti, nes pati žinau, kaip skaudu....
liūdėti, verkti tai normalu, tik reikia neužsibūti toje ašarų pakalnėje, nes kuo toliau, tuo sunkiau pamatyt šviesias spalvas.
laikykitės mergaitės
Kiekvienam zmogui yra duotas savo kelias ir bedos bei dziaugsmai kartu su juo. Nera nieko tik gero arba blogo. Jeigu vieniem duota liga, tai gal kiti nelaimingi asmeniniame gyvenime ir t.t. Reikia priimti visa kaip yra ir mastyti teigiamai, nes pozityvios mintys pritraukia pozityvius dalykus.
Savaime aisku, kad yra liudna ir depresija pakamuoja, kurgi taip nebus, jei paciu geriausiu atveju vis tiek bent karta per diena apie tai pagalvoji. Ir nematau nieko blogo, jeigu issilieji cia. Pritariu fenk-ju, nes tikrai yra merginu (tame tarpe ir as), kurios daugiau neturi arba negali issilieti kitur, kai tokios mintys aplanko.
Daugiau ramybes ir negestancio tikejimo visoms
Savaime aisku, kad yra liudna ir depresija pakamuoja, kurgi taip nebus, jei paciu geriausiu atveju vis tiek bent karta per diena apie tai pagalvoji. Ir nematau nieko blogo, jeigu issilieji cia. Pritariu fenk-ju, nes tikrai yra merginu (tame tarpe ir as), kurios daugiau neturi arba negali issilieti kitur, kai tokios mintys aplanko.
Daugiau ramybes ir negestancio tikejimo visoms
Visoms liudincioms po
O as manau, kad nereikia cia ant mergaiciu pykti, kad asaros cia mums cunamiu grasina, cia ne jos kaltos, o PMS - pries, po ir per menstruacinis sindromas... O jei rimtai, kai man nelabosios ateidineja ar ateina, as irgi visa psichuota apsizliumbusi vaikstau, nes maza to, kad skauda, dar ir mansarda nieko neatsiklaususi bega nuo manes, bega... as ja gaudyt, o ji vis vien bega... Ir kencia tada visi aplink per tokia stichine nelaime... Taip kad asaros - cia menkniekis, nieko blogo, o praeis, kai hormonai susibalansuos ir PMS nekamuos. Ir isvis, kaip mums, moterims, gyventi, kai hormonu audros nuolatines, a?..
O as manau, kad nereikia cia ant mergaiciu pykti, kad asaros cia mums cunamiu grasina, cia ne jos kaltos, o PMS - pries, po ir per menstruacinis sindromas... O jei rimtai, kai man nelabosios ateidineja ar ateina, as irgi visa psichuota apsizliumbusi vaikstau, nes maza to, kad skauda, dar ir mansarda nieko neatsiklaususi bega nuo manes, bega... as ja gaudyt, o ji vis vien bega... Ir kencia tada visi aplink per tokia stichine nelaime... Taip kad asaros - cia menkniekis, nieko blogo, o praeis, kai hormonai susibalansuos ir PMS nekamuos. Ir isvis, kaip mums, moterims, gyventi, kai hormonu audros nuolatines, a?..
QUOTE(stryga @ 2012 01 02, 18:01)
Visoms liudincioms po
Labukas mergaites. Man irgi daris lap. Labai bijau. Turiu cista 10cm, tai isvis nezinau ka galvoti? Kas mane laukia? Gal kas zino, kaip raudonajam kryziui daro laproskopija?
QUOTE(ryzik @ 2012 01 02, 19:39)
Labukas mergaites. Man irgi daris lap. Labai bijau. Turiu cista 10cm, tai isvis nezinau ka galvoti? Kas mane laukia? Gal kas zino, kaip raudonajam kryziui daro laproskopija?
Labutis, as ten operavausi 2 kartus, viskas buvo gerai - ir narkoze, ir operacija, ir po operacijos sesutes labai malonios. O kuris gydytojas tave operuos?
QUOTE(Kuisis @ 2012 01 02, 16:37)
bet kartais atėjus į šį skyrelį ir paskaičius kelis postus norisi bėgti iš čia kuo toliau. nu jau toks tragikių būrelis, kad jopštararai...
na paskaicius sita posta tai tikrai norisi begti is sio skyrelio kuo toliau..bet kiekvienas zmogus skirtingas, kiekvienas skirtingai ziuri i situacija..ir gerai..kitaip butu liudna matyt gyventi
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 02, 19:10)
na paskaicius sita posta tai tikrai norisi begti is sio skyrelio kuo toliau..bet kiekvienas zmogus skirtingas, kiekvienas skirtingai ziuri i situacija..ir gerai..kitaip butu liudna matyt gyventi
nereik išiminėti žodžių iš konteksto. gerai, mergaitės, netrukdysiu jums.man tiesiog toks šito skyrelis pasikeitimas netinka.jei netinka tai ir pati pakuojuosi iš čia. nuoširdžiai visoms linkiu sėkmės
Ech, mergaitės, na ir temų užvedėt. Viena vertus, išsiliūdėti reikia, bet su tais liūdesiais užsiveda ydingas ratas- liūdesys gilina ligą, o ši liūdesį. Ir niekas kitas, tik mes pačios iš to rato galim išsikrapštyti. Aš tai sau tokią a la mantrą užvedžiau, kad su naujais metais viskas bus kitaip. Nes tokių blogų metų kaip 2011 daugiau nesu turėjusi, ir endometriozė bei vaikučio laukimas tik nedidelė viso to dalelė. Tai su ta "mantra" man nauji metai naują viltį nešą, galimybę viską pradėti ir visko tikėtis iš naujo. Kažko panašaus linkiu kiekvienai iš mūsų
Ir dar- gal mums verta susimąstyti, kokią užduotį kiekvienai mūsų skiria gyvenimas ir gal tai nevisad ta užduotis (šiuo atveju būti mama), ant kurios "užsicikliname" ir per tai iššvaistome energiją, kurią galėtume investuoti kažkam kitam gero nuveikti. O tada gal ir dovanų daugiau iš gyvenimo gautume, kad ir
Ir dar- gal mums verta susimąstyti, kokią užduotį kiekvienai mūsų skiria gyvenimas ir gal tai nevisad ta užduotis (šiuo atveju būti mama), ant kurios "užsicikliname" ir per tai iššvaistome energiją, kurią galėtume investuoti kažkam kitam gero nuveikti. O tada gal ir dovanų daugiau iš gyvenimo gautume, kad ir
QUOTE(Kuisis @ 2012 01 02, 19:28)
nereik išiminėti žodžių iš konteksto. gerai, mergaitės, netrukdysiu jums.man tiesiog toks šito skyrelis pasikeitimas netinka.jei netinka tai ir pati pakuojuosi iš čia. nuoširdžiai visoms linkiu sėkmės
Kuisi, neseniai Tave paguodeme, kad taip prastai susikloste su tomis velnio cistomis Isgyveni savyje labai, tik viesai neparodai. Todel ir plystelejai cia ant musu sriubciojimu
Jau dabar as galiu sakyti, kad suprantu visas Turejau ir "Irmuciukiska" laika ir "Kuisiska" ir dar daug visokiu.. Tai dabar ir man daznai norisi uzkaukti,- baikit cia myzti, kitaip nebus! Arba laukit ir nusiraminkit arba krapstykit pinigine ir "darykit" vaika!
Bet supranti Kuisi, cia yra elementarus taktiskumas. Jei kuria nors diena SM postai nepatinka- isjungiam, kai kita diena jie Tave pralinksmins, o tai buna gan daznai,- prisijungiam
Uoj, labai nemandagu, bet pasakysiu..
Musu skyrelyje "Nesulaukiancios gandro" yra viena mergina, kuri visas, panasiai kaip kad Tu siandien , koneveikia issijuosus, kad silpnos, skystos ir pan. Bet kai ateina Jai juodos dienos, ta apcia dainele dainuoja
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 02, 14:21)
Dormeja, nieko naujo.. Laukiu su nekantrumu ketvirtadienio, MB eina pas gydytojus. Tada bus aisku, kaip elgiames toliau..
Kaip tavo savijauta?
Kaip tavo savijauta?
Tai lauksim žinių ir čia
Aš gerai
Mergaitės, prisiminkit Leopolą, kuris sakė, "gyvenkime draugiškai". Niekam nereikia iš čia išsikraustyti. Kiekvieno gyvenimas pilnas tiek pakilimų, tiek duobių, tik visi skirtingai tuos patyrimus priima. Visoms liūdinčioms siunčiu optimizmo balionėlių Jei liūdna verkit, išsiverksit, palengvės....
QUOTE(pasislepusi @ 2012 01 02, 10:18)
Labas rytas, mergaitės,
Linkiu, kad šie metai būtų dosnūs svajonių išsipildimu.
ta proga, kam reikia griebkit
Linkiu, kad šie metai būtų dosnūs svajonių išsipildimu.
ta proga, kam reikia griebkit
griebiu as ta virusiuka na o kaip tavo pilvelis ir pacios savijauta?
Mergaites, gyvenkim draugiskai
Kuisis, nedink niekur, kazkas juk turi liudincioms ir saves gailincioms uzpakaliukus paspardyti
Pasislepusi, o tu cista turejai pries pastojant? Idomu man del tos labai ilgos schemos, nes mimoza yra minejusi, kad jei kiausides su nelabai dideliu rezervu (nezemas FSH), nerekomenduoja tos ilgos schemos. O kiek pamenu tavasis FSH panasus i mano tai turbut tau del cistos ta ilga schema taike?
kaip siaip gyveni?
Papildyta:
Labai gera mintis
As irgi daznai apie kazka panasaus mastau
Cia kaip alchemike - kartais mes taip stengiames nesti ir neislaistyti saukstelio turinio, kad nebematom kitu graziu dalyku aplinkui
Kuisis, nedink niekur, kazkas juk turi liudincioms ir saves gailincioms uzpakaliukus paspardyti
Pasislepusi, o tu cista turejai pries pastojant? Idomu man del tos labai ilgos schemos, nes mimoza yra minejusi, kad jei kiausides su nelabai dideliu rezervu (nezemas FSH), nerekomenduoja tos ilgos schemos. O kiek pamenu tavasis FSH panasus i mano tai turbut tau del cistos ta ilga schema taike?
kaip siaip gyveni?
Papildyta:
QUOTE(Pilkos akys @ 2012 01 02, 21:30)
Labai gera mintis
As irgi daznai apie kazka panasaus mastau
Cia kaip alchemike - kartais mes taip stengiames nesti ir neislaistyti saukstelio turinio, kad nebematom kitu graziu dalyku aplinkui