QUOTE(fenk-ju @ 2011 12 30, 11:50)
Irmuciuk, as gal irgi noreciau nezinoti apie savo liga
Nes dabar biski kas ir galvoju, mastau, analizuoju. O ir mylintis vis uzsiklinu, gal jau sis kartas bus TAS ir mums pavyks.
Merginos, kai saudys 24 val saliutai, tikrai tikiu kad kiekviena sugalvos ta pati ir vieninteli nora
Tad tokie isankstiniai linkejimai, kad tas noras tikrai issipildytu
Jau tikriausiai ir prie Kūčių stalo tą patį norą visos sugalvojom ir belaužiant plotkelį nuoširdžių palinkėjimų sulaukėm. Aš irgi linkiu visoms, kad visa, kas buvo negero, pasibaigtų, kad mūsų norai pildytųsi, kad kiekvieną iš mūsų aplankytų tie laimės žiburiukai kitais metais, kad ir toliau išliktume stiprios ir orios
QUOTE(rausva debesele @ 2011 12 30, 13:11)
Sveikos pupuliukes,
Matau diskutuojat apie planelius
Naturalios nuotaikos pradedant naujus metus
O mergaites, nei viena apie Lenkija nemastot? As tai planui B esu pasidejusi varianta su Naprotechnologija. Imetu adresiuka, gal kuriai nors irgi patiks:
http://www.napromedica.pl/
Mano atveju, kai irgi realiu priezasciu nera nepastoti,endo tik 1-2 stad.,kiausintakiai praeinami, o nepastoju jau 2 metai beveik, tai man nei IUI nei IVF neatrodo sprendimas
, jei nekimba paprastai, tai kodel turetu kibti kitaip? Zodziu as renkuosi brolius lenkus.
Mes irgi domėjomės NaPro ir su lenkais Balstogėje buvome susisieke. Mums kažkiek numušė entuziazmą, kad nors turėjom visus tyrimus (max vieno mėn. senumo), jie buvo pasiruošę beveik viską kartoti ir už nemažas pinigų sumas. Be to, daug žiūrėjom video medžiagos apie juos ir kažkaip man viskas labai pompastiška, o mokslinio pagrindimo tuose video jokio. Tai mes pakol kas NaPro atidėjom. O vėliau- matysim... Jei nepavyks stimuliacija, kurią nuo kito ciklo norim pradėti, ir reikalas link IVF pakrpys, tikriausiai ir mes grįšim prie NaPro idėjos, bet gal ne pas lenkus, o pas airius, kurie ir yra, berods, stipriausi Europoje
Labai lauksiu tavo atsiliepimų, jei išties nuspręsit su lenkais pasikonsultuoti!
QUOTE(irmuse2 @ 2011 12 30, 14:38)
Dėkoju už pastabas...to ir norėjau, kad pakomentuotumėte mano pasisakymą....
Su anytą labai gerai sugyvenu, tik man nepatinka jos įkyrus siūlymas ten važiuoti, gal ir nuoširdžiai ji siūlo savo pagalbą, bet vat nenoriu nors tu ką......
Jei
nori tikrai pati, niekieno nespaudžiama, tai kodėl nepasinaudoti kitų žmonių pagalba, net jei anytos noras ir savanaudiškas- turėti anūką, tikriausiai
? Aišku, jei sutaupysi pati, tai man irgi tavo vietoje būtų daug smagiau anytų neįtraukti. Nepavykus arba po pirmų konsultacijų nusprendus toliau netęsti, nenorėčiau jaustis dar vieną žmogų labai nuvylusi. Nors gal nebandydama nuvili taip pat? Čia tik šiaip pasvarstymai. Man pačiai iki pasiryžimo IVF kuo toliau, tuo daugiau. Kažkaip pernelyg didelė tai intervencija į tą stebuklingą procesą ir tikrai ne visad reikalinga ir nevisad visagalė. Nors mes dar laukiam stebuklo, tačiau tvirtai nesakom "niekada"
Gero vakaro, mergaitės
Smagiai sutikti Naujus!