Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 28, 14:07)
tik zinant mano sudejima, tai iki to snukio pirmiausia pasokt reiketu..arba kede atsinesti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

užtektų ir pašokti. drinks_cheers.gif Kaip aš visada sakau: nežiūrėk, kad pas mane kojos trumpos, užtai pašokti aukštai moku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 28, 17:06)
užtektų ir pašokti.  drinks_cheers.gif Kaip aš visada sakau: nežiūrėk, kad pas mane kojos trumpos, užtai pašokti aukštai moku  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O sokti aukstai nereikia, svarbu koja aukstai iskelti... O jei pries vyra, tai apskritai ausktai nereikia net kelti. Visos zinom ju silpnaja vieta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2011 12 28, 15:12)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O sokti aukstai nereikia, svarbu koja aukstai iskelti... O jei pries vyra, tai apskritai ausktai nereikia net kelti. Visos zinom ju silpnaja vieta  lotuliukas.gif

su vyrais paprasta, šokinėti tikrai nereikia lotuliukas.gif O va su moteriška lytim jei aukštesnė, tai tenka ir pašokti, nes kelk koją kiek nori aukštai, kai ji trumpa, iki snukio nedaeina lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Glamour,2011 12 28, 00:42]
Oi oi oi kiek nėštukių temoje thumbup.gif . Kad taip tikrai visi siųsti virusai suveiktų. Gaudau kaip tik beišmanau, nes turiu viltį, kad iš trijų folikulų šį ciklą, bent vienas pavirs stebuklu. Tikėjomės per Kalėdas IUI, bet... nepavyko įgyvendinti, o ciklas visgi stimuliuotas gavosi. Dabar belieka tik daug daug ND atlikinėti.

Kristinukė jau pasipasakojo, kaip jaučiasi, o meskos, kaip laikosi ?

Sveikos 4u.gif As prie kompo retokai, bet labai smagu paskaityti ka parasot:)
Glamour- manau tau tikrai pavyks, sitiek foliu!! Beje, as irgi laukiau IUI, bet turejau gydyt uzdegima, o gavosi kas gavosi ax.gif Man pratese biuleteni ir liepe gulinet, tinget, bijau girtis bet tepliojimu jau visai nebedaug.. oi kad taip liktu.. Bet kuriuo atveju, uz savaites pas gyd. gal jau sirdele matysis..Kaip bijau ir laukiu,, blush2.gif Tiesa, nebezinau jau ka meluot visiems, nesinori sakyt dar nieko, o jau taip lenda visi i akis:) tipo kas cia per liga 2 sav biuletenis.. blush2.gif

Ziurkyte -papasakok, nes arba neradau arba nerasei, kaip ten buvo pas tave, kada testa darei ar hcg? pas gyd ejai jau ar ne? :)kaip savijauta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 28 gruodžio 2011 - 15:42
QUOTE(meskos @ 2011 12 28, 15:40)
Ziurkyte -papasakok, nes arba neradau arba nerasei, kaip ten buvo pas tave, kada testa darei ar hcg? pas gyd ejai jau ar ne? :)kaip savijauta?

Aš testą pasidariau pirmą 9 DPO. Pamačiau vaiduoklį. bigsmile.gif Negaliu nė nupasakoti tos būsenos...Bet nesitikėjo vis. tai dar dariausi keturis testus, kiekvieną rytą po vieną blush2.gif Pagaliukai vis ryškėjo. dabar galiausiai patikėjau, kai mmm neatėjo. Ir net tepliojimų nebuvo. rolleyes.gif

O savijauta tragiška dabar. Siaubingai maudžia pilvą, apie krūtis išvis patyliu, negaliu nė prisiliesti, speneliai kažkokie vos ne pamėlę, padidėja. Pykina dažnai, visa išbalusi, ir atrodau tragiškai. unsure.gif

pas gydytoją eisiu po naujų tik 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, jei dar yra norinčių prisijungti prie mūsų plepesių facebook, parašykite man į az kaip Jus rasti. Prijungsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ziurkyte*: 28 gruodžio 2011 - 15:51
[quote=*ziurkyte*,2011 12 28, 16:51
O savijauta tragiška dabar. Siaubingai maudžia pilvą, apie krūtis išvis patyliu, negaliu nė prisiliesti, speneliai kažkokie vos ne pamėlę, padidėja. Pykina dažnai, visa išbalusi, ir atrodau tragiškai. unsure.gif

pas gydytoją eisiu po naujų tik 4u.gif

Suprantu, kad savijauta nekokia. bet nesakyk, juk super:)Issipilde stebuklelis.. Tau testas ziauriai anksti parode sakyciau, o as ju irgi gal 4 pasidariau..Kai pradedi negali sustot:) mane pykina nedaug ir tikrai ne ryte kol kas, krutine tai taip, gal truputi jau apsipratau, ji jautriausia kai mm neateina ir pries tai..Zodziu laikykis, nzn kaip tau man tai sunku kartais nepanikuot:) Pas ka tu vaiksciosi pas koki gyd? nes matau kad is Kauno esi? mano badymai su paprastom ginem labai nesekmingi, kazin vaisingumo specai nestumu nepriziuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 12 28, 16:09)
Suprantu, kad savijauta nekokia. bet nesakyk, juk super:)Issipilde stebuklelis.. Tau testas ziauriai anksti parode sakyciau, o as ju irgi gal 4 pasidariau..Kai pradedi negali sustot:) mane pykina nedaug ir tikrai ne ryte kol kas, krutine tai taip, gal truputi jau apsipratau, ji jautriausia kai mm neateina ir pries tai..Zodziu laikykis, nzn kaip tau man tai sunku kartais nepanikuot:) Pas ka tu vaiksciosi pas koki gyd? nes matau kad is Kauno esi? mano badymai su paprastom ginem labai nesekmingi, kazin vaisingumo specai nestumu nepriziuri biggrin.gif

aš labai pergyvenu. dar mano cista mane neramina, plius kelios pažystamos turėjo persileidymus, tai baisu. Bet tai natūralu. ir pirmosios kai laukiausi panikavau.

aš lankysiuos II ligoninėje, pas mane operavusį gydytoja V. Sedziniauską. Jis žino mane iš vidaus taip sakant, ir šiaip man labai patiko, kai gulėjau pas jį per LP.

o taip tai labai laiminga jaučiuosi, juk taip šito laukiau. Tik kažkaip tikėjausi, kad antras nėštumas lengvesnis bus nei pirmas, o dabar dar blogiau po kol kas. doh.gif Nieko, dėl mažylio teks pakentėti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ziurkyte*: 28 gruodžio 2011 - 16:14
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 28, 17:12)
aš labai pergyvenu. dar mano cista mane neramina, plius kelios pažystamos turėjo persileidymus, tai baisu. Bet tai natūralu. ir pirmosios kai laukiausi panikavau.

aš lankysiuos II ligoninėje, pas mane operavusį gydytoja V. Sedziniauską. Jis žino mane iš vidaus taip sakant, ir šiaip man labai patiko, kai gulėjau pas jį per LP.

Va sutinku, be operavusio gyd as irgi daugiau su niekuo nesusikalbu. o cista kokia ? funkcine?
Man irgi pirma kart pradzia paprastesne buvo, gal kad jaunos buvom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 28 gruodžio 2011 - 16:18
meskos, ziurkyte, būkit geros priminkit kelinta stadija endo pas jumis ?
O dėl cistos tai visko būna, ziurkyte. Pažystu viena forumietę, kuri dvynių besilaukdama cistą turėjo, pradžioj nėštumo patepliojo ir išnyko cista. Dar SM skaičiau, kad vieną neėščią operavo dėl cistos, bet nėštumui ir vaikiukui nepakenkė, viskas baigėsi laimingai. Svarbiausia pas patikimus daktarus lankytis. O jūs abi su meskos jau esate nėštumą turėję, tai jums lengviau visus dalykus laiku pastebėti turėtų būti, visgi patirties turit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 12 29, 12:01)
Dabar ir aš labai gudri būčiau, negalvojau, kad su IV stadija net neverta prasidėti su IUI - pinigų, laiko ir nervų švaistimas.
Negali įsitvirtinti embrioniukai...po pirmo IVF neštukė buvau 6 savaites....po antro buvo vadinamas biocheminis neštumas, o po 3 - net nereikėjo eiti kraujo nuleisti, klausiu ginės kodėl taip yra, ats. - per silpnos kiaušidės, nualintos endo, jos net struktūros neturėjo, kažkokia raizgalinė (taip sakė). Na, o po difo atsirado kiaušidžių struktūra bigsmile.gif

Irmuse as gal irgi buciau gundziusis IUI..bet paskaitinejus endo skyreli nusprendziau, kad neverta... unsure.gif tikimybe labai maza..o pinigu mazais nepavadinciau..gaila mergaiciu, kurios darosi po 5-6 IUI teisindamosis , kad IVF ner pinigeliu...juk tie 6 IUI jau beveik 1 IVF kaina...as geriau taupysiu...bet aisku cia kiekvieno apsisprendimas..kiekvienas turim savo nuomone, savo plana...svarbu, kad jis butu sekmingas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 28, 20:18)
meskos, ziurkyte, būkit geros priminkit kelinta stadija endo pas jumis ?
O dėl cistos tai visko būna, ziurkyte. Pažystu viena forumietę, kuri dvynių besilaukdama cistą turėjo, pradžioj nėštumo patepliojo ir išnyko cista. Dar SM skaičiau, kad vieną neėščią operavo dėl cistos, bet nėštumui ir vaikiukui nepakenkė, viskas baigėsi laimingai. Svarbiausia pas patikimus daktarus lankytis. O jūs abi su meskos jau esate nėštumą turėję, tai jums lengviau visus dalykus laiku pastebėti turėtų būti, visgi patirties turit mirksiukas.gif

pas mane II stadija.

dėl patirties, tai kaip čia pasakius. Visų pirma pirmas nėštumas buvo senai, buvau jauna, jokių problemų ginekologinių neturėjau. Nežinojau nė kas ta cista, ar pan. Beto laukiausi uk, ten tvarka kitokia, nieks nei ant samalioto nesodino, 2 kart echo padarė, kitus kartus šlapimo tyrimą paimdavo, pilvą pažiūrėdavo, spaudimą pamatuodavo. Pasakydavau kad skauda ką, sakydavo taip ir turi būti. Ir vaikščiojau sau rami.

dabar viskas kitaip, endo, cistos, nesibaigiantys uždegimai, ir nebe pacankė. O beto nėštumai labai skirtingi buna, kiek turiu draugių kurios turi po kelis vaikus, kiekvienas kartas vis kitoks.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 29, 13:15)
Irmuse as gal irgi buciau gundziusis IUI..bet paskaitinejus endo skyreli nusprendziau, kad neverta... unsure.gif tikimybe labai maza..o pinigu mazais nepavadinciau..gaila mergaiciu, kurios darosi po 5-6 IUI teisindamosis , kad IVF ner pinigeliu...juk tie 6 IUI jau beveik 1 IVF kaina...as geriau taupysiu...bet aisku cia kiekvieno apsisprendimas..kiekvienas turim savo nuomone, savo plana...svarbu, kad jis butu sekmingas wub.gif

Aš nebuvau tokia gudri blush2.gif puoliau stačia galva darytis IUI, nes maniau, kad pagaliau ateis šventė ir į mano namus.....Teisingai manai, geriau pasitaupyti pinigėlius ir darytis IVF nei kokius 6 IUI , aišku toms, kurios turi III ar IV endo.
Atsakyti