Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 02, 13:37)
tiesiog sunkumu nemazai man gyvenimas pasiunte...bet nepasiduodavau jiems, i viska stengdavausi ziureti optimistiskai...visad vydavau blogas mintis..bet sitas isbandymas mane palauze...pastoviai be nuotaikos..susimasciusi..apsiverkusi...ir tikrai nesu laiminga save tokia matydama..Teisingai sakai, kad reik ismokti dziaugtis tuo ka turi...tik tas belieka..kazkaip turiu susiimti..nes mano seimoj daugelis linke i depresija..nenoriu dar ir sito gerio... unsure.gif reikia stengtis pakeisti mintis..

Irmute, mieloji, puikiai tave suprantu..., bet turi būti stipri, neužsiciklink, negerai taip......kai man pradeda važiuoti stogas pageriu magnis+B vitaminų kompleksas, padeda..... mirksiukas.gif
Noriu padėkoti tau Irmut, sanžilei, glamour, pilkoms akims už išsakytą nuomonę man 4u.gif Privertėte susimąstyti, dar kartą ačiū.

Klausimas naudojusioms difą...po kelių dienų, savaičių atėjo mėmės?

Kuisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 02, 13:37)
tiesiog sunkumu nemazai man gyvenimas pasiunte...bet nepasiduodavau jiems, i viska stengdavausi ziureti optimistiskai...visad vydavau blogas mintis..bet sitas isbandymas mane palauze...pastoviai be nuotaikos..susimasciusi..apsiverkusi...ir tikrai nesu laiminga save tokia matydama..Teisingai sakai, kad reik ismokti dziaugtis tuo ka turi...tik tas belieka..kazkaip turiu susiimti..nes mano seimoj daugelis linke i depresija..nenoriu dar ir sito gerio... unsure.gif reikia stengtis pakeisti mintis..

Suprantu tave, man vienu metu irgi viskas supuole, sugriuvo rodos gyvenimas, gal tiksliau visos svajones... Ir tas labai atsiliepe sveikatai ir savijautai. Taigi ismokau kad labai rekomenduotina yra issiverkti ir neapsimetineti stipresne nei esu g.gif
Butinai reikia issikalbeti, isleisti visa "pusle" laukan.
Viskas bus gerai :console
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2012 01 02, 13:04)
Fenk-ju, kaip tu laikaisi? 4u.gif

4u.gif Dormeja, nieko naujo.. Laukiu su nekantrumu ketvirtadienio, MB eina pas gydytojus. Tada bus aisku, kaip elgiames toliau..

Kaip tavo savijauta? 4u.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 02, 14:06)
pratesiant tema..

Irmuciuk, kaip puikiai as tave suprantu.. Nes tu grynai parasei tai ka as jauciu. Man toks vaizdas, kad beveik pries metus, man po LP kazkas isplese dziaugsma is sirdies ir spindesi is akiu. Tai buvo pirmieji metai, kai manes nebedziugino kastonu zydejimas. Ir labai bijau, kad tas liudesys netaptu amzinu palydovu. As stengiuosi dziaugtis dalykais, kuriuos turiu, bet salia to, visada buna mintis kad dziaugciaus tais dalykais labiau, jei tureciau tai apie ka svajoju. Pvz. einu ir dziaugiuos kaip graziai apsarmoje medziai, bet tuo paciu atsliukina mintis, kad butu daug smagiau vesti savo kukuli i darzeli ir rodyti tuos apsarmojusius medzius. labai dziaugiausi visa seima prie Kuciu stalo, bet tuo paciu sirdyje tupejo mintis, kad butu daug dziugiau jei salia mazas zmogutis pakuotu jam skirtas dovaneles... Ir taip be galo be krasto... NEBEMOKU pozityviai mastyti..
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 02, 14:21)

Pvz. einu ir dziaugiuos kaip graziai apsarmoje medziai, bet tuo paciu atsliukina mintis, kad butu daug smagiau vesti savo kukuli i darzeli ir rodyti tuos apsarmojusius medzius.

Kaip liudna skaityti Jusu mintis.. unsure.gif Nes iki skausmo pazystu ta liudesi! Kaip jau minejau, as jau isgyvenau, isliudejau, isskaudejo man sirdi ir dabar tik kai kuriomis akimirkomis uzplusta tokie jausmai su kuriais Jus gyvenate kiekviena diena.
Per Naujus metus turejome sveciu- maza mergyte. Stebejau, kaip brolis zaidzia su ja.. o sirdi taip stipriai suspaude, kad musu seima (mama, brolis, vyras) gali pasidziaugti tik svetimais vaikais verysad.gif Bandziau issivaizduoti, kaip butu NEAPSAKOMAI malonu ziureti, kaip su tavuoju vaikeliu taip uzsiima, zaidzia.. ech wub.gif O ir labai gailiuosi, kad laikas eina, norisi kad vaikeliu pasidziaugtu dar sveika ir jauna mano mama wub.gif Gaila butu matyti jog tas dziaugsmas isreiskiamas tik tiek kiek galimybes leidzia.. unsure.gif
Aj, nu bet ka darysi.. As jau pripratau, tuo duotuoju momentu pasvajoju, o paskui stengiuosi nesigrauzti, pavargau per tiek laiko ir pripratau prie esamos situacijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 02 sausio 2012 - 14:52
irmuse, rausva debesele aciu uz issakytas mintis... 4u.gif kai skaitai jas atrodo galvoj sviesiau...
Fenk-ju..jetau kaip iki skausmo viskas pazystama..arodo kartais balansuoju ant bedugnes krasto..ir tas mane gasdina..o dar ta nuotaiku kaita..kai viena akimirka dainuoji, o kita jau verki..labiausiai noriu susiimti del saves ir SB..jam sunku tokia mane matyti..maziausiai noriu, kad tai pakenktu musu santykiams...bet apsimetineti pries brangu zmogu irgi nenoriu...
dar vakar kaip tycia...isijungem ziureti filma..pasidarem arbatos, pyragiuko su ja..smagiai leidom laika..filmas apie tai kaip vaikinas draugauja su mergina, kuri buvo istekejus..bet ne tas esme..esme, kad filmo pabaigoje ji tam vaikinui prisipazysta jog negali tureti vaiku, todel jos vyras ja paliko..nu blyn..filmas tik..smulkmena..bet net pati nepajutau kaip apsiverkiau..geda but tokiai myznei doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2012 01 02, 15:50)
Bandziau issivaizduoti, kaip butu NEAPSAKOMAI malonu ziureti, kaip su tavuoju vaikeliu taip uzsiima, zaidzia.. ech wub.gif O ir labai gailiuosi, kad laikas eina, norisi kad vaikeliu pasidziaugtu dar sveika ir jauna mano mama wub.gif Gaila butu matyti jog tas dziaugsmas isreiskiamas tik tiek kiek galimybes leidzia..  unsure.gif
Aj, nu bet ka darysi.. As jau pripratau, tuo duotuoju momentu pasvajoju, o paskui stengiuosi nesigrauzti, pavargau per tiek laiko ir pripratau prie esamos situacijos smile.gif

as irgi daznai isivaizduoju...kaip pamatau II, kaip pranesu jam..kaip vaikstineju su pilviuku..kaip mano vaikiukas guguoja, tiesia i mane rankytes..jo pirmuosius zingsnius..aisku tokios mintys tik dar labiau varo i nevilti..labai tikiuosi, kad sita liudesio stadija baigsis..noriu ir as priprasti..i viska ziureti racionaliai, tvirtai..su tikejimu, kad vistiek ateity viskas bus gerai..
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 02, 16:00)
smulkmena..bet net pati nepajutau kaip apsiverkiau..geda but tokiai myznei doh.gif

