Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(malvina @ 2011 12 11, 17:44)
Sheila, tai gali rodyti senkanti kiausidziu rezerva, kaip ir didejantis FSH

aisku g.gif na o dabar kilo kitas klausymas koks ciklas skaitosi jau trumas, ar kaip cia paklausti doh.gif , na pavyzdziui mano ciklas pries LP dazniausiai budavo 27-28d , na o dabar dazniausiai 26d . po LP praejo 4ciklai: is ju 3ciklai - 26d, o 1ciklas - 27dienos. dabar po histero ziuresiu kaip bus. bet dabar jau suneramino mane tie zodziai , nors po LP FSH yra pakrites g.gif pries LP buvo apie 7, o po LP apie 5, tai kaip dabar suprast , vajei dabar jau tikrai sunerimau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 11, 19:06)
aisku  g.gif  na o dabar kilo kitas klausymas koks ciklas skaitosi jau trumas, ar kaip cia paklausti doh.gif , na pavyzdziui mano ciklas pries LP dazniausiai budavo 27-28d , na o dabar dazniausiai 26d . po LP praejo 4ciklai: is ju 3ciklai - 26d, o 1ciklas - 27dienos. dabar po histero ziuresiu kaip bus. bet dabar jau suneramino mane tie zodziai , nors po LP FSH yra pakrites g.gif pries LP buvo apie 7, o po LP apie 5, tai kaip dabar suprast , vajei dabar jau tikrai sunerimau... doh.gif

histero neturetu itakoti kiausidziu rezervo, nes jos metu kiausides juk nelieciamos (kiek man zinoma)
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 12 11, 18:11)

Kaip pati, Kristinuke, laikaisi, kaip pilvelis auga? Ar jau praneset dziugias naujienas artimiesiems?

Ačiū, ačiū... šiaip taip laikomės smile.gif pilvas dar neatsikišęs, bet jau didėti pradėjęs. Kol kas sėkmingai galėčiau "slėptis" po drabužiais, bet jau masiškai pristatau savo naują statusą smile.gif O problemėlių yra... vis dar pykina, rūgštys kyla, tenka skrandį ''išvalyt'' ar jame maisto yra, ar nėra - ne toks jau didelis skirtumas. Bet šiaip jaučiuosi geriau nei prieš pora savaičių - daugiau energijos, o prie skrandžio užgaidų gal ir pripratau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 11, 18:23)
man knieti paklausti , kodel blogai, kad sutrumpeja ciklas po LP blush2.gif

O kuo blogai, jau atsakė. Kol kas nerimauti nėra ko, bet... jei jau būtų mažiau kaip 25... nekas.
Kol kas nesigąsdink be reikalo smile.gif
Atsakyti
Laba. Labai laukiu rytojaus, nors siandiena ir gerai jauciuosi ,tik kad jau kaip pas mane pulsuoja ten kazkas, jeigu nzn kas man yra tikrai pagalvociau kad nescia. Skambinsiu rytoj gyd. Garsvienei. Tikiuosi priims. Mano su vyru didelis noras, bei butu labai gera dovana kad pastoti! Taip laukiu tuos akimirkos ;(
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 10, 00:09)
o kodel pas kita spec tas nepatiko ar kas blush2.gif

senai brendau tai minčiai, tiesiog manau reikia kitos gydymo startegijos ir po dviejų metų gydymo apsisprendžiau, kad noriu pabandyti pabendrauti su kitu spec. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 10, 10:54)
Prašom 4u.gif Tik kaip nauja statybininkė, tai ir žiopla, pamiršau sarašėlius ikelti. bet bandysiu pas admin prašyti, kad leistų redaguoti pirmą puslapį. kažkada leido  blush2.gif
Aš vakar netikėtai ligoninėje atsidūriau, draugę guldžiau, tai pamačiau mane operavusį gydytoją, stvėriau už atlapų, ir apžiūrėjo jis mane, paskraidino, echo padarė. Taigi mano šonų skausmo priežastis aiški: cista ant kairės kiaušidės. bet ji nedidelė, tai pradžiai liepė dupha gerti, o po naujų ateiti. vasarį jei nebūsiu  nestuke.gif vėl laukia LP unsure.gif

Niu gal išnyks ji pati, ar įtaria , kad tai endo cista ?
Papildyta:
unsure.gif unsure.gif g.gif pas mane irgi ciklas sutrumpejo, bet jau po LP puse metų praėjo. Man sutrumpėjo ciklas po to, kai buvo išsiderinęs PRL ir po IUI. Teks visgi vėl IUI ryžtis ir tikėtis Kalėdinio stebuklo, nes natūralaus stebuklo nepavyko susiorganizuot.
O tai jei man ciklas sutrumpėjo, gali būti, kad ir O bus anksčiau nei įprasta ?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 12, 01:49)

O tai jei man ciklas sutrumpėjo, gali būti, kad ir O bus anksčiau nei įprasta ?

na as praejusi men itariau , kad man O buvo anksti..kazkur 10 cd..nors iprastai budavo 13 CD..Tuo paciu ir ciklo trukme buvo atitinkamai trumpesne..ne 28 d kaip iprastai, o 26..zesiu kaip bus si men...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Geros savaitės visoms bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ziurkyte, ačiū už namus 4u.gif
Kas čia dabar, visas tos cistos puopla g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 12, 11:00)
Kas čia dabar, visas tos cistos puopla  g.gif  4u.gif  4u.gif

Bet tikrai doh.gif Seniau niekada nieko panašaus nebuvo. O dabar cista čia, 2 cistos skydliaukėje doh.gif
Atsakyti
kur dingo Viltelė?
gal kas bendraujat ?
Atsakyti
Sveikos..na ką, pirmadienis smile.gif
ta proga startuoju su dar vienomis mm verysad.gif bet šį ciklą jau tikrai jaučiau, jog niekas neužkibo..teks stengtis toliau ax.gif

Pas mane ciklui sutrumpėjus nuo28 iki 26d, ovuliacija persikėlė iš 13-14d į 10-12d. Dėl to pastoviai gadinu ot ax.gif bet pasirinkimo nėra

Iš kart po mm eisiu pas gydytoją profilaktiskai pasitikrinti, nes jau ir mane siabas pradeda imti dėl tų cistų g.gif tikiuosi nieko neras g.gif gal dar ką patars, kad greičiau pasisektų stebūklėlio sulaukti g.gif
Visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 12 12, 12:11)
Sveikos..na ką, pirmadienis  smile.gif
ta proga startuoju su dar vienomis mm  verysad.gif  bet šį ciklą jau tikrai jaučiau, jog niekas neužkibo..teks stengtis toliau  ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Neliūdėk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš jaučiu man šiandien O diena jau. Krūtinė išsipūtė nuo pat ryto doh.gif Bet dar darbuosimės šiandien. Nu gal pavyks unsure.gif kadanors verysad.gif
Atsakyti