QUOTE(malvina @ 2011 12 21, 13:38)
Junkis, Linute, tik nekelk panikos
Kokių dar bėdelių turėjai?
Deja, endo dažnai viena nevaikšto, kartais vedasi už rankos skydliaukės bėdas, padidėjusį prolaktiną, migreną ar dar kokį biesą
Bet kapanojamės visos po truputi ir stengiamės keisti požiūrį ir nuotaiką, jei negalim pakeisti situacijos
na mano istorija, gal jum pasirodys nieko baisaus, bet žinai, kiekvienam žmogui jo problemos atrodo pačios baisiausios, tokie jau mes tie žmonės..
o viskas prasidėjo nuo 16 metų, apsilankiau profilaktiškai pirmą kartą pas ginekologę, rado 9 cm cistą, nors jokių požymių, kad ji yra nejaučiau. išrašė KT pagert 3 mėn. sugėriau- cista dingo
bet po nepilno mėn pradėjo kankinti nežmoniški skausmai..tada jau sesė nusivedė mane privačiai pas savo gyd. ir ji pažiūrėjus per echo, pamatė, kad vėl cista susidarinėja, tada jau buvo 6cm
na nuo tada prasidėjo mano KT gėrimai...gėriau ilgai gal 3-4 metus, su pertraukom, bet per pertaukas vėl cistos susidarinėdavo
po to, jau kai galutinai su gyd pasitarusios nusprendėm nebegert kt, laukėm kas bus, o gi cistos nebeatsinaujino
taip kokius metus buvo viskas gerai. na o nuo anų metų vasario mėn. prasidėjo nesamonės po tariamos ovuliacijos, 17-18 c.d. prasidėdavo tepliojimai tamsiai rudom išskyrom ir taip tęsdavosi iki mmm
gyd. diagnozavo, kad čia bus pas mane geltonkūnio nepakankamumas ir išrašė duphaston'ą, jį gerdavau nuo 18 c.d., bet va nuo rugsėjo vėl pradėjo kartotis tepliojimai nors vis dar gėriau dufą, pasirodžiau gyd. ji sako "su tavo tokiom problemom, taip ir bus, nieko čia nepadarysi, gerk toliau dufą"
bet jau šį mėn nebeiškenčiau ir užsirašiau pas kitą gyd. nes tie tepliojimai ir juos lydintis pilvo skausmas ir maudimas varė į neviltį
tai va prieš 2 dienas buvau pas naująją gyd. tai ji labai išsamiai mane apžiūrėjus, rado gimdos kaklelyje kažkokias "puslytes" parudavusias ir su kažkokiom kraujagyslėm ir echo metu rado padidėjusią kiaušidę ir šalia kiaušidės dar 3 cm "dėmę", kaip gyd įvardino židinuką, ir po to atidžiau pažiūrėjus dar, rado mažesnius 3 židinukus kaip įvardino, lyg kažkuo pritvinkusius
tai dabar sakė pasidaryt TTH tyrimą, sulaukti mmm, pradėt gerti KT ir savaitę sugėrus tabletikes pasirodyt pakartotinei echo
tikiuosi aiškiai parašiau, bet jau kai prirašiau, tai beveik visą romaną