Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

Labas visoms likimo draugems 4u.gif
sveikinu visas su Kaledom,tegu jos atnesa kiekvienai po taip ilgai laukta stebukleli.Tikejimo,meiles ir vilties jums visoms linkiu is visos sirdies 4u.gif
siunciu jums kaledini virusiuka APCYYYYYYYYYYYYYYY newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 12 25, 22:46)
Labas visoms likimo draugems  4u.gif
sveikinu visas su Kaledom,tegu jos atnesa kiekvienai po taip ilgai laukta stebukleli.Tikejimo,meiles ir vilties jums visoms linkiu is visos sirdies  4u.gif
siunciu jums kaledini virusiuka APCYYYYYYYYYYYYYYY newyear.gif  newyear.gif  newyear.gif

jamu kaledini virusiuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 12 25, 21:46)
Labas visoms likimo draugems  4u.gif
sveikinu visas su Kaledom,tegu jos atnesa kiekvienai po taip ilgai laukta stebukleli.Tikejimo,meiles ir vilties jums visoms linkiu is visos sirdies  4u.gif
siunciu jums kaledini virusiuka APCYYYYYYYYYYYYYYY newyear.gif  newyear.gif  newyear.gif

Oi kaip griebiu si virusiuka blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kaip savijautos iš po švenčių, ar daug dovanų gavote? bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Labukas visoms smile.gif
šventės gal sumažino rupestėlius, o gal senelis kaikam išpildė svajones mirksiukas.gif
aš tai nerimauju šiek tiek, pradėjau tas kt gert, jau savaitė, bet mmm kaip ir nesitraukia jau kokia antra su virš savaitės.. vis dar kraujo pasirodo ir meilės metu.. kaip čia šlaukt tų 3mėn kt gydimo laikotarpio, jau noris dabar vėl siuntimuko į Vilnių pas daktarus, kad darytų kaiką... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes visos! Sekmingu ir vaiginu metu jums, mano likimo mergaites! 4u.gif
Linkiu, kad tos nelemtos ligos butu iveiktos ir sulauktumete to ko geidziate biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 26, 13:12)
Sveikos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip savijautos iš po švenčių, ar daug dovanų gavote?  bigsmile.gif

na gal visai nebloga savijauta kazkaip pailsejau atsigavau ir dabar intensyviai darbuojames kad pasiektume jusu rezultatu blush2.gif
na o kaip tavo savijauta ar dar pykina, kaip vyras regavo i kaledine dovana 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Aciu visoms uz sveikinimus, ir as prie ju su dziaugsmu prisidedu! Linkiu visoms istvermes, dziaugsmo, vilties, meiles, ir TIKEJIMO! Mums visoms jo reikia, ir mes visos vienos kitoms padedam ji islaikyti, igyti ar susigrazinti. Visas apkabinu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! mirksiukas.gif

Tos kurios geria KT.., o dar geriau ir su spiralemis (speju, tokiu nera biggrin.gif ) Gal ka nors apie tai zinote.. man pradejo labai kraujuoti dar nebaigus gerti KT pakuotes. Vaizdas tikru mmm... Gal tai susije su spirales isemimu, bet tikejausi trupucio pakraujavimo, o cia visi "fontanai".. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 26 gruodžio 2011 - 21:59
Labas rytas 4u.gif Su praėjusiom ir dar tik ateinančiom šventem Jus 4u.gif wub.gif newyear.gif aš va lėksiu priduoti kraują, TTH ir PRL ištirti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 26, 22:58)
Sveikutes! mirksiukas.gif

Tos kurios geria KT.., o dar geriau ir su spiralemis (speju, tokiu nera  biggrin.gif ) Gal ka nors apie tai zinote.. man pradejo labai kraujuoti dar nebaigus gerti KT pakuotes. Vaizdas tikru mmm... Gal tai susije su spirales isemimu, bet tikejausi trupucio pakraujavimo, o cia visi "fontanai".. blink.gif

s
kaži ar daug čia tokių pasitaikys, juk čia kaip ir dviguba apsauga gaunas. bet spėju, kad tau ir prasidėjo mmm mirksiukas.gif ar šiandien jau geriau? ar šiaip gerai jauties?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Taip tingisi dirbti blush2.gif
QUOTE(sanzile @ 2011 12 26, 21:58)
Tos kurios geria KT.., o dar geriau ir su spiralemis (speju, tokiu nera  biggrin.gif ) Gal ka nors apie tai zinote.. man pradejo labai kraujuoti dar nebaigus gerti KT pakuotes. Vaizdas tikru mmm... Gal tai susije su spirales isemimu, bet tikejausi trupucio pakraujavimo, o cia visi "fontanai".. blink.gif

Sanzile, mano 2 mėn. KT gėrimo "patirty" to nebuvo. Mmm prasidėjo pabaigus KT pakuotę, bet jos tokios vos vos...
Gal pasikonsultuok su gyd. geriau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti