Kuisi, užjaučiu Tai ar teisingai suprantu, kad dėl ilgosios schemos tikėtina, kad ir cistos išnyks ?
Ačiū, mergaitės, už sveikinimus. Aš irgi prisijungiu prie pačių gražiausių palinkėjimų 2012 metams.
QUOTE(Glamour @ 2012 01 01, 21:24)
Kuisi, užjaučiu Tai ar teisingai suprantu, kad dėl ilgosios schemos tikėtina, kad ir cistos išnyks ?
Su naujais metais, mergaitės. linkiu norų išsipildymo
taip, Glamour tikimąsi, kad išnyks. nes prie ilgosios schemos taikomas diferelinas, kuris ir endo padarinius naikina. bent jau reikia tikėtis. bet ginius paaiškino, kad gali jos ir neišnykti, tokiu atveju išpunktuotu. klausiau kodėl negali iškart išpunktuoti, tai sakė,kad tokiu atveju tų cistų gali tik dar daugiau atsirasti. jis man kažkaip aiškino, kad pasitaiko tokių organizmo atsakų į LP, kad sujudinus kiaušides, ant jų pradeda rastis dar daugiau cistų...
rausvas debesėli, LP ginius nerekomenduoja. nes tada neliks nė tos spirgos kurią šiuo metu vadinu kaire kiaušide..
QUOTE(Kuisis @ 2012 01 02, 10:11)
Su naujais metais, mergaitės. linkiu norų išsipildymo
taip, Glamour tikimąsi, kad išnyks. nes prie ilgosios schemos taikomas diferelinas, kuris ir endo padarinius naikina. bent jau reikia tikėtis. bet ginius paaiškino, kad gali jos ir neišnykti, tokiu atveju išpunktuotu. klausiau kodėl negali iškart išpunktuoti, tai sakė,kad tokiu atveju tų cistų gali tik dar daugiau atsirasti. jis man kažkaip aiškino, kad pasitaiko tokių organizmo atsakų į LP, kad sujudinus kiaušides, ant jų pradeda rastis dar daugiau cistų...
rausvas debesėli, LP ginius nerekomenduoja. nes tada neliks nė tos spirgos kurią šiuo metu vadinu kaire kiaušide..
Ojei, kokia trapi situacija O pas koki tu giniu? Neuzfiksavau kokiam tu mieste? Aisku, jei specas sako, reikia tiketi kad zino..
Labas rytas, mergaitės,
Linkiu, kad šie metai būtų dosnūs svajonių išsipildimu.
Kuisiuk, man lygiai dėl tos pačios priežasties taikė extra long schemą. Bet Tavoji dar ilgesnė, tai jau nežinau kaip čia pavadinti, gal super extra long ?
Tai tikėk, kad viskas bus gerai, nors ir atrodo, beviltiškai viskas dabar.
ta proga, kam reikia griebkit
Kuisiuk, man lygiai dėl tos pačios priežasties taikė extra long schemą. Bet Tavoji dar ilgesnė, tai jau nežinau kaip čia pavadinti, gal super extra long ?
QUOTE(pasislepusi @ 2012 01 02, 10:18)
Labas rytas, mergaitės,
ginius įvardijo kaip ultra long
bandau tikėti, o kas gi man belieka..aš pati vis dažniau pagalvoju apie įvaikinimą, bet žinau, kad niekad gyvenime sau neatleisčiau jei nepadaryčiau visko kas mano jėgoms. o kiek laiko tu leidaisi difereliną?
Papildyta:
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 02, 10:15)
Ojei, kokia trapi situacija O pas koki tu giniu? Neuzfiksavau kokiam tu mieste? Aisku, jei specas sako, reikia tiketi kad zino..
Aš Kaune, Motinos ir Vaiko klinikoje, pas Ž. Žėbą
QUOTE(pasislepusi @ 2012 01 02, 11:05)
Kuisi, aš du mėnesius. pirma dozė, paskui po 28 dienų -antra dozė. po antros praėjus maždaug porai savaičių prasidėjo kasdieninis badymąsis. o cista buvo panykus, tai jos nebereikėjo punktuoti.
ir šiaip nebuvo viskas kaip iš vadovėlio....
bet dabar jau nebesvarbu
ir šiaip nebuvo viskas kaip iš vadovėlio....
bet dabar jau nebesvarbu
bet ji nebuvo visiškai išnykus? ir vis tiek darė IVF? svarbu aišku, kad rezultatas galutinis puikus
Merginos, su Naujais metais, Naujai sena viltim ir tikėjimu
Kuisi, tikiu, kad esi stipri moteris, ir padarysi viska, eisi i prieki, o paskui su palaima ziuresi i mieganti savo kudiki To tau is visos sirdies ir linkiu
QUOTE(Kuisis @ 2011 12 31, 12:00)
jei kam įdomu mano situacija šiuo metu.
Kuisi, tikiu, kad esi stipri moteris, ir padarysi viska, eisi i prieki, o paskui su palaima ziuresi i mieganti savo kudiki To tau is visos sirdies ir linkiu
QUOTE(fenk-ju @ 2012 01 02, 10:52)
Merginos, su Naujais metais, Naujai sena viltim ir tikėjimu
Fenk-ju, kaip tu laikaisi?
QUOTE(Kuisis @ 2011 12 31, 11:00)
vakar sėdėjau ir mąsčiau, kur yra ta riba kai žmonės nebepakelia skausmo ir palūžta....
pratesiant tema..jauciuosi, kad nebesugebu saves kontroliuoti..zinau, kad turiu susiimti..nustumti visas mintis-kodel, uz ka, kaip..kuo tolyn..kadangi i jas atsakymo nerasiu vistiek..bet taip sunku...sedziu ir verkiu ...kaip atrasti nusiraminima..kaip sau padeti...kaip gyventi normalu gyvenima..be asaru, be nuotaiku kaitos..nesugebu but laiminga...nors zinau, kad reikia dziaugtis tuo, ka turi..bet ka daryt jei liudesys del to, ko neturi yra didesnis...
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 01 02, 13:06)
pratesiant tema..jauciuosi, kad nebesugebu saves kontroliuoti..zinau, kad turiu susiimti..nustumti visas mintis-kodel, uz ka, kaip..kuo tolyn..kadangi i jas atsakymo nerasiu vistiek..bet taip sunku...sedziu ir verkiu ...kaip atrasti nusiraminima..kaip sau padeti...kaip gyventi normalu gyvenima..be asaru, be nuotaiku kaitos..nesugebu but laiminga...nors zinau, kad reikia dziaugtis tuo, ka turi..bet ka daryt jei liudesys del to, ko neturi yra didesnis...
Leisk sau issiliudeti, isgedeti, kad nutiko taip, jog turit sunkumu pastojant. Aisku cia reikia budeti, nes emociniai iprociai atsiranda ir prie liudesio ilgainiui zmogus pripranta, taciau negali neigti savo jausmu ir drausti sau jaustis taip kaip jautiesi. Viskas praeina, ir liudesys taip pat...
Didziausia laime yra ismokti dziaugtis tuo ka turi. Dziaugtis abiem kojom, rankom, sveikom akim, ausim, draugais, artimaisiais, garsais, kvapais, skoniais, svelniais pukuotais pavirsiais, vejo dvelksmu ant veido, pagalves minkstumu, katino murkimu... Netgi lietum saltu, bjauriu, bet dziaugtis, kad galiu ji jausti... Dziaugtis aplink yra tiek daug kuo...
QUOTE(rausva debesele @ 2012 01 02, 13:32)
Leisk sau issiliudeti, isgedeti, kad nutiko taip, jog turit sunkumu pastojant. Aisku cia reikia budeti, nes emociniai iprociai atsiranda ir prie liudesio ilgainiui zmogus pripranta, taciau negali neigti savo jausmu ir drausti sau jaustis taip kaip jautiesi. Viskas praeina, ir liudesys taip pat...
Didziausia laime yra ismokti dziaugtis tuo ka turi. Dziaugtis abiem kojom, rankom, sveikom akim, ausim, draugais, artimaisiais, garsais, kvapais, skoniais, svelniais pukuotais pavirsiais, vejo dvelksmu ant veido, pagalves minkstumu, katino murkimu... Netgi lietum saltu, bjauriu, bet dziaugtis, kad galiu ji jausti... Dziaugtis aplink yra tiek daug kuo...
tiesiog sunkumu nemazai man gyvenimas pasiunte...bet nepasiduodavau jiems, i viska stengdavausi ziureti optimistiskai...visad vydavau blogas mintis..bet sitas isbandymas mane palauze...pastoviai be nuotaikos..susimasciusi..apsiverkusi...ir tikrai nesu laiminga save tokia matydama..Teisingai sakai, kad reik ismokti dziaugtis tuo ka turi...tik tas belieka..kazkaip turiu susiimti..nes mano seimoj daugelis linke i depresija..nenoriu dar ir sito gerio... reikia stengtis pakeisti mintis..