Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(fenk-ju @ 2011 12 15, 19:19)
Rado fribodeanoma. Darinukas, kuris gali supiktybeti, tai patare nelaikyti ir operuoti, tuo labiau, kad jis toks nemazas buvo. Visko gali buti, kad viena kita provokuoja. Gaila, kad tuomet nesusimasciau, gal butu kile maziau bedu.. smile.gif Prolaktinas ir krutu guzeliai tai labai tiketina kad susije. As kai eisiu pas endokrinologa tai pasiklausinesiu. Tik kad negreit talonas smile.gif

o kokio dydzio tavo fibroadenoma buvo? ar didelis randas liko?
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 15, 18:22)
pilvo maudimas dar nėra blogai, nes maudžia ir kai pastoji.  4u.gif taip kad dar nesunervuok  4u.gif  4u.gif  4u.gif kelinto tau mmm?  g.gif
mano (.)(.) kažkodėl neskausmingos beveik, per o labai skaudėjo, o dabar ne, tik jaučiu kad jas turiu, ir dega kartais jos man.  4u.gif

sekmadieni ar pirmadieni, o gal ir rytoj jei ciklas vel 26 dienos bus g.gif doh.gif bet jauciu pagal pilvo skausma kad vel nepasiseke verysad.gif
o kai tau skauda (.)(.) koki jausma jauti? man tai atrodo kad maitinu ir reikia "neleisti piena"
QUOTE(Glamour @ 2011 12 16, 00:58)
Beje, naujokes , dėl visa ko perspėju, kad į pirtį endometriozininkėms nerekomenduojama eiti. 4u.gif

o as du kart per menesi nueinu blush2.gif bet stengiuos ilgai nebut, kokius 15-20 min.
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 12 16, 09:32)

sekmadieni ar pirmadieni, o gal ir rytoj jei ciklas vel 26 dienos bus  g.gif  doh.gif bet jauciu pagal pilvo skausma kad vel nepasiseke  verysad.gif
o kai tau skauda (.)(.) koki jausma jauti? man tai atrodo kad maitinu ir reikia "neleisti piena"

testuko nenori pasidaryti? blush2.gif ax.gif

Kai skauda, man krūtinė lyg kaip dega, o speneliuose toks jausmas, lyg kas adatėlę įkištų, ir suktų doh.gif

Aš kadangi su pirmu vaiku pieno neturėjau, ir nemaitinau, tai to jausmo negaliu palyginti, ar toks. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 16, 10:42)
testuko nenori pasidaryti?  blush2.gif  ax.gif

Kai skauda, man krūtinė lyg kaip dega, o speneliuose toks jausmas, lyg kas adatėlę įkištų, ir suktų  doh.gif

Aš kadangi su pirmu vaiku pieno neturėjau, ir nemaitinau, tai to jausmo negaliu palyginti, ar toks.  blush2.gif

Sveikos 4u.gif norejau vis islaukti apsilankymo pas gyd, bet ziuriu sunku ax.gif Zodziu o buvo taip..eilini karta israse antibus, o as siaip is lempos nuvariau priduoti HCG ..visgi planas gi yra , nesvarbu kad jau vasari bus 2 metai po LP., o iki tol irgi 2 metus intensyvus planai buvo..(Pas mane endo II). Ir prasidejo mano NT ir Hcg maratonas..Jei trumpai, tai nuo HCG 2.16 dabar uzaugom iki 2400.. ax.gif Jau ir gulimo rezimo turejau del to labai tyliai laukiu ir tikiuosi geriausio ir stebuklingiauiso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 16 gruodžio 2011 - 10:03
QUOTE(Amarok @ 2011 12 15, 23:11)
bėja rado mažą cistukę  verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikekimes, kad nieko blogo nebus, ir pati pasisalins..

QUOTE(Amarok @ 2011 12 16, 10:30)
Bėja, man gydytoja iškart po lp, kai patvirtino endometriozę, sakė, kad su šia liga negalima:eiti į pirtis, saunas, kaitintis karštoje vonioje..nes toms zarazoms cistoms tai patinka doh.gif

Va va, man nieko nesake, bet as pati ta itariau... Bet kadangi labai megstu paguleti vonioj, tai laaaaabai retkarciais pasilepinu ax.gif

QUOTE(malvina @ 2011 12 16, 11:02)
o kokio dydzio tavo fibroadenoma buvo? ar didelis randas liko?

