Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(sheila102 @ 2011 12 21, 22:54)
na nezinau as niekad negeriau KT bet va endo vistiek turiu  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Na tiksliau dabar jau gėrus 2 mėn po lap biggrin.gif
Atsakyti
Dormeja, aš irgi šį ciklą perėjau prie stimuliacijos (tikiuosi ir IUI).

Mano cistukė sunyko thumbup.gif . Jei ne stimuliacija, tai būčiau net nežinojus, kad ją turėjau, nes juk per mmm įprastai pas ginę neinu. PRL jau kiek mažokas,bet visa kita normose. Endokrinologė irgi nuramino, nieko blogo tuo klausimu nemato išskyrus PRL.
Atsakyti
Glamour, gerai, kad cistos nebėr thumbup.gif 4u.gif Tai sėkmingo ciklo mums abiems biggrin.gif Mes be IUI, čia tik pirma stimuliacija dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 22, 00:44)
Sveikos  4u.gif

Linutee, sveika prisijungusi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O pas mane skydliaukė labai seniai tirta. Gal reik pasidaryti kokį tyrimą  g.gif  Ką ten reik tirt? Yra skirtumas, kokia ciklo diena?
Tildushka, linkiu, kad tie trys mėnesiai neprailgtų ir vėliau atsipirktų pačia didžiausia dovana  2.gif
[

gal mergaites daugiau pakomentuos? as dariausi pagrindinius skydliaukes hormonu tyrimus ir echoskopija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 12 21, 23:05)
Teoriškai, jei nėra pastojimo, tai net geriant Dupjastoną mmm prasideda. Deja man tiap nebuvo, neesant nėštumui, kol gerdavau vaistą tiek BT laikydavosi aukšta tiek mmm nebūdavo, nutraukus jį, pramušdavo kitą dieną.

Linutee smile.gif,
keistai man tavo ginė išrašė tą Duphastoną dėl pusės ciklo tepliojimų. Ji PRG tyrimą skyrė geltonkūnio trūkumui įsitiknti? Gaila, bet įtariu ir aš kad endo turi. Juolab kad ir šiaip esi linkusi į cistų auginimą. Tai jei jau nesisaugot, bandykit leliuką gamint, o jei dar anksti imkis KT ir saugok kiaušides. Aš KT dėl nelanuojamo nėštumo gėriau 7 metus. Taip pasirodo apsaugojau save. Nes po jų nutraukimo endo atsirado per gerus metus ir net 4 stadijos.  4u.gif

Laba 4u.gif vat kas svarbiausia, ji man neskyrė išsitirti PRG, aš pati 2 kartus tyriausi, prieš pradedant gerti dufa ir jo gėrimo metu, kad pažiūrėti ar skaičiukai pagerėjo, aišku tyrimai rodo, kad ov nebuvo, ir kai jai parodžiau tyrimo rezultatus, tai ji man sako, nu va matai, aš juk sakiau, kad pas tave geltonkūnio nepakankamumas doh.gif bet tas tepliojimas pradėjo kartotis ir geriant dufa, tai kaip dabartinė ta ginekologė sako, jeigu nepadeda vaistai, reiškias ne čia problema yra doh.gif bet žinot, tepliotų tai lai teplioja (aišku normalaus gyvenimo gyventi negali) bet tie pilvo skausmai ir maudimai varo iš proto.. kai tik prasideda tepliojimas taip ir pilvą be proto skauda, o tada jau nei nd gali daryt nieko, nes nei noro nuo tų skausmų nieko nebelieka schmoll.gif aš buvau nusistačius prieš KT, bet dabar žiūriu, kad jos mano atveju pasirodo dar išeitų kaip tik į gerą bigsmile.gif
Papildyta:
Ačiū Dormeja už priėmimą 4u.gif kas dėl skydliaukės, tai mano gydytoja man dabar tik pradžiai liepė išsitirti TTH hormoną (skydliaukės), o kai klausiau ar yra skirtumas kelintą c.d. tai sakė nėr skirtumo, tik patariama tirtis ne per menesines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 21, 22:47)
oi meskute, siaubas kazkoks, nugi galejai is to soko ir pati persileisti, tokia tik ant lauzo doh.gif vajei siaubas, jei ji nemoka ekoshopu naudotis tegu geriau ir nesinaudoja ir nestukiu taip negasdina , labai gerai , kad pas savo gydytoja nubegai 4u.gif o as vis dar prie to paties klausymuko  grisiu  blush2.gif tu naturaliai ar IUI  nestuke.gif
griebiu tavo balioneli nuotaikai pakelti,  mirksiukas.gif

Labas rytas mergaites,

Sheila - as zinok naturaliai nestuke.gif , IUI planuose buvo, bet MB spyriojosi, sake nereikia ir taip bus viskas gerai.. Bet po mano LP jau 1.5 metu praejo, daugiau biski, buvau nusiminus ir cikla nurasius ir kazkaip jau rankos nebekilo ka nors daryti, tai visai nebekreipiau demesio....Zinot manau padejo raudonas vynas per gimtadieni ax.gif Kazkur nesenai skaiciau kad jei saikingai karts nuo karto isgeriama raudono vyno tai didina tikimybe pastoti..kodel nebeatsimenu..o as raudono nemegstu, pirma kart gal ir geriau jo..Taip kad per Kaledas visos po taure butinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2011 12 21, 22:32)
Ar negali buti, kad tie patys KT ir sukelia endo?

na aš kažkaip statistikos nemačiau dėl dvynių po KT tai negaliu nieko sakyt. Ir nelabai tikiu, kad organizmas užsimiegojęs paskui hiperstimuliuojasi. Tiesiog matyt stresinis gyvenimas savo daro o su KT endo turi mažiau "ėdalo" nes mmm mažesnės ir t.t.

QUOTE(Dormeja @ 2011 12 21, 22:44)
O pas mane skydliaukė labai seniai tirta. Gal reik pasidaryti kokį tyrimą  g.gif  Ką ten reik tirt? Yra skirtumas, kokia ciklo diena?

Darant TTH, FT4 - nėra, bet jei jau tuos lytinius daryt tai LABAI svarbu.

Linutee, darant PRG LABAI svarbu kiek dienų yra po ovuliacijos ypač jei ciklai nėra regulairūs. Kiek tau metų? g.gif KT galėtų būti gerai jei viduj pas tave nėra daug priaugę, JEI yra ko. Tai vos ne geriau būtų pažiūrėt kas viduj, jei viskas dar ok, tada imti KT, jei ne, aš visgi "spausčiau" ant pastojimo- o kad mane kas būtų protinęs tokiu dalyku anksčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 22, 00:20)
Dormeja, aš irgi šį ciklą perėjau prie stimuliacijos (tikiuosi ir IUI).

Mano cistukė sunyko  thumbup.gif . Jei ne stimuliacija, tai būčiau net nežinojus, kad ją turėjau, nes juk per mmm įprastai pas ginę neinu. PRL jau kiek mažokas,bet visa kita normose. Endokrinologė irgi nuramino, nieko blogo tuo klausimu nemato išskyrus PRL.

Super kad nebera cistos thumbup.gif Nestabdys Kalediniam stebukleliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 12 22, 10:22)
na aš kažkaip statistikos nemačiau dėl dvynių po KT tai negaliu nieko sakyt. Ir nelabai tikiu, kad organizmas užsimiegojęs paskui hiperstimuliuojasi. Tiesiog matyt stresinis gyvenimas savo daro o su KT endo turi mažiau "ėdalo" nes mmm mažesnės ir t.t.
Darant TTH, FT4 - nėra, bet jei jau tuos lytinius daryt tai LABAI svarbu.

Linutee, darant PRG LABAI svarbu kiek dienų yra po ovuliacijos ypač jei ciklai nėra regulairūs. Kiek tau metų?  g.gif KT galėtų būti gerai jei viduj pas tave nėra daug priaugę, JEI yra ko. Tai vos ne geriau būtų pažiūrėt kas viduj, jei viskas dar ok, tada imti KT, jei ne, aš visgi "spausčiau" ant pastojimo- o kad mane kas būtų protinęs tokiu dalyku anksčiau  doh.gif

dėl PRG, tai žinau, geriausia daryti 7 dpo, aš matuodavau BT ir pagal ją daug maž nustatinėjau kada ov galėjo būt, bet kaip pasirodo ov net nebuvo jau kelintą ciklą schmoll.gif anksčiau vaisingų gleivių atsirasdavo, o dabar šniptas verysad.gif man 23 metukai 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 12 22, 09:41-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 12 22, 09:41)
dėl PRG, tai žinau, geriausia daryti 7 dpo, aš matuodavau BT ir pagal ją daug maž nustatinėjau kada ov galėjo būt, bet kaip pasirodo ov net nebuvo jau kelintą ciklą schmoll.gif anksčiau vaisingų gleivių atsirasdavo, o dabar šniptas verysad.gif man 23 metukai 4u.gif

