Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(lialiusia @ 2011 12 14, 22:03)
Jus man iki galo nenupasakojote apie endo.... kas po jo darosi? blink.gif Jums smagu , kaip matau  hihihi.gif

klausyk tu pirmiau pasidaryk LP, tada pakalbėsim pagal tavo rastą situaciją. Bus matyt ką tau viduje be cistos ras. Aš tavo vietoje dar prašyčiausi Histeroskopijos, kadangi vistiek bus intervencija į pilvą tai tegu apžiūri gimdos vidų su kameryte, taip įsitikinant kad jos viduje viskas švaru. Dabar susitelk tiek tyrimais kurių reikės prieš operaciją, atsigauk po jos, o paskui jau padėsim studijuot visą reikiamą info. Beje ir gydytojai po LP gali šiek tiek supažindinti su liga 4u.gif O kad mums juokinga, tai tu neužsigauk, čia kaip kada juokas pro ašaras, kita vertus negi ištisai bliausi kai sveikata šlubuoja mirksiukas.gif tenka ir kvatoti iš savęs tongue.gif

QUOTE(Dormeja @ 2011 12 14, 23:32)
sakė receptą, tinkantį ypač žiemai.

prie imbiero reikia priprasti, pradžioje imk po nedaug ir žiūrėk kaip reaguos oda, aš buvau padauginusi džiovinto/cukrinto imbiero (pirkau sveriamų arbatų kioskely) tai veidas pasipuošė smulkiais spaugučiais, nesimatė, bet tarką jutau.
Atsakyti
Labą rytą visoms smile.gif oi kiek jūs vakar pripliurpėt biggrin.gif
Naujokėms linkiu ilgai čia neužsisėdėti ir neužilgo persikelti į nėštukių namelius(jei planuojat biggrin.gif ) mirksiukas.gif
Visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 12 15, 09:01)
Naujokėms linkiu ilgai čia neužsisėdėti ir neužilgo persikelti į nėštukių namelius(jei planuojat  biggrin.gifmirksiukas.gif
Visoms geros dienos  4u.gif

Ir naujokėms, ir senbuvėms linkiu neužsibūti čia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 14, 22:03)
Jus man iki galo nenupasakojote apie endo.... kas po jo darosi? blink.gif Jums smagu , kaip matau  hihihi.gif

lialiusia, kiekvienai skirtingai ta endo veikia.
kitos net nežino, kad turi ją, sėkmingai pastoja, išnešioja ir pagimdo vaiką. ir net ne vieną. kitos ir numiršta nesužinojusios.
kitoms ta liga labai progresuoja, padaro operaciją, žiūrėk po metų ar net mažiau, vėl reikia....
todėl negalima vienareikšmiškai atsakyti, ką ta endo daro. visoms skirtingai. tik vieną aišku, kad negalima ranka numoti.
pirmiausia, lauk operacijos. o paskui jau galėsi galvoti, ką toliau daryti. gal tau tiek ir tetrūksta iki laimės.

QUOTE(sanzile @ 2011 12 14, 22:28)
Valgau saukstais thumbup.gif  biggrin.gif
Aciu!

che che, nebloga makalošė biggrin.gif na svarbu, padėtų 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(malvina @ 2011 12 15, 08:18)
o kur tu dziovintu imbieru galima gauti? g.gif
beje, jei jie tokie astrus kaip sviezus, tai reiketu atsargiai toms, kurios turi skranduko bedu, nes kai gulejau kazkada ligoninej, sesutes kaip tik kalbejo, kad skrandininku padaugejo nes visi puole imbiera imuniteto stiprinimui valgyti. na zodziu visur turi buti sveikas protas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Visur, kur prieskoniais prekiauja. Ir maksėj būna. Milteliai tokie.
Man tai jis patinka labai. Be to virškinimui irgi gerai imbieras. Na tik kas per daug, tas nesveika.

QUOTE(Siguliukas @ 2011 12 15, 08:59)
klausyk tu pirmiau pasidaryk LP, tada pakalbėsim pagal tavo rastą situaciją.

prie imbiero reikia priprasti, pradžioje imk po nedaug ir žiūrėk kaip reaguos oda, aš buvau padauginusi džiovinto/cukrinto imbiero (pirkau sveriamų arbatų kioskely) tai veidas pasipuošė smulkiais spaugučiais, nesimatė, bet tarką jutau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

Aš tai prie jo pripratus irnesakyk.gif mirksiukas.gif man labai patinka. džiovinto visada turiu namuose.
Atsakyti
Mes tai su vyru dabar toki vyneli geriam imbierini.Pridedu nuoroda. Vynotekoj pirkau. Labai skanus, nealkoholinis ir sveikas. Tai kas vakara po stikliuka inkalam drinks_cheers.gif

http://www.damodara....oup=36&item=700
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 12 14, 23:15)
Tempiat guma? tongue.gif

lotuliukas.gif nea blush2.gif nors gal biski hihihi.gif bet si pirmadieni reik jau butinai prisiruost:)) jei temp itakos nedaro, tai oki..
Papildyta:
QUOTE(fenk-ju @ 2011 12 15, 11:03)
Mes tai su vyru dabar toki vyneli geriam imbierini.Pridedu nuoroda. Vynotekoj pirkau.  Labai skanus, nealkoholinis ir sveikas. Tai kas vakara po stikliuka inkalam  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif gerulis sitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2011 12 15, 10:03)
Mes tai su vyru dabar toki vyneli geriam imbierini.Pridedu nuoroda. Vynotekoj pirkau.  Labai skanus, nealkoholinis ir sveikas. Tai kas vakara po stikliuka inkalam  drinks_cheers.gif

Labai skanus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 14, 22:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sveika prisijungus  4u.gif

"Naujokėms linkiu ilgai čia neužsisėdėti ir neužilgo persikelti į nėštukių namelius(jei planuojat )
Visoms geros dienos "

Labas dienas smile.gif Ryte buvau pas šeimos gydytoją, tai sakė išrašys man deferalino be problemų, nebereiks lakstyt pas jokias "rajonui priklausančias gines" kaip pagąsdino man ligoninėj gydytoja.... nes jau truputį nusibodo ant tų lektuvų skraidyt... taip kad kitos savaitės pradžioj jau kalsiu pirmą ampulę. Ir taupysiu always sąskaita iki pat balandžio galo... thumbup.gif
Dar geras : pasirodo jei nukiši kompensuojamų vaistų knygelę - tai naujos išdavimas "nukišimo atveju" - 50Lt.... o aš net nepamenu, kad esu ją turėjusi... blush2.gif
Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Cia mes snekejom apie ciklo sutrumpejima, tai man tokia mintis kilo o menesiniu sutrumpejimas ir mazesnis gausumas nieko nerodo? g.gif Nes man cia kelintas ciklas mm sutrumpejo iki 3 dienu, praeita apskritai tik 2 buvo, o paskui ten biski patepliojo ir tiek. Ir jos nebetokios gausios pasidare.. g.gif Ar cia as jau pati ligu ieskausi?? smile.gif
Atsakyti
Gausumas nuo gleivinės priklauso, jei stora užauga, tada gausios ir būna.

Gausios blogai, negausios irgi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(fenk-ju @ 2011 12 15, 14:43)
Cia mes snekejom apie ciklo sutrumpejima, tai man tokia mintis kilo o menesiniu sutrumpejimas ir mazesnis gausumas nieko nerodo?  g.gif Nes man cia kelintas ciklas mm sutrumpejo iki 3 dienu, praeita apskritai tik 2 buvo, o paskui ten biski patepliojo ir tiek. Ir jos nebetokios gausios pasidare..  g.gif Ar cia as jau pati ligu ieskausi?? smile.gif

Man tai sutrumpejo ciklo ilgumas nuo 28-29 iki 25-27, bet vis tiek kraujuoju kokias 4-5 dienas ir gana gausiai
Ziurkyte nu kap tavo (.) (.) hihihi.gif Man jau ant dienu turi mmm prasideti, tai jau taip skauda ir dar pilva maust pradejo doh.gif verysad.gif Tai jau nesulauskiu Kaledinio stebuklo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 15, 15:26)
-Gausumas nuo gleivinės priklauso, jei stora užauga, tada gausios ir būna.

-Gausios blogai, negausios irgi  doh.gif  lotuliukas.gif

-blink.gif as net nezinojau...kokia dar zalia esu doh.gif
- doh.gif geriau jau ju netureti 9 men.
Atsakyti