Amarok, imk už tas nelabąsias
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 12, 14:25)
Aš jaučiu man šiandien O diena jau. Krūtinė išsipūtė nuo pat ryto Bet dar darbuosimės šiandien. Nu gal pavyks kadanors
O as pastebejau kad man krutine issiputus ir labai skauda speneliai po O
O stebiu p/l gleives ir kelis kartus echoskopiskai...nu tikrai po O ir iki mmm labai jautri krutine Ar gali taip buti
ir nesakyk
P.S sveikos
QUOTE(kimberley7 @ 2011 12 12, 16:05)
O stebiu p/l gleives ir kelis kartus echoskopiskai...nu tikrai po O ir iki mmm labai jautri krutine Ar gali taip buti
ir nesakyk
P.S sveikos
ir nesakyk
P.S sveikos
Man visada po O iki pat mmm krūtinę skauda
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 12, 18:09)
Man visada po O iki pat mmm krūtinę skauda
Tai tada viskas gerai su manim nes jau pradejau nerimauti del krutines,nors si pavasari buvau pas mamologa apziurai ir echo dare. Jeigu ne skausmas tai noreciau kad tokia ir liktu issiputus
Man tai ne visai iš kart po O, bet po kelių dienų išsipučia ir skaudėt pradeda
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 12, 18:42)
bet po kelių dienų išsipučia
Alia galetu ir man truputeli issipusti
As tai po svenciu pas endokrinologa ir pas gine varysiu. Noriu issitirti kodel man prolaktinas taip uzkiles. Ir reik kokiu KT kad israsytu, kol MB savo grikius gerins. Nes jau beveik metai po LP, bijau kad endo nebutu isbujojus vel..
QUOTE(kimberley7 @ 2011 12 12, 16:23)
Jeigu ne skausmas tai noreciau kad tokia ir liktu issiputus
Aš irgi ir mano vyrui labai patinka. Tik kad prisiliesti neleidžiu
QUOTE(Amarok @ 2011 12 12, 13:11)
Sveikos..na ką, pirmadienis
ta proga startuoju su dar vienomis mm
ta proga startuoju su dar vienomis mm
liudna dabar belieka linketi, kad viskas per patikrinima butu puiku
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 12, 13:25)
Neliūdėk
Aš jaučiu man šiandien O diena jau. Krūtinė išsipūtė nuo pat ryto Bet dar darbuosimės šiandien. Nu gal pavyks kadanors
Ačiū už palaikymą
O jūs darbuokitės, kad nd rimti būtų ir šį kartą jau tikrai pavyktų
Papildyta:
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 12, 14:36)
Amarok, imk už tas nelabąsias
ačiū ech kaip gera jaustis ne vienai
Papildyta:
QUOTE(kimberley7 @ 2011 12 12, 17:05)
ir nesakyk
P.S sveikos
ir nesakyk
P.S sveikos
LABAS
man taip su krūtine būdavo prieš lp..išsipūsdavo ir jau jautrumas būdavo..sunku mikriuku buvo važiuoti..prisilaikydavau
po lp tik padidėja po ov, bet nebeskauda
gaudyk už tuos skausmelius
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 12, 18:27)
Aš irgi ir mano vyrui labai patinka. Tik kad prisiliesti neleidžiu
mano vyrui taip pat patinka ir dar jam pasisekė, nes kadangi neskauda, tai prisiartinti gali be kliūčių
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 12, 21:25)
liudna dabar belieka linketi, kad viskas per patikrinima butu puiku
ir man liūdna bet jau bandau užsiprogramuoti, kad po kokiu dvylikos dienų teks vėl į planavimą kibti. Dabar tik trydalioju, kad patikra pas gydytoją sklandžiai praeitų.. paskauda kartais tai ten tai ten..bet iš esmės nėra labai blogai, tai vyliuosi, kad bus švaru na bet laikas parodys
QUOTE(Amarok @ 2011 12 12, 20:36)
man taip su krūtine būdavo prieš lp..išsipūsdavo ir jau jautrumas būdavo..sunku mikriuku buvo važiuoti..prisilaikydavau
mano vyrui taip pat patinka ir dar jam pasisekė, nes kadangi neskauda, tai prisiartinti gali be kliūčių
ir aš prilaikau dabar kai einu
o ir vyrui tavo pasisekė kad man neskaudėtų, tai man tokia pūsta oi patiktų
QUOTE(kimberley7 @ 2011 12 12, 16:05)
ir nesakyk
P.S sveikos
ir nesakyk
P.S sveikos
Normalu Gal ne iškart kitą dieną po O, bet normalu, kad pučiasi ir jautrėja- preovuliacinis estrogenas ir postovuliacinis progesteronas
Sveikos! Uzsirasiau pas gine, rytoj vaziuoju tikrintis.