Jokia cia ne smulkmena. As irgi zliumbiu kazka tokio pamacius doh.gif blush2.gif

Deja tenka susitaikyti su galimybe, kad dar ilgai galim neturet leliuku. Mirtinai sunku man ta buvo ir yra padaryti, bet rodos jau ima pavykti. IR nuo to man tikrai zymiai lengviau.
Kaip noretusi paguosti liudincias sirdeles. Bet viskas, ka galiu, tai palaikyti, ir buti drauge, nors ir ne salia... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, jūs dabar supyksit ant manęs, bet vis tiek pasakysiu, nes jau darosi mažų mažiausiai pikta.
aš suprantu, kad norisi pasiguosti. ir čia viskas ok. tam ir yra šis skyrelis, kad pasidalinti savo mintimis, pasiguosit, kaip sakant nuverkti posmą kitą ant likimo draugių peties. bet kartais atėjus į šį skyrelį ir paskaičius kelis postus norisi bėgti iš čia kuo toliau. nu jau toks tragikių būrelis, kad jopštararai... doh.gif taip, merginos, jei dar nežinojot gyvenimas yra šūdas, bet jis tuo NESIBAIGIA yra ir gražių spalvų. žinoma ir man norisi padejuoti ir pavirkauti, bet viskam turi būti ribos, o čia viena pradėjo "i pašlo pajechala" komandiniai pasriūbavimai. nugi gaunasi minios efektas, viena savęs pagailėjo, kita pridėjo ir ašarų pakalnės. mano nuomonė šiuo klausimu turbūt labai nepopuliari: aš nelaikau savęs ligone, tai tik problema. ir tik nuo jūsų priklauso ar jūs įveiksit problemą ar ji jus. sorry, jei nusikalbėjau ar man eilinį kartą viskas ne taip susišvietė.
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2012 01 02, 16:37)
mergaitės, jūs dabar supyksit ant manęs, bet vis tiek pasakysiu, nes jau darosi mažų mažiausiai pikta.
aš suprantu, kad norisi pasiguosti. ir čia viskas ok. tam ir yra šis skyrelis, kad pasidalinti savo mintimis, pasiguosit, kaip sakant nuverkti posmą kitą ant likimo draugių  peties. bet kartais atėjus į šį skyrelį ir paskaičius kelis postus norisi bėgti iš čia kuo toliau. nu jau toks tragikių būrelis, kad jopštararai... doh.gif taip, merginos, jei dar nežinojot gyvenimas yra šūdas, bet jis tuo NESIBAIGIA yra ir gražių spalvų. žinoma ir man norisi padejuoti ir pavirkauti, bet viskam turi būti ribos, o čia viena pradėjo "i pašlo pajechala" komandiniai pasriūbavimai. nugi gaunasi minios efektas, viena savęs pagailėjo, kita pridėjo ir ašarų pakalnės. mano nuomonė šiuo klausimu turbūt labai nepopuliari: aš nelaikau savęs ligone, tai tik problema. ir tik nuo jūsų priklauso ar jūs įveiksit problemą ar ji jus. sorry, jei nusikalbėjau ar man eilinį kartą viskas ne taip susišvietė.

Nu uzeina zmonem silpnumo akimirku. Mes cia ir renkames kad pabendrauti. Paskaiciuok kiek liudnu postu gavosi? Tikrai ne "poslo paechalo". Kai zmogui sunku tai gal jis turi teise pasriubaut? Juk nereiskia kad ir baigsis tuom. Ar geriau tau butu kad visai kritinej buklej mergaites bijotu pavirkaut idant ko nors nepapiktint nes kazkam jau praejes tas laikas arba dar neatejes?
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 02, 16:44)
Nu uzeina zmonem silpnumo akimirku. Mes cia ir renkames kad pabendrauti. Paskaiciuok kiek liudnu postu gavosi? Tikrai ne "poslo paechalo". Kai zmogui sunku tai gal jis turi teise pasriubaut? Juk nereiskia kad ir baigsis tuom. Ar geriau tau butu kad visai kritinej buklej mergaites bijotu pavirkaut idant ko nors nepapiktint nes kazkam jau praejes tas laikas arba dar neatejes?

aš išsakiau savo nuomonę. atsakymus į postą priimu, bet į diskusijas nesiveliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuisi, as kadangi nelabai turiu kam issipasakoti ka jauciu tai tikrai tik cia sulaukiu palaikymo. Ir beje, as endometrioze laikau liga, o savo jausmus ir savo mastyma problema. GAL kai iveiksiu problema, ir liga lengviau bus isgydyti. O gal kaip tik isgydzius liga iveiksiu savo problemas. 4u.gif Kiekvienas savaip isgyvename ir isjauciame.. Labai dziugu, kad esi stipri moteris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2012 01 02, 16:47)
aš išsakiau savo nuomonę. atsakymus į postą priimu, bet į diskusijas nesiveliu mirksiukas.gif

O as issakiau savo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 02, 16:50)
Kuisi, as kadangi nelabai turiu kam issipasakoti ka jauciu tai tikrai tik cia sulaukiu palaikymo. Ir beje, as endometrioze laikau liga, o savo jausmus ir savo mastyma problema. GAL kai iveiksiu problema, ir liga lengviau bus isgydyti. O gal kaip tik isgydzius liga iveiksiu savo problemas.  4u.gif Kiekvienas savaip isgyvename ir isjauciame.. Labai dziugu, kad esi stipri moteris  4u.gif

Mes visos stiprios, tik ne iškart tai suvokiam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 02, 16:53)
O as issakiau savo.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti