Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(sheila102 @ 2011 12 09, 22:08)
oi ziurkyte, aciuuu uz namus  4u.gif  butume like bu ju  4u.gif  4u.gif  4u.gif leidziam lauraz pailseti nuo statybu ax.gif

Prašom 4u.gif Tik kaip nauja statybininkė, tai ir žiopla, pamiršau sarašėlius ikelti. bet bandysiu pas admin prašyti, kad leistų redaguoti pirmą puslapį. kažkada leido blush2.gif

QUOTE(lialiusia @ 2011 12 09, 22:10)
Na kaip jau minejau, pirma karta cista gide KT, o antra karta duphastonu, tai gal ir dabar ja taip isvaris  unsure.gif

Aš vakar netikėtai ligoninėje atsidūriau, draugę guldžiau, tai pamačiau mane operavusį gydytoją, stvėriau už atlapų, ir apžiūrėjo jis mane, paskraidino, echo padarė. Taigi mano šonų skausmo priežastis aiški: cista ant kairės kiaušidės. bet ji nedidelė, tai pradžiai liepė dupha gerti, o po naujų ateiti. vasarį jei nebūsiu nestuke.gif vėl laukia LP unsure.gif

Atsakyti
irmuciukasss 115 first.gif
*ziurkyte* 93 second.gif
sanzile 58 third.gif

sheila102 40
Dormeja 39
lauraz5 30
malvina 22
Siguliukas 20
lina_vid 18
Kuisis 15

Ir kas čia sakė kad mes dingom nono.gif Pagrindinės pleputės liko tos pačios lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lialiusia, pabandyk nueiti pas Meskauskiene ar Visockiene i VK..Man jos gera ispudi paliko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 10, 11:09)
[font=Courier][size=7]irmuciukasss  115 first.gif
*

ojei... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vajetusa doh.gif , nebuciau pagalvojusi, kad medali gausiu..hmz.. g.gif Nieko nesuprantu..
biggrin.gif

Ziurkyte, tai ka, kovosim su kairemis cistomis? cool.gif doh.gif Jezau, isgirdau apie Tau siuloma LP jei neisnyks, tai pradejau bijoti.. unsure.gif gi dar viena op?? Ne ne ne schmoll.gif Nenoriu. Nes jauciu, kad vis dar ja turiu unsure.gif Eisiu kita savaite pas gyd., zinosiu aiskiau.
Delnai prakaituoja, nes jau laikas man spirale atsikratyti, idomu labai nemalonus jos isemimas?? wacko.gif

Laurute, Tau daug daug siltu linkejimu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 10 gruodžio 2011 - 13:42
QUOTE(sanzile @ 2011 12 10, 13:40)
Vajetusa doh.gif , nebuciau pagalvojusi, kad medali gausiu..hmz.. g.gif Nieko nesuprantu..
biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 10, 11:09)
irmuciukasss  115 first.gif
*ziurkyte*  93 second.gif
sanzile          58 third.gif

sheila102          40
Dormeja          39
lauraz5          30
malvina          22
Siguliukas    20
lina_vid        18
Kuisis        15 

Ir kas čia sakė kad mes dingom  nono.gif Pagrindinės pleputės liko tos pačios  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na gal nedingot bet jusu labai pokalbiu pamazejo o man jie patiko blush2.gif mirksiukas.gif
beje sveikinimai medalininkems 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 10, 10:54)
Aš vakar netikėtai ligoninėje atsidūriau, draugę guldžiau, tai pamačiau mane operavusį gydytoją, stvėriau už atlapų, ir apžiūrėjo jis mane, paskraidino, echo padarė. Taigi mano šonų skausmo priežastis aiški: cista ant kairės kiaušidės. bet ji nedidelė, tai pradžiai liepė dupha gerti, o po naujų ateiti. vasarį jei nebūsiu  nestuke.gif vėl laukia LP unsure.gif

bet kaip pasiseke tau del gydytojo kad sutikai thumbup.gif tik va del cistos tai doh.gif vajei vajei negi vel LP laukia doh.gif gal duphas pades jei ji mazute, labai tikiuos kad ji pasisalins, bet ir uzpuole musu mergaites cistos, sanzile, ziurkyte, lialiusa 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Butinai, nes neoriu laukti, ir taip vis laukiu ir laukiu, kiek galima, ANE? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 10, 20:43)
na gal nedingot bet jusu labai pokalbiu pamazejo o man jie patiko  blush2.gif  mirksiukas.gif
beje sveikinimai medalininkems 4u.gif
Papildyta:
bet kaip pasiseke tau del gydytojo kad sutikai thumbup.gif  tik va del cistos tai  doh.gif vajei vajei negi vel LP laukia doh.gif  gal duphas pades jei ji mazute, labai tikiuos kad ji pasisalins, bet ir uzpuole musu mergaites cistos, sanzile, ziurkyte, lialiusa  4u.gif  4u.gif  4u.gif

patiko mūsų blevyzgos? lotuliukas.gif

Dėl gydytojo tikrai pasisekė thumbup.gif vien dėl to kad sugrąžino jis man optimizmą, thumbup.gif o dėl cistos bus matyt. Gersiu vaistukus, gal pasišalins pati doh.gif
Atsakyti
Oi, merginos, perskaitau apie atsirandančias cistas, tai net šiurpas nueina... Turėjau jas dvi, bet pasekmės tikrai žiaurios, jei jau turit polinkį joms rastis, imkitės, jei tik galit, rimtesnių sprendimų, nes laukimas tikrai ne sąjungininkas. Beje, po LP trumpėjantis ciklas irgi nieko gero. Gal ir žiauriai aš čia, bet jei man būtų kas smegenų įkrėtęs prieš kokius septynerius metus dar... Aišku, kiekvienai savas kelias, kiekvienai sava sėkmė ar nesėkmė, bet taip norėtųsi, kad jums pavyktų kuo greičiau tapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 12 11, 17:04)
Oi, merginos, perskaitau apie atsirandančias cistas, tai net šiurpas nueina... Turėjau jas dvi, bet pasekmės tikrai žiaurios, jei jau turit polinkį joms rastis, imkitės, jei tik galit, rimtesnių sprendimų, nes laukimas tikrai ne sąjungininkas. Beje, po LP trumpėjantis ciklas irgi nieko gero. Gal ir žiauriai aš čia, bet jei man būtų kas smegenų įkrėtęs prieš kokius septynerius metus dar... Aišku, kiekvienai savas kelias, kiekvienai sava sėkmė ar nesėkmė, bet taip norėtųsi, kad jums pavyktų kuo greičiau tapti  nestuke.gif

puikiai suprantu, Kristinuke, ka sakai ir kodel. O, kad man taip kas nors proto butu ikretes po pirmos LP.
Beje, nepamenu, ar rasiau, bet vaisingumo spec rekomendavo mums dar 4 men bandyti naturaliai. Motyvai - buvau naturaliai pastojusi ir praeinami kiausintakiai (bent taip buvo LP metu pries 6 men). Is pradziu apsidziaugiau, bet dabar galvoju, kazin, ar cia gerai, nes kiekvienas menuo didziule rizika, o 3 LP man jau turbut butu neapskundziamas nuosprendis g.gif
Kaip pati, Kristinuke, laikaisi, kaip pilvelis auga? Ar jau praneset dziugias naujienas artimiesiems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 11 gruodžio 2011 - 16:13
QUOTE(kristinuke @ 2011 12 11, 16:04)
Beje, po LP trumpėjantis ciklas irgi nieko gero. Gal ir žiauriai aš čia, bet jei man būtų kas smegenų įkrėtęs prieš kokius septynerius metus dar...

sveika, man knieti paklausti , kodel blogai, kad sutrumpeja ciklas po LP blush2.gif ir ka tai gali reiksti g.gif nelabai as dar suprantu schmoll.gif na kiek dienu ciklas jau yra negerai blush2.gif
tikrai kaip tavo pilvelio gyventojas laikosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 11, 18:23)
sveika, man knieti paklausti , kodel blogai, kad sutrumpeja ciklas po LP blush2.gif ir ka tai gali reiksti g.gif  nelabai as dar suprantu schmoll.gif na kiek dienu ciklas jau yra negerai blush2.gif
tikrai kaip tavo pilvelio gyventojas laikosi? 4u.gif

Sheila, tai gali rodyti senkanti kiausidziu rezerva, kaip ir didejantis FSH
Atsakyti