Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

Ziurkyte, Dulsyte aciu uz Kaledinius virusiukus. Imu viena sau wub.gif
Visas sveikinu su praejusiom sventem. Jei Kaledos neispilde stebuklu, nenusiminkit, reikia tiketi kad stebuklai pildosi visus metus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir linkiu 2012 metais neprarsti vilties ir tikejimo tais stebuklais. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 26, 14:12)
Sveikos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip savijautos iš po švenčių, ar daug dovanų gavote?  bigsmile.gif

Gavau daug biggrin.gif , bet pas Kaledu seneli prasiau tik vienos dovanos 2.gif, matyt man neuzteko smile.gif
O tave brangioji sveikinu su tikru Kalediniu stebuklu wub.gif
Atsakyti
Fenk-ju, kaip tu? 4u.gif
Atsakyti
Savo garbaus gyd. trukdyti nenoriu, o Jis ir neleistu biggrin.gif doh.gif , o savo gines klausti.. tai aj, gal dar palauksiu, gal aprims. Nors suprask, kaip nori kas cia per veiksmai doh.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Nors jau po Kalėdų, bet kalėdojimas dar nepasibaigė... užbėgu ir pas jus, kad stiprų virusiuką padalyčiau - kitais metais būkit visos nestuke.gif
Beje, matau, kad ziurkytė tikrą stebuklą kalėdoms gavo. Labai džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Griebiu visus cia pasirodziusius virusiukus..ikvepiu juos kuo giliau blush2.gif nes db man jie labai reikalingi...liko plius minus viena savaitele iki mm..rankos ir viskas dreba..nes bijau pamatyti tulike tepliojimus.. doh.gif o jie gali jau pasirodyti betkuria akimirka.. doh.gif rytais prasibundu anksti ir spoksau su baime i lubas... doh.gif nors zinau, kad bus taip kaip ir lemta buti..ir ar bijosu ar ne...likimas pats viska nuspres...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 12 27, 14:43)
Sveikos, merginos smile.gif  Nors jau po Kalėdų, bet kalėdojimas dar nepasibaigė... užbėgu ir pas jus, kad stiprų virusiuką padalyčiau - kitais metais būkit visos  nestuke.gif

aciu, Kristinuke, gaudau virusiuka wub.gif
kaip tu laikaisi? kaip sveikata, kaip pilvelis, gal jau pilvelinis isdave, ko - masineliu as kaspineliu reiks?
Atsakyti
Labas visoms dar kartelį 4u.gif žiūrėkit, gavau tyrimo atsakymus, tik nelabai gaudausi blush2.gif pagal normas atrodo viskas kaip ir gerai, ar jūs gal galėtumėt kažką pakomentuoti? g.gif

Prolaktinas (PRL)- 156 mIU/l (Norma 40 - 530)
Tireotropinis hormonas (TSH, TTH) 2,53 mIU/l (Norma 0.4 - 4)
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 27, 13:00)
Sveikos mergaites 4u.gif Griebiu visus cia pasirodziusius virusiukus..ikvepiu juos kuo giliau blush2.gif  nes db man jie labai reikalingi...liko plius minus viena savaitele iki mm..rankos ir viskas dreba..nes bijau pamatyti tulike tepliojimus.. doh.gif  o jie gali jau pasirodyti betkuria akimirka.. doh.gif rytais prasibundu anksti ir spoksau su baime i lubas... doh.gif nors zinau, kad bus taip kaip ir lemta buti..ir ar bijosu ar ne...likimas pats viska nuspres...

Pries kiekvienas mm mane aplanko tokie patys jaumai - tiesiog nesveikai bijau pamatyti tepliojimus. Pabandyk nukreipti mintis kokia nors miela sirdziai veikla smile.gif O siaip linkiu, kad nei tepliojimai nei mmm neateitu dar kokius 9 men 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2011 12 27, 15:35)
Pries kiekvienas mm mane aplanko tokie patys jaumai - tiesiog nesveikai bijau pamatyti tepliojimus. Pabandyk nukreipti mintis kokia nors miela sirdziai veikla smile.gif O siaip linkiu, kad nei tepliojimai nei mmm neateitu dar kokius 9 men  4u.gif

