Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(kristinuke @ 2011 12 27, 13:43)
Sveikos, merginos smile.gif  Nors jau po Kalėdų, bet kalėdojimas dar nepasibaigė... užbėgu ir pas jus, kad stiprų virusiuką padalyčiau - kitais metais būkit visos  nestuke.gif

gaudau ir as 4u.gif

irmuse2 na tikrai dideliausios sekmes jums bet tikiu kad jums pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 12 27, 15:37)
aciu, Kristinuke, gaudau virusiuka wub.gif
kaip tu laikaisi? kaip sveikata, kaip pilvelis, gal jau pilvelinis isdave, ko - masineliu as kaspineliu reiks?

Ačiū, kad rūpi, kaip mano nestuke.gif smile.gif Visas 17 sav. pykino, vėmiau, švenčių proga leido atsigauti, o šiandien vėl lengvas pykinimas, bet viliuosi, kad nustos visai greitu laiku. Pradėjo tinti kojos - dar vienas nėštukiškas ''džiaugsmelis'', bet tikrai nėra kuo skųstis smile.gif Pilvukas jau tikrai matosi, krebždenasi jame, bet kol kas neaišku kas. Poryt pasimatymas su gydytoja, jei norės drakoniukas parodyti, kas esąs, tai sužinosim, mašiniukus ar lėliukus ruošti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 23, 10:52)
Labas rytas  4u.gif

O aš tyliai pašnabždėsiu, kad mūsų kalėdinis stebuklas išsipildė  wub.gif

Labas mergaites 4u.gif

Ir Ziurkyte, super thumbup.gif Gal cia mano prieskaledinis balionelis padejo sakau... ax.gif per visas sventes i kompa nelindau..nu super naujienu radau
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 12 27, 20:52)
Labas mergaites  4u.gif

Ir Ziurkyte, super  thumbup.gif Gal cia mano prieskaledinis balionelis padejo sakau... ax.gif  per visas sventes i kompa nelindau..nu super naujienu radau

tikrai turbūt tavo virusiuku apsikrėčiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi oi oi kiek nėštukių temoje thumbup.gif . Kad taip tikrai visi siųsti virusai suveiktų. Gaudau kaip tik beišmanau, nes turiu viltį, kad iš trijų folikulų šį ciklą, bent vienas pavirs stebuklu. Tikėjomės per Kalėdas IUI, bet... nepavyko įgyvendinti, o ciklas visgi stimuliuotas gavosi. Dabar belieka tik daug daug ND atlikinėti.

Kristinukė jau pasipasakojo, kaip jaučiasi, o meskos, kaip laikosi?

Papildyta:
smile.gif+2011 12 27, 15:33-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 12 27, 15:33)
Labas visoms dar kartelį 4u.gif žiūrėkit, gavau tyrimo atsakymus, tik nelabai gaudausi blush2.gif  pagal normas atrodo viskas kaip ir gerai, ar jūs gal galėtumėt kažką pakomentuoti? g.gif

Prolaktinas (PRL)- 156 mIU/l (Norma 40 - 530)
Tireotropinis hormonas (TSH, TTH) 2,53 mIU/l (Norma 0.4 - 4)

Čia kiti matavimo vienetai nei man įprasti, bet panašu, kad PRL geras. TTH kaip ir normose, bet reikėtų stebėti, kad nepadidėtų. O jei būtų mažesnis irgi būtų neblogai.
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 12 27, 17:07)
Noriu pasipasakoti.....po 5 mėn. klimakso nuvykau pas ginę....difas savo darbą padarė(man IV stadija), atsirado kiaušidžių struktūra, tuoj bus ovuliacija (reiškiasi ji vyksta), tik gleivinė plonoka, net vieneto nesiekia...Ginė tiksliai nežino kada gali ateiti mano mmm, sakė visoms skirtingai būna, bet liepė iki naujų metų atlikinėti ND intensyviai biggrin.gif

Irmuse2, laikau kumstukus uz tave ir linkiu, kad pasisektu 4u.gif
Net nezinau, kaip dar padrasinti, bet jauciu, kad esi ismintinga ir labai stipri. Tikiu, kad tau pasiseks wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 12 27, 22:48)
Ačiū, kad rūpi, kaip mano  nestuke.gif  smile.gif Visas 17 sav. pykino, vėmiau, švenčių proga leido atsigauti, o šiandien vėl lengvas pykinimas, bet viliuosi, kad nustos visai greitu laiku. Pradėjo tinti kojos - dar vienas nėštukiškas ''džiaugsmelis'', bet tikrai nėra kuo skųstis  smile.gif

Na laikykis, netrukus tikrai turetu buti geriau. Tai lauksim ziniu del masinyciu ir kasyciu, nors kazkodel statyciau uz kasytes:)
Papildyta:
smile.gif+2011 12 27, 16:33-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 12 27, 16:33)

