meskos, ziurkyte, būkit geros priminkit kelinta stadija endo pas jumis ?
Labas ,
Glamour - pas mane endo II stad. Beje,virs 1,5 m po LP jau praeje.
Zinok tikrai nera lengviau tai kad nestumas antras, nes pirmas buvo senokai, pries 9 metus! Be to, kaip ir rase ziurkyte, tada buvau jauna, pastojau pirma men po KT, kad nescia supratau tik 7 sav ejau i privacia klinika, gyd buvo patyrusi, jokiu nebuvo genetiniu, hcg, ir t.t. vienintelis dalykas kad kraujas RH- ir reikejo tikrint del antikuniu. Matyt tas jaunatviskas optimizmas labai padejo. nzn kur dabar ji gauti nes panikuoju del kiekvieno maudimo, del isskyru ir t.t. O galvojau su patiritm kantrybe dideja Matyt taip ilgai to laukiau, kad taip bijau kad nesibaigtu liudnai. Pries kelias sav drauge nustate nesivystanti, liudna..
Ziurkyte- kaip savijauta? dar maudzia pilva?
Papildyta:
QUOTE(irmuse2 @ 2011 12 29, 14:01)
Aš nebuvau tokia gudri puoliau stačia galva darytis IUI, nes maniau, kad pagaliau ateis šventė ir į mano namus.....Teisingai manai, geriau pasitaupyti pinigėlius ir darytis IVF nei kokius 6 IUI , aišku toms, kurios turi III ar IV endo.
O as zinokit nebuciau tokia kritiska.. Aisku pirmaiusiai eikia apsigydyti bedas kitas, bet manau kad jei su III ar IV stad buna savaiminiu oastojimu tai kodel negaletu lengviau pastoti su IUI.. Manau reikia tiketi tuo kad pavyks darant bet ka is proceduru ar nedarant o laukiant.