Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(Čilytė @ 2011 12 14, 17:03)

Užtat dabar kai pirty sedėsiu su mamos draugėm tai galėsiu drąsiai padiskutuot klimakso tema..  biggrin.gif  sakysiu: "neee taip man nebūdavo...man būdavo taip..."  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Jus man iki galo nenupasakojote apie endo.... kas po jo darosi? blink.gif Jums smagu , kaip matau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 14, 21:36)
tai vat kad tokia jau esu  doh.gif specialiai NT testuku neuzsakineju, kad nervu negadinciau pries mmm, bet kaiekvieno ciklo gale ateina psichoze lotuliukas.gif  va tada ir visokias nesamones darai, bet dabar jau ir as pasimokiau blush2.gif

man ir psichozė užeina doh.gif lotuliukas.gif net kai jaučiu kad jau pareina, kai pradeda teplioti, vis viltis būna, kad gal implantacinis patepliojimas, ir baisu tada testą darytis, nes vienas baslys visas viltis užmuša biggrin.gif

Kažin kaip vegelė? g.gif

Na, katra sekanti pas mus kažin su geromis žiniomis. kaip norėtusi kad mano tema vaisinga būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 14, 23:05)
man ir psichozė užeina  doh.gif  lotuliukas.gif net kai jaučiu kad jau pareina, kai pradeda teplioti, vis viltis būna, kad gal implantacinis patepliojimas, ir baisu tada testą darytis, nes vienas baslys visas viltis užmuša biggrin.gif

Na, katra sekanti pas mus kažin su geromis žiniomis. kaip norėtusi kad mano tema vaisinga būtų  blush2.gif

Aha, tas baslys tai nieko gero lotuliukas.gif
Taigi tu lotuliukas.gif Oi tuoj kai prisišnekėsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 14 gruodžio 2011 - 22:14
QUOTE(tildushka @ 2011 12 14, 22:11)

Tikiuosi....Bet kompanijos ieškau lotuliukas.gif Buriu visoms kad pasisektų, Kalėdos stebuklų metas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 14, 13:33)
jo..jam ten keleta dieneliu buvo temp nedidele..auksciausia 37.8..tai net nezinau..uzklausiau kitoj temelej ar nepakenks ta temp. rezultatams.Gal cia kas pakomentuoti galetu..nes nesinoretu pinigeliu veltui ismest, o po men vel darytis.. g.gif

Galejo spermograma nors ir ta pacia sirgimo diena darytis, jokios reiksmes nesudaro, nes sperma atsinaujima +- po triju men. Plius temp. juokinga buvo TB. Mes kai daremes IUI, mano vyriskis virs 38 turejo ir sirgo tikrai rimtai, o sperma buvo tokia, kaip sveiko. Gydytoja nekreipe i tai demesio jog jis sirgo.
Tempiat guma? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 14, 23:05)
Kažin kaip vegelė?  g.gif

Na, katra sekanti pas mus kažin su geromis žiniomis. kaip norėtusi kad mano tema vaisinga būtų  blush2.gif

tikrai idomu kaip vegelei ir vilteles pasigedau ax.gif kazi kaip joms sekasi?
na o pas mus buvo uzsukusi tikius, tai va si mergaite vakar NT II pamate thumbup.gif tik nezinau ar tavo ar dar lauraz troboj ji buvo uzsukus, beje ji su kaklelio endo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 14, 23:14)
Tikiuosi....Bet kompanijos ieškau  lotuliukas.gif Buriu visoms kad pasisektų, Kalėdos stebuklų metas  wub.gif

Tai tu pirma, o mes urmu iš paskos mirksiukas.gif
Man taip įkyriai pilvo odą niežti... Gal ryt reikės siūlus eit išsiimt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 12 14, 14:25)
sanzile, kaip košė?  4u.gif

Valgau saukstais thumbup.gif biggrin.gif
Aciu!
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 12 14, 15:50)
lialiusia, na nebūk, kaip mažas vaikas.

thumbup.gif
nu tikrai..
Atsakyti
Laba vakarą. Visos jau išsilakstėt tongue.gif , o aš dar blūdiju.
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 14, 15:22)
Skaitau ir galvoju, tau rado cista ir iskart nusiunte LP daryti... Merginos!!! O jums irgi iskart radus cista LP skyre? blink.gif  g.gif

Man iškart paskyrė lap, nes cista buvo tamsiu užpildu, o tai jau endo cista doh.gif ir nėr ko laukti.

QUOTE(Čilytė @ 2011 12 14, 16:03)
Užtat dabar kai pirty sedėsiu su mamos draugėm tai galėsiu drąsiai padiskutuot klimakso tema..  biggrin.gif  sakysiu: "neee taip man nebūdavo...man būdavo taip..."  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lialiusia @ 2011 12 14, 16:09)
Nebijau as to LP, bent jau kolkas.  Laukiu mmm.

Nu va, pagaliau geros mintys mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(lialiusia @ 2011 12 14, 22:03)
Jus man iki galo nenupasakojote apie endo.... kas po jo darosi? blink.gif

Pirmame temos puslapyje visa info apie endo... Pasiskaityk mirksiukas.gif Ir nuorodų rasi, ir patarimų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 12 14, 22:28)
Valgau saukstais thumbup.gif  biggrin.gif

Dabar tik supratau ir prisiminiau, apie kokią košę Pasislėpusi klausė doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Šiandien buvau tokiam ajurvedos seminare, sakė receptą, tinkantį ypač žiemai. Reikia imti lygiomis dalimis maltus džiovintus imbierus, gvazdikėlius, juoduosius pipirus, cinamoną, kardamoną, ciberžolę. Pridėti medaus ir išmaišyti viską. Valgyti kasdien po šaukštelį ryte ir vakare.
Nusipirkau prieskonių, kurių neturėjau ir susimaišiau. doh.gif Nu jau toooks dinamitas, kad nežinau, kaip reikės po šaukštęlį tos košės suvalgyti. Oi net nupurto vien nuo minties. Na bet gal pastovės, tas medus įsigers, gal ne taip aštru bus lotuliukas.gif O sakė labai sveika ir labai skanu. Na dėl skonio pasiginčyt galima būtų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 15, 01:32)
Papildyta:
Šiandien buvau tokiam ajurvedos seminare, sakė receptą, tinkantį ypač žiemai. Reikia imti lygiomis dalimis maltus džiovintus imbierus, gvazdikėlius, juoduosius pipirus, cinamoną, kardamoną, ciberžolę. Pridėti medaus ir išmaišyti viską. Valgyti kasdien po šaukštelį ryte ir vakare.
Nusipirkau prieskonių, kurių neturėjau ir susimaišiau.  doh.gif  Nu jau toooks dinamitas, kad nežinau, kaip reikės po šaukštęlį tos košės suvalgyti. Oi net nupurto vien nuo minties. Na bet gal pastovės, tas medus įsigers, gal ne taip aštru bus  lotuliukas.gif  O sakė labai sveika ir labai skanu. Na dėl skonio pasiginčyt galima būtų  laugh.gif

o kur tu dziovintu imbieru galima gauti? g.gif
beje, jei jie tokie astrus kaip sviezus, tai reiketu atsargiai toms, kurios turi skranduko bedu, nes kai gulejau kazkada ligoninej, sesutes kaip tik kalbejo, kad skrandininku padaugejo nes visi puole imbiera imuniteto stiprinimui valgyti. na zodziu visur turi buti sveikas protas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 15 gruodžio 2011 - 08:19
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti