Svarbiausia pasveikot abi, o ir nėštumui nesutrukdė. O pykinimas praeis anksčiau ar vėliau. Na neleis dabar pilvinukas mamai papuotaut prie stalo per šventes, bet už tokį džiaugsmą verta ir pakentėt Džiaugiuosi už tave be galo. Tokios gražios naujienos gerai nuotaikai nuteikia. Kad tik daugiau kam iš mūsų taip pasisektų
Aš buriu vis, kad kuo daugiau nėštukių mano temoje pataptų.
Man tas stalas nesvarbu visai, svarbu kad svajonė išsipildė. Šiandien jau nemaudžia nieko, nepykina, tik krūtinę skauda, kaip ištinus visa, venos iššokę.
Ryt ir vyras sužinos. Nupirkau dėžutę, batukus mažus, ir įdėsiu testuką. tik bijau kad nepradėtų visiems girtis, jam sunkiai sekasi paslaptis saugoti O aš iki 12 savaičių viešai skelbtis nenoriu
Man tas stalas nesvarbu visai, svarbu kad svajonė išsipildė. Šiandien jau nemaudžia nieko, nepykina, tik krūtinę skauda, kaip ištinus visa, venos iššokę.
Ryt ir vyras sužinos. Nupirkau dėžutę, batukus mažus, ir įdėsiu testuką. tik bijau kad nepradėtų visiems girtis, jam sunkiai sekasi paslaptis saugoti O aš iki 12 savaičių viešai skelbtis nenoriu
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 24, 12:39)
Aš buriu vis, kad kuo daugiau nėštukių mano temoje pataptų.
ziurkyte kaip miela gal koki virusiuka cia paleistum smagu kad ir savijauta geresne.. tikras kaledu stebuklelis tavo vaikiukas o tu burk burk..ir snd per kucias prasom kokiu burtu paleisti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 23, 23:55)
nagi nagi nenuleisk rankų. Ieškokis darbelio, stiprink organizmą, padirbėk su savo mąstymu, išnaudok laisvą laiką apsišvietimui ne tik vaisingumo klausimais, bet ir kažkuo kitu, kas tau įdomu. O paskui, viskas sustos į savas vėžes. Bus tas stebuklas, tik nepasiduok
Tikiuosi, kad visom tas stebuklas ateis, tiesiog kai ateina eilini karta mmm truputi liudna pasidaro Darbelio irgi ieskaus, tik jau su daug mazesniu streso kiekiu. O del endo gydymo apsisprendziau apsilankyti pas homeopata ir paziureti, ka jis pasiulys. As zolelem labiau pasitikiu nei vaistais
Visas noriu pasveikinti artejanciu Sv. Kaledu proga. O palinkejimas vienas paprastas ir aiskus - VISOM po diiiideli apvalu pilvuza kitamet
ziurkyte, didelis dėkui už virusiuką ir labai sveikinu tave su džiugia naujiena palinkėsiu, kad visas laukimo laikotarpis būtų sklandus ir pilnas tik malonaus rūpesčio
Merginos, kadangi prie kompo prisėsiu tik po švenčių(greičiausiai), tai noriu palikėti visoms iš anksto:
-kad niekada nepriktruktumėte optimizmo vilties ir jėgų
-kad šalia būtų toks žmogus, su kuriuo vienas kitą suprastumėte iš vieno žvilgsnio, pusės žodžio
-kad kiekvienai, kuriai iki Kalėdų senelis neatnešė išsvajotos dovanos, kad ją atneštų senelis šaltis sutinkant naujus metus..na, o jei susivėlintų senelis, tai tuomet sausio mėnesį
linksmų švenčių merginos visoms siunčiu po bučkį ir nuoširdžiausius linkėjimus
Merginos, kadangi prie kompo prisėsiu tik po švenčių(greičiausiai), tai noriu palikėti visoms iš anksto:
-kad niekada nepriktruktumėte optimizmo vilties ir jėgų
-kad šalia būtų toks žmogus, su kuriuo vienas kitą suprastumėte iš vieno žvilgsnio, pusės žodžio
-kad kiekvienai, kuriai iki Kalėdų senelis neatnešė išsvajotos dovanos, kad ją atneštų senelis šaltis sutinkant naujus metus..na, o jei susivėlintų senelis, tai tuomet sausio mėnesį
linksmų švenčių merginos visoms siunčiu po bučkį ir nuoširdžiausius linkėjimus
Prisidedu prie sveikinimu ir linkiu, kad kitais metais likimas Jums atsiustu ta taip issvajota dovana:)
Lai Šv. Kalėdos, Naujieji ant savo delnų
Neša šilumą, džiaugsmą, kantrybę.
Tegul slenkstį ir Jūsų namų
Tyliai peržengia meilė, ramybė.
Su šventėmis mielosios! Svajonių išsipildymo
Iš vaikystės ateina Kalėdos.
Paplotėlis šienelis, Mama.
Verpia tylą naktis atsisėdus,
Kursto krosny ugnelę žiema.
Tu, ateik mano angele baltas,
Iš sapnų, iš dangaus, iš žvaigždžių.
Kasdienybės pilkos nesugeltas,
Atsistok po vaikystės medžiu.
Aš sudėsiu žvaigždes tau po kojų.
Tik ateik iš Kalėdų nakties.
Iš vaikystės per dangų, per gojų
Įsisupęs į skliautą vilties.
Jaukiu Jums Kaledu!
Paplotėlis šienelis, Mama.
Verpia tylą naktis atsisėdus,
Kursto krosny ugnelę žiema.
Tu, ateik mano angele baltas,
Iš sapnų, iš dangaus, iš žvaigždžių.
Kasdienybės pilkos nesugeltas,
Atsistok po vaikystės medžiu.
Aš sudėsiu žvaigždes tau po kojų.
Tik ateik iš Kalėdų nakties.
Iš vaikystės per dangų, per gojų
Įsisupęs į skliautą vilties.
Jaukiu Jums Kaledu!
Silto jums Kuciu vakaro ir linksmu Sv. Kaledu Tegul issipildo jusu visos trokstamos svajones
Mergaites, sveikinu jus ir jusu seimas su Sv. Kaledom ir linkiu paciu didziausiu svajoniu issipildymo, kantrybes ir nesustoti siam kely, kad ir kaip rankytes svirtu... Visoms linkiu, kad kiti metai atnestu pilvukus, kuriuose jaukiai isikurtu mazieji issvajoti stebukleliai, musu taip laukiami angeleliai...