Manau daugumai šio skyrelio merginų taip yra, jeigu vieną dieną pavėluoja mmm, pradedi skrajoti, svajoti, šypsotis ir kt. Irmučiuk, viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif Tikėk tuo.
Noriu pasipasakoti.....po 5 mėn. klimakso nuvykau pas ginę....difas savo darbą padarė(man IV stadija), atsirado kiaušidžių struktūra, tuoj bus ovuliacija (reiškiasi ji vyksta), tik gleivinė plonoka, net vieneto nesiekia...Ginė tiksliai nežino kada gali ateiti mano mmm, sakė visoms skirtingai būna, bet liepė iki naujų metų atlikinėti ND intensyviai biggrin.gif Jos darbo praktikoj yra buvę stebuklų, kad po difo kitą mėn moterys pastojo...Jeigu nepavyktu, tai sulaukus mmm laukia ketvirta LP ir vėl bandyti natūraliai.
Tai va kokie keliai mūsų laukia...Ir žinokite kažkaip tikiu, kad viskas bus gerai, taip turi būti, įpučiu šio optimizmo ir Jums, mielosios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 12 27, 16:07)
Manau daugumai šio skyrelio merginų taip yra, jeigu vieną dieną pavėluoja mmm, pradedi skrajoti, svajoti, šypsotis ir kt. Irmučiuk, viskas bus gerai, pamatysi mirksiukas.gif Tikėk tuo.
Noriu pasipasakoti.....po 5 mėn. klimakso nuvykau pas ginę....difas savo darbą padarė(man IV stadija), atsirado kiaušidžių struktūra, tuoj bus ovuliacija (reiškiasi ji vyksta), tik gleivinė plonoka, net vieneto nesiekia...Ginė tiksliai nežino kada gali ateiti mano mmm, sakė visoms skirtingai būna, bet liepė iki naujų metų atlikinėti ND intensyviai biggrin.gif Jos darbo praktikoj yra buvę stebuklų, kad po difo kitą mėn moterys pastojo...Jeigu nepavyktu, tai sulaukus mmm laukia ketvirta LP ir vėl bandyti natūraliai.
Tai va kokie keliai mūsų laukia...Ir žinokite kažkaip tikiu, kad viskas bus gerai, taip turi būti, įpučiu šio optimizmo ir Jums, mielosios wub.gif

Linkiu, kad butum dar vienas stebuklas gydytojos praktikoj wub.gif juk turi sulaukti atpildo uz visas tas kancias ir LP..O tavo atveju nebut protinga po 4 LP(nors linkiu, kad neprireitku jos is visos sirdies), darytis IVF? nes 4 LP tai jau stazas nemenkas...cia tik tokie pamastymai...
Aciu uz saujele optimizmo..stipri tu moteris..tiek visko iskentei...nusipelnei tik geriausio..
Papildyta:
QUOTE(urkis @ 2011 12 27, 15:35)
Pries kiekvienas mm mane aplanko tokie patys jaumai - tiesiog nesveikai bijau pamatyti tepliojimus. Pabandyk nukreipti mintis kokia nors miela sirdziai veikla smile.gif O siaip linkiu, kad nei tepliojimai nei mmm neateitu dar kokius 9 men  4u.gif

kad tiesiai kaikam i ausi sitie zodziai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 27, 16:21)
Linkiu, kad butum dar vienas stebuklas gydytojos praktikoj wub.gif juk turi sulaukti atpildo uz visas tas kancias ir LP..O tavo atveju nebut protinga po 4 LP(nors linkiu, kad neprireitku jos is visos sirdies), darytis IVF? nes 4 LP tai jau stazas nemenkas...cia tik tokie pamastymai...
Aciu uz saujele optimizmo..stipri tu moteris..tiek visko iskentei...nusipelnei tik geriausio..

wub.gif wub.gif wub.gif
Apgalvoti yra visi variantai..jeigu po 4LP nepavyksta natūraliai, daromės 4IVF...ir jeigu tada D bus nuo mūsų nusisukęs, auginsime vaikuti iš vaikų namų.
Tu Irmute dar jauna, gera (tik geri žmonės augina gyvūnėlius mirksiukas.gif ) viskas tau bus gerai, linkiu tau to nuoširdžiai iš širdies wub.gif Mes kantrios mirksiukas.gif
Atsakyti