Dabar tiksliai nebeprisimenu, bet kazkur ~5cm. O randelis apie kelis cm, bet graziai virs spenelio pjove, tai tiesiog spenelio krastas atrodo toks nelygus. Mane klinikose tokia faina gyd. operavo, tai sake kad kaip galima labiau stengsis islaikyti estetini vaizda smile.gif

QUOTE(meskos @ 2011 12 16, 12:02)
Jau ir gulimo rezimo turejau del to labai tyliai laukiu ir tikiuosi geriausio ir stebuklingiauiso ax.gif

Laikau spygas... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 12 16, 11:02)
Sveikos  4u.gif norejau vis islaukti apsilankymo pas gyd, bet ziuriu sunku ax.gif Zodziu o buvo taip..eilini karta israse antibus, o as siaip is lempos nuvariau priduoti HCG ..visgi planas gi yra , nesvarbu kad jau vasari bus 2 metai po LP., o iki tol irgi 2 metus intensyvus planai buvo..(Pas mane endo II). Ir prasidejo mano NT ir Hcg maratonas..Jei trumpai, tai nuo HCG 2.16 dabar uzaugom iki 2400.. ax.gif  Jau ir gulimo rezimo turejau del to labai tyliai laukiu ir tikiuosi geriausio ir stebuklingiauiso ax.gif

va čia tai naujynos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif meska, laikau kumščius, kad viskas čiki būtų. saugok save ir mažulėlį.
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2011 12 16, 12:28)
Dabar tiksliai nebeprisimenu, bet kazkur ~5cm. O randelis apie kelis cm, bet graziai virs spenelio pjove, tai tiesiog spenelio krastas atrodo toks nelygus. Mane klinikose tokia faina gyd. operavo, tai sake kad kaip galima labiau stengsis islaikyti estetini vaizda  smile.gif

na maniskis 0,3*0,6. Gal vilnietes galetu rekomenduoti gera mamologa, nes kovo menesi bus metai, vel reikes eiti pasitikrinti
Atsakyti
Sveikos  4u.gif norejau vis islaukti apsilankymo pas gyd, bet ziuriu sunku ax.gif Zodziu o buvo taip..eilini karta israse antibus, o as siaip is lempos nuvariau priduoti HCG ..visgi planas gi yra , nesvarbu kad jau vasari bus 2 metai po LP., o iki tol irgi 2 metus intensyvus planai buvo..(Pas mane endo II). Ir prasidejo mano NT ir Hcg maratonas..Jei trumpai, tai nuo HCG 2.16 dabar uzaugom iki 2400.. ax.gif  Jau ir gulimo rezimo turejau del to labai tyliai laukiu ir tikiuosi geriausio ir stebuklingiauiso ax.gif

sveikinimai!!!!! 4u.gif 4u.gif va cia tai super thumbup.gif tikrai temele darosi vaisinga wub.gif laikom uz jus kumstukus 4u.gif gal virusiuku but galima gaut?? blush2.gif
Atsakyti
Valio, mano temutė vasinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Sveikinu wub.gif 4u.gif Dabar saugok save ir savo pilvinuką likusius mėnesius bei laukiam virusiukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 16, 11:42)
testuko nenori pasidaryti?  blush2.gif  ax.gif

Kai skauda, man krūtinė lyg kaip dega, o speneliuose toks jausmas, lyg kas adatėlę įkištų, ir suktų  doh.gif

Aš kadangi su pirmu vaiku pieno neturėjau, ir nemaitinau, tai to jausmo negaliu palyginti, ar toks.  blush2.gif

Man spyga pamatyti bausiau nei mmm biggrin.gif doh.gif Jau sau pazadejau gadinti tik neatejus mmm blush2.gif
Tai pati ir as jauciu
QUOTE(meskos @ 2011 12 16, 12:02)
Jei trumpai, tai nuo HCG 2.16 dabar uzaugom iki 2400.. ax.gif  Jau ir gulimo rezimo turejau del to labai tyliai laukiu ir tikiuosi geriausio ir stebuklingiauiso ax.gif

wub.gif didziausi sveikinimai, tarp vaukuciu bus 10 metu skirtumas...mano svajone wub.gif noresiu nuo taves virusiuko blush2.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 16, 13:10)
Valio, mano temutė vasinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimberley7: 16 gruodžio 2011 - 11:40
QUOTE(meskos @ 2011 12 16, 10:02)
Ir prasidejo mano NT ir Hcg maratonas..Jei trumpai, tai nuo HCG 2.16 dabar uzaugom iki 2400.. ax.gif  Jau ir gulimo rezimo turejau del to labai tyliai laukiu ir tikiuosi geriausio ir stebuklingiauiso ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Meskos, sveikinimai. Saugok save ir žirniuką wub.gif
Atsakyti