Agha užsibendrasiu čia su jumis, tai gal įkrėsit man moteriškų hormonų ir aš leliukų užsinorėsiu..Nes dabar atrodo vajeeei koks vargelis, kiek atsakomybės...aš dar pati kaip vaikas...
O dabar geriausia prevencija kai užsinoriu vaikų tai nuvažiuot pas pusbrolio šeimyną kur turi 3 vnt. vaičičiakų kuriuos visus skiria 2 m skirtumas... tai po kokių 4 val buvimo svečiuose, kai atsisėdu į mašiniuką visad išriečiu kietą šypseną ir pagalvoju - vajėėj kaip gerai, kad grįšiu namo, pagaudysiu dulkes, surinksiu kelis trupiniukus ir ramiai sau prigulsiu ant sofkutės
... O jei rimtai, tai prisiskaičiau internete visokių vėjų ir pagalvojau, gal reiktų pas endokrinologą nupūst... Mokykloj seselė kai čiupinėdavo gerklas, kažkada yra sakius kad skydliaukė mano padidėjusi... Paskui kažkada po tėvelio laidotuvių buvom su mama pas tokią burtininkę iš Varnių, tai ta ale kaip su skaneriu tave visą mato..ta irgi sakė man - ateity turėsi striumą... tai dabar išmąsčiau, gal rimtai pas mane su hormonais kaip nors ne taip yra... gal yra koks ryšys tarp visokių mot. ligų ir skydliaukės... nors ūsai tai neauga... ooooo KT nesu vartojusi, tai kaip dabar suprantu tai teks sėst rimtai ant tų tablietkų...
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 12 14, 16:00)
mano, mano cia sakinys!!!
matai, mano situacija tokia, kad jau po pirmos LP draugavau su savo vyru ir musu santykiai buvo pakankamai rimti, o vaikus ilgai atideliojom, nes norejom pasidziaugti gyvenimu, pakeliauti ir pan. tai mastau, kad gal nereikejo taip labai tempti (o pratempiau 5 metus po pirmos LP, kuri man buvo daryta labai panasaus amziaus kaip tu esi, tik man regis tada nebuvo saaugu ir zidinuku:mirksiukas: )
tiesiog turek minty, kad kai tik bus seimynines ir socialines aplinkybes palankios, neverta gaisti ne minutes!
o kol kas gerk KT, saugok save, nepersitempk, gerk Balvociutes arbarytes ir pan
niekas nepatars tau kaip geriausia daryti, tik tu pati zinai geriausiai, kas tavo gyvenime vyksta
Ačiū už tokį nuoširdų atrašymą... truputį geriau kažkaip pasidarė... Na mano vaikinaitis gal ant rudens ir man labai rimtas atrodys.. o gal bus atvirkščiai ... kas čia žino, bet mano gydytojos veidas atrodė labai rimtas, kai sakė : "na po deferelino kurso kai ateisi vėl - bus rimta šnekta" ... tai ir keliai susilpnėjo kažkaip... Dabar belieka laikytis gyd. instrukcijų ir dar tikrai paieškoti tų Balvočiūtės arbatyčių... Ačiū dar kartelį.... Taip baisu, kai mergaitėms motina gamta pagaili to mažo stebukliuko, kurio manau čia visos vertos...o kitoms duoda jų per daug, kai gyvybė nieko verta ten būna.. Ech mergaitės, linkiu jums visoms kalėdinio stebuklo...darykit iš labai labai didelės meilės ir lėtai : už rankytes, už kojytes, už galvytę, už širdutę..už gražius plaukučius...ir t.t. ir pan...
)) nepamirškit - ir už anūkus dar sykį durt