Iš tikrųjų tai galėtum pagal BT jau matyti vyksta tau O ar ne. Man realiai per metus buvo puse anovuliacinių ciklų (šalia visų kitų bėdų) tai operavęs gydytojas dar ir PKS pripaišė. doh.gif Metų dar pora galėtum palaukti, nors jei gana stabiliai gyvenat ko laukt blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 12 22, 10:43-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 12 22, 10:43)
Laba 4u.gif vat kas svarbiausia, ji man neskyrė išsitirti PRG, aš pati 2 kartus tyriausi, prieš pradedant gerti dufa ir jo gėrimo metu, kad pažiūrėti ar skaičiukai pagerėjo, aišku tyrimai rodo, kad ov nebuvo, ir kai jai parodžiau tyrimo rezultatus, tai ji man sako, nu va matai, aš juk sakiau, kad pas tave geltonkūnio nepakankamumas doh.gif bet tas tepliojimas pradėjo kartotis ir geriant dufa, tai kaip dabartinė ta ginekologė sako, jeigu nepadeda vaistai, reiškias ne čia problema yra doh.gif bet žinot, tepliotų tai lai teplioja (aišku normalaus gyvenimo gyventi negali) bet tie pilvo skausmai ir maudimai varo iš proto.. kai tik prasideda tepliojimas taip ir pilvą be proto skauda, o tada jau nei nd gali daryt nieko, nes nei noro nuo tų skausmų nieko nebelieka schmoll.gif aš buvau nusistačius prieš KT, bet dabar žiūriu, kad jos mano atveju pasirodo dar išeitų kaip tik į gerą bigsmile.gif
Papildyta:
Ačiū Dormeja už priėmimą 4u.gif kas dėl skydliaukės, tai mano gydytoja man dabar tik pradžiai liepė išsitirti TTH hormoną (skydliaukės), o kai klausiau ar yra skirtumas kelintą c.d. tai sakė nėr skirtumo, tik patariama tirtis ne per menesines 4u.gif

Linute, o prolaktinas tau tirtas? nes tai irgi gali buti priezastis ovuliacijos nebuvimo...
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 12 22, 11:59)
Iš tikrųjų tai galėtum pagal BT jau matyti vyksta tau O ar ne. Man realiai per metus buvo puse anovuliacinių ciklų (šalia visų kitų bėdų) tai operavęs gydytojas dar ir PKS pripaišė.  doh.gif Metų dar pora galėtum palaukti, nors jei gana stabiliai gyvenat ko laukt  blush2.gif

ojei:( o lygiagreciai nedarydavai OT? kazin, ar jie tokiu atveju rodo II?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 12 22, 10:59)
Iš tikrųjų tai galėtum pagal BT jau matyti vyksta tau O ar ne. Man realiai per metus buvo puse anovuliacinių ciklų (šalia visų kitų bėdų) tai operavęs gydytojas dar ir PKS pripaišė.  doh.gif Metų dar pora galėtum palaukti, nors jei gana stabiliai gyvenat ko laukt  blush2.gif

tai, kad žinok aš ir galvojau, kad galiu matyt tiksliai kada ov vyksta, bet reiškias arba kažką ne taip darau, arba mane labai sėkmingai organizmas apgaudinėja, nes bt nuo 36,6 pakyla iki 37 ar daugiau ir kaip ir laikyčiau, kad prasidėjo antroji fazė, jau po ov., stebėjau 7 dienas bt, ir tada kai pasidariau PRG pakraupau, jis buvo 8,87 doh.gif doh.gif doh.gif tai supratau, kad pasirodo, nepažystu savo organizmo visiškai doh.gif
na o dėl gaminimo, tai mes su mb jau žiauriai seniai kartu 6 metai jau biggrin.gif tai kaip norėtųsi jau klecko, ir mb nori 4u.gif dar burėjos žodžiai neramina, irgi sakė, kad netempti su klecku, davė metus ar pusantrų, ir po to taip nedrasiai sako, nes po to neduok die,kad liksit vieni..bet sako tfu tfu tfu, kad tik taip nebūtų doh.gif aišku, gal kam juokinga pasirodys tai, bet bent jau ta burėja aš tikiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 12 22, 11:21)
Linute, o prolaktinas tau tirtas? nes tai irgi gali buti priezastis ovuliacijos nebuvimo...
Papildyta:

ojei:( o lygiagreciai nedarydavai OT? kazin, ar jie tokiu atveju rodo II?

labukas 4u.gif nea, prolaktino aš nesityrus, aš tyriausi LH, FSH, SHBG, E2 ir PRG 4u.gif
Atsakyti