Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

Amarok, imk už tas nelabąsias 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 12, 14:25)
Aš jaučiu man šiandien O diena jau. Krūtinė išsipūtė nuo pat ryto  doh.gif Bet dar darbuosimės šiandien. Nu gal pavyks  unsure.gif kadanors  verysad.gif

O as pastebejau kad man krutine issiputus ir labai skauda speneliai po O g.gif
O stebiu p/l gleives ir kelis kartus echoskopiskai...nu tikrai po O ir iki mmm labai jautri krutine g.gif Ar gali taip buti g.gif
drinks_cheers.gif ir nesakyk verysad.gif
P.S sveikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 12 12, 16:05)
O as pastebejau kad man krutine issiputus ir labai skauda speneliai po O  g.gif
O stebiu p/l gleives ir kelis kartus echoskopiskai...nu tikrai po O ir iki mmm labai jautri krutine  g.gif Ar gali taip buti  g.gif
drinks_cheers.gif ir nesakyk  verysad.gif
P.S sveikos  ax.gif

Man visada po O iki pat mmm krūtinę skauda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 12, 18:09)
Man visada po O iki pat mmm krūtinę skauda  rolleyes.gif

Tai tada viskas gerai su manim biggrin.gif nes jau pradejau nerimauti del krutines,nors si pavasari buvau pas mamologa apziurai ir echo dare. Jeigu ne skausmas tai noreciau kad tokia ir liktu issiputus biggrin.gif
Atsakyti
Man tai ne visai iš kart po O, bet po kelių dienų išsipučia ir skaudėt pradeda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 12 gruodžio 2011 - 16:43
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 12, 18:42)
bet po kelių dienų išsipučia

Alia galetu ir man truputeli issipusti biggrin.gif
As tai po svenciu pas endokrinologa ir pas gine varysiu. Noriu issitirti kodel man prolaktinas taip uzkiles. Ir reik kokiu KT kad israsytu, kol MB savo grikius gerins. Nes jau beveik metai po LP, bijau kad endo nebutu isbujojus vel.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 12 12, 16:23)
Jeigu ne skausmas tai noreciau kad tokia ir liktu issiputus biggrin.gif

thumbup.gif Aš irgi lotuliukas.gif ir mano vyrui labai patinka. Tik kad prisiliesti neleidžiu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 12 12, 13:11)
Sveikos..na ką, pirmadienis  smile.gif
ta proga startuoju su dar vienomis mm  verysad.gif

console.gif liudna unsure.gif dabar belieka linketi, kad viskas per patikrinima butu puiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 12, 13:25)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Neliūdėk  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš jaučiu man šiandien O diena jau. Krūtinė išsipūtė nuo pat ryto  doh.gif Bet dar darbuosimės šiandien. Nu gal pavyks  unsure.gif kadanors  verysad.gif

Ačiū už palaikymą ax.gif
O jūs darbuokitės, kad nd rimti būtų ir šį kartą jau tikrai pavyktų mirksiukas.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 12, 14:36)
Amarok, imk už tas nelabąsias  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

blush2.gif ačiū ax.gif ech kaip gera jaustis ne vienai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kimberley7 @ 2011 12 12, 17:05)
O stebiu p/l gleives ir kelis kartus echoskopiskai...nu tikrai po O ir iki mmm labai jautri krutine  g.gif Ar gali taip buti  g.gif
P.S sveikos  ax.gif

LABAS smile.gif
man taip su krūtine būdavo prieš lp..išsipūsdavo ir jau jautrumas būdavo..sunku mikriuku buvo važiuoti..prisilaikydavau biggrin.gif biggrin.gif
po lp tik padidėja po ov, bet nebeskauda smile.gif
gaudyk už tuos skausmelius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 12, 18:27)
thumbup.gif Aš irgi  lotuliukas.gif ir mano vyrui labai patinka. Tik kad prisiliesti neleidžiu  lotuliukas.gif  blush2.gif

mano vyrui taip pat patinka biggrin.gif ir dar jam pasisekė, nes kadangi neskauda, tai prisiartinti gali be kliūčių lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 12, 21:25)
console.gif liudna unsure.gif  dabar belieka linketi, kad viskas per patikrinima butu puiku 4u.gif

ir man liūdna verysad.gif bet jau bandau užsiprogramuoti, kad po kokiu dvylikos dienų teks vėl į planavimą kibti. Dabar tik trydalioju, kad patikra pas gydytoją sklandžiai praeitų.. g.gif paskauda kartais tai ten tai ten..bet iš esmės nėra labai blogai, tai vyliuosi, kad bus švaru ax.gif na bet laikas parodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 12 12, 20:36)
man taip su krūtine būdavo prieš lp..išsipūsdavo ir jau jautrumas būdavo..sunku mikriuku buvo važiuoti..prisilaikydavau  biggrin.gif  biggrin.gif

mano vyrui taip pat patinka  biggrin.gif ir dar jam pasisekė, nes kadangi neskauda, tai prisiartinti gali be kliūčių  lotuliukas.gif

ir aš prilaikau dabar kai einu lotuliukas.gif

o ir vyrui tavo pasisekė thumbup.gif kad man neskaudėtų, tai man tokia pūsta oi patiktų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 12 12, 16:05)
P.S sveikos  ax.gif

Normalu thumbup.gif Gal ne iškart kitą dieną po O, bet normalu, kad pučiasi ir jautrėja- preovuliacinis estrogenas ir postovuliacinis progesteronas smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Uzsirasiau pas gine, rytoj vaziuoju tikrintis.
Atsakyti