QUOTE(Dormeja @ 2011 12 16, 12:54)
Meskos, sveikinimai. Saugok save ir žirniuką
tai tyliai aciu visoms , bet zinokit tikrai bijau dar..vis maudzia ka nors, neramu.. gerai jauciuosi tik kai guliu, o dirbti tai reikia.. na tikiuosi bus ne is tu nestumu kur praguleti reikia 9 men, bet jei reiks tai ka, ko nepadarysi del sveiko stebukliuko
Papildyta:
QUOTE(kimberley7 @ 2011 12 16, 12:37)
Man spyga pamatyti bausiau nei mmm Jau sau pazadejau gadinti tik neatejus mmm
Tai pati ir as jauciu
didziausi sveikinimai, tarp vaukuciu bus 10 metu skirtumas...mano svajone noresiu nuo taves virusiuko
Tai pati ir as jauciu
didziausi sveikinimai, tarp vaukuciu bus 10 metu skirtumas...mano svajone noresiu nuo taves virusiuko
Tai tik pasirodau pas gydytoja ir iskart su virusais geraisais prisistatysiu.. Mano planas buvo kitoks, ne 10 metu skirtumas, bet jau yra kaip yra, nereikejo matyt tepmt ir iki tu 7 metu primosios..O buvau ipratusi suplanuoti iki smulkmenu viska..tai dabar pamoka matyt gera
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 16, 12:10)
Valio, mano temutė vasinga
Pries savaitele ar kada cia maciau tau tokia nuotaika buvo nekokia Taip norejosi padrasint.. Dauguma turbut pazistam iki skausmo ta jausma laukimo.. Ir zinokit, skambes banaliai, bet as sito ciklo buvau visai nesureiksminus, galvojau kita men darysim pirma iui.. svenciau gimtadieni, geriau raudono vyno, paskui siaip sukretimu turejau.. ir va tau kad nori..belieka islaukti dar daug menesiuku sekmingai..