Prolaktinas (PRL)- 156 mIU/l (Norma 40 - 530)
Tireotropinis hormonas (TSH, TTH) 2,53 mIU/l (Norma 0.4 - 4)

prolaktinas geras, TTH irgi (pastojimui jei turi kitu endokrininiu bedeliu idealus butu apie 1, bet ir taviskis neblogas).
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 27, 12:51)
Fenk-ju, kaip tu? 4u.gif

Ai, as po truputi, bandau vyra pratinti prie minties kad nereikia laukti ir kuo greiciau eiti prie IVF. Jam sausio pradzioj pas B.Z. ziuresim ka pasakys.
Dar sia savaite turetu man ateiti siuntinukas is Balvociutes su arbatytem. Ir SB uzsakiau arbatyciu spermiukams gerinti smile.gif Reikia kazkuo tiketi, kad pades ir bus gerai smile.gif
Vakar su tokia senai matyta teta snekejau. Ir kai isgirdau klausima tai kada anuku tevam dovanosit, iskart isitempiau ir nejauku pasidare. Musu to nei tevai, nei MB tevai neklausineja, tai kazkaip seniai begirdejau ta klausima. Ir dar paskui sako, juk jau pagyvenote sau, nebedelskite... Tai toks gumulas gerklej susidare, nebegalejau zodzio pratarti.. Kazka numykiau ir tiek..

QUOTE(irmuse2 @ 2011 12 28, 10:58)
Labas rytas, visoms 4u.gif

dėkoju Sheila102, Malvina už palaikymą 4u.gif

Mimoza teisingai supratai, turėjau 3 IUI ir 3 IVF, endo taip paveikė mano kiaušides, kad toj raizgalinėj negali spermiukai normaliai įsitvirtinti, kadangi jos labai nusilpę, tai ir visi 3 kartai baigėsi..... verysad.gif  Dar gydytoja siūlė važiuoti į Rygą ir bandyti su donorinėmis kiaušialąstėmis (MB nesutinka), bet reikia tikėti, kad to neprireiks...

Irmuse po tokiu keliu ir zygiu, tikrai turite sulaukti atpildo wub.gif Tikiu, kad taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 12 27, 16:30)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
Apgalvoti yra visi variantai..jeigu po 4LP nepavyksta natūraliai, daromės 4IVF...ir jeigu tada D bus nuo mūsų nusisukęs, auginsime vaikuti iš vaikų namų.
Tu Irmute dar jauna, gera (tik geri žmonės augina gyvūnėlius mirksiukas.gif ) viskas tau bus gerai, linkiu tau to nuoširdžiai iš širdies wub.gif Mes kantrios mirksiukas.gif

irmuse.. wub.gif glosto sirdi tavo zodziai... blush2.gif Is visos sirdutes linkiu, kad stebuklas jus aplankytu...tikrai tiek iskentei daug..nu negali gyvenimas but toks ziaurus...ir jei kas pasakytu kad moterys silpnoji lytis, tai duociau i snuki...silpnoji lytis nepakeltu tiek daug isbandymu, kuriuos siuncia likimas..didziausios sekmes sitam sunkiam gyvenimo kely... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 28, 11:25)
ir jei kas pasakytu kad moterys silpnoji lytis, tai duociau i snuki...

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 28, 12:25)
irmuse.. wub.gif glosto sirdi tavo zodziai... blush2.gif Is visos sirdutes linkiu, kad stebuklas jus aplankytu...tikrai tiek iskentei daug..nu negali gyvenimas but toks ziaurus...ir jei kas pasakytu kad moterys silpnoji lytis, tai duociau i snuki...silpnoji lytis nepakeltu tiek daug isbandymu, kuriuos siuncia likimas..didziausios sekmes sitam sunkiam gyvenimo kely... 4u.gif

wub.gif Tikra tiesa, juk mes esam žymiai stipresnės daugelyje situacijų.....
Dėkoju Irmučiuk, kad tavo žodžiai tiesiai D į ausį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2011 12 28, 10:08)
Ai, as po truputi, bandau vyra pratinti prie minties kad nereikia laukti ir kuo greiciau eiti prie IVF.

Vakar su tokia senai matyta teta snekejau.

Manau čia sunkiausias darbas ir yra 4u.gif

Ech tos tetulės, net nesusimąsto.... doh.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 28, 11:25)
ir jei kas pasakytu kad moterys silpnoji lytis, tai duociau i snuki...

silpnoji lytis nepakeltu tiek daug isbandymu, kuriuos siuncia likimas..

hihihi.gif hihihi.gif uch kokia karinga lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 28, 14:32)
uch kokia karinga  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

tik zinant mano sudejima, tai iki to snukio pirmiausia pasokt reiketu..arba kede atsinesti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti