Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 12 30, 22:40)
mergaitės, jūs su daugiau patirties, geriu kt, jau puse pakucio nugėriau, bet nuo mmm vis dar matomos rusvos teplionės, krutinė labai skaudi lietimui pasidarė ir temperatūra kelintas vakaras 37,3 laikosi (čia gal ir ne prie to)... gal man tos kt netinka? neramina kad tepiojimas nesiliauja... g.gif

Man pradėjus gerti KT krūtinė irgi baisiai skaudėjo, smarkiau nei per PMS. Bet beveik nuolat pykino, galva skaudėjo doh.gif Po poros savaičių viskas pradėjo rimti, bet krūtinė jautri vistiek išliko. Pasakiau tą savo gyd. Sakė organizmas per kelis mėn. prisitaiko prie KT... Antrą ciklą buvo geriau. Vat tik dėl tėpliojimų nieko negaliu pasakyti, nes man to nebuvo. Aš taip pat siūlau pasikonsultuoti su savo gyd. Gal netinka, pakeis į kitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 30, 23:41)
Man krutines neskaudejo visai, bet tepliojo visus tris men. tiek kiek geriau KT cool.gif
Gali ir netikti, bet dazniausiai gyd. sako jog reikia palaukti, organizmas pripras. Bet jei jauti, kad tikrai blogai jautiesi, nubek pas gyd. mirksiukas.gif

QUOTE(Dormeja @ 2011 12 31, 00:05)
Man pradėjus gerti KT krūtinė irgi baisiai skaudėjo, smarkiau nei per PMS. Bet beveik nuolat pykino, galva skaudėjo  doh.gif  Po poros savaičių viskas pradėjo rimti, bet krūtinė jautri vistiek išliko. Pasakiau tą savo gyd. Sakė organizmas per kelis mėn. prisitaiko prie KT... Antrą ciklą buvo geriau. Vat tik dėl tėpliojimų nieko negaliu pasakyti, nes man to nebuvo. Aš taip pat siūlau pasikonsultuoti su savo gyd. Gal netinka, pakeis į kitas  4u.gif

kad man tas kt tik 3 menesiam ir israse, na tikiusi nustos kazkada tepliot, nes diskomfortas tai ziaurus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 12 30, 08:30)
Gal dėl to, kad jaučiuos kalta jog negaliu susilaukti vaikelio....tai lyg kažkokia man bausmė, kurią turiu pati nešti ant savo pečių, o ne apkrauti kitus....labai daug ko sau atsisakau ir beveik visą algą dedu į vokelį.....ir sugebėsiu susitaupyti 4 IVFui kur jį besidaryčiau ar LT , ar LV....o gal jo nebereikės g.gif
Papildyta:

biggrin.gif

Tikrai nekaltink saves, tas stresas paskui smegenis blokuoja ir vel visokios bedos tada. Tikrai ne tavo kalte, ce niekas nezino kodel, ce gali aplinkotersa veikti, mikrobanges ir genetika ir ttt....gali milojonas buti priezasciu, tu tikrai nieko blogo nepadarei!
Atsakyti
QUOTE(rausva debesele @ 2011 12 30, 15:57)
Eik tu? O kelinta stadija tavo buvo pries LP? Nu man kolkas nei laselio. Kaip idomu  g.gif

tai džiaukis, kad nė lašelio, tai tik į gerą. mano st.III.

jei kam įdomu mano situacija šiuo metu. vakar buvau pas ginių. prieš tai tris mėn. gėriau KT, nes buvo radęs cistą 4 cm. deje cista neišnyko, o paaugo. siekia dabar jau 6 cm., tai netgi ne viena cista, o keturios visos aplipusios mano kairę kiaušidę...vien žodžiu....gydytojas rekomenduoja eiti prie IVF su ultra ilga schema, tai yra 3 mėn. diferelinas...sutikau.o ką daugiau daryti...vakar sėdėjau ir mąsčiau, kur yra ta riba kai žmonės nebepakelia skausmo ir palūžta....
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 12 31, 12:00)

jei kam įdomu mano situacija šiuo metu. vakar buvau pas ginių. prieš tai tris mėn. gėriau KT, nes buvo radęs cistą 4 cm. deje cista neišnyko, o paaugo. siekia dabar jau 6 cm., tai netgi ne viena cista, o keturios visos aplipusios mano kairę kiaušidę...vien žodžiu....gydytojas rekomenduoja eiti prie IVF su ultra ilga schema, tai yra 3  mėn. diferelinas...sutikau.o ką daugiau daryti...vakar sėdėjau ir mąsčiau, kur yra ta riba kai žmonės nebepakelia skausmo ir palūžta....

Laikykis, Kuisis 4u.gif Ir net negalvok apie paluzima! Issakyk visas baimes ir skaudulius cia, stengsimes palaikyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 12 31, 11:00)

jei kam įdomu mano situacija šiuo metu. vakar buvau pas ginių. prieš tai tris mėn. gėriau KT, nes buvo radęs cistą 4 cm. deje cista neišnyko, o paaugo. siekia dabar jau 6 cm., tai netgi ne viena cista, o keturios visos aplipusios mano kairę kiaušidę...vien žodžiu....gydytojas rekomenduoja eiti prie IVF su ultra ilga schema, tai yra 3  mėn. diferelinas...sutikau.o ką daugiau daryti...vakar sėdėjau ir mąsčiau, kur yra ta riba kai žmonės nebepakelia skausmo ir palūžta....

Kuisi stiprybes tau 4u.gif 4u.gif Gal tas blogis iseis tik i gera, to tau ir liniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 12 31, 10:00)

Agha, Kuisiuk, skaudu, baisu, liudna ir dar daug visko. Suprantu. Bet Tu laikykis, kaip nors viskas pasimirs, kai viena diena ziuresi i savo vaikeli. Buk stipri ir eik toliau!
4u.gif
Atsakyti
Kuisis, laikykis 4u.gif
mane daznai persekioja jausmas, kad balansuoju ties riba..paluzti ar ne..ir jau kai atrodo, jog tuoj tuoj sudusiu kaip koks puodelis, vel neaisku is kur atsiranda jegu zengti pirmyn ax.gif
LAIKYKIS IR NET NEMANYK PASIDUOTI 4u.gif
p.s. po naujuju bandysiu pirma karta gyvenime lankyti joga..kazkodel tikiu, kad tai pades save "subalansuoti" biggrin.gif na o jei nepades, tai tikrai nepakenks ax.gif
Atsakyti
visas visas mergaites ir jusu seimas sveikinam su naujais 2012m !!! linkime stiprybes, kantrybes ir tikejimo ... visoms kitais metais linkime po drakoniuka, o gal net ir ne po viena smile.gif bukim laimingos !!!
Sheila su seima
Atsakyti
Su Naujaisiais, mergaitės. Kad jie būtų laimingesni, geresni, turtingesni... Ir stebuklingi wub.gif Ir dar visoms sveiktos daug oro_buckis.gif

Kuisi, stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 01 sausio 2012 - 11:33
ačiū už sveikinimus ax.gif
taip pat sveikiname visas merginas ir jų antrasias puses su drakoniuko metais. lai drakoniukas visoms būna laaabai dosnus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 01 sausio 2012 - 11:51
QUOTE(Kuisis @ 2011 12 31, 11:00)

:console
Labai uzjauciu sad.gif
As kartais saves irgi klausiu panasiu klausimu nors mano situacija nei patirtis nei is tolo sitoj srity ne tokia skausminga kaip nekuriu mergaiciu. Bet kiekvieno jegos ir "skausmo riba" skirtinga, taigi sunku pasakyti, kur ji randasi...
O operuoti cistu tau nerekomendavo? Sorry, nezinau tavo ankstesnes kazkaip istorijos...
O man panktadienio nakti prasidejo mmm. Ir graziausia dalis - neturejau vaistu namie. ibumetino paskutines dvi po 400mg isgeriau, bet visiskai jokio efekto. Tai siaip ne taip i vaistine nuvaziavau, ir visa pasirengima naujiems metams buvau nuo vaistu apdujus. Zodziu linksmybes.

O del Nauju Metu, labai linkiu mums visoms kad jie is ties butu NAUJI, su NAUJOM JEGOM, NAUJA VILTIM, NAUJU TIKEJIMU keliautume toliau link savo laimes wub.gif 4u.gif
Atsakyti