Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 14, 13:15)
ale lengva sakyt.. bigsmile.gif atrodo nesitiki nieko...bet vistiek pagauni mintyse skaiciuojancia tas visas CD, DPO ir tt doh.gif

aš taip pat stengiuosi neskaičiuoti, bet nevalingai taip gaunasi.. blush2.gif
ir MB ciklo vidurij ir pabaigoj vis klausia kelinta diena, kiek dar liko?
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 12 14, 13:23)
aš taip pat stengiuosi neskaičiuoti, bet nevalingai taip gaunasi.. blush2.gif
ir MB ciklo vidurij ir pabaigoj vis klausia kelinta diena, kiek dar liko?
blush2.gif

maniskis neklausineja...zino, kad nuo to man but dar sunkiau unsure.gif nors jau kai pareina mm, pasikalbam, tai sako, kad slapta vylesi, jog galbut pasiseke mum...
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 14, 13:25)
maniskis neklausineja...zino, kad nuo to man  but  dar sunkiau unsure.gif nors jau kai pareina mm, pasikalbam, tai sako, kad slapta vylesi, jog galbut pasiseke mum...

Aš rytoj eisiu pas gydytoją ir nešiuosi saviškio tyrimų rezultatus..gal patars ką nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 12 14, 13:30)
Aš rytoj eisiu pas gydytoją ir nešiuosi saviškio tyrimų rezultatus..gal patars ką nors  g.gif

lauksim butinai ryt naujienu smile.gif tikekimes, kad jos bus puikios, arba blogiausiu atveju-normalios 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Irmučiuk, o kada taviškis eis tirtis? Gal jau pasveiko nuo peršalimo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 12 14, 14:29)
Irmučiuk, o kada taviškis eis tirtis? Gal jau pasveiko nuo peršalimo?  4u.gif

jo..jam ten keleta dieneliu buvo temp nedidele..auksciausia 37.8..tai net nezinau..uzklausiau kitoj temelej ar nepakenks ta temp. rezultatams.Gal cia kas pakomentuoti galetu..nes nesinoretu pinigeliu veltui ismest, o po men vel darytis.. g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaičiukės, aš čia naujokė, nors jūsų forumus dažnai pasiskaitinėdavau, kaip vyrukai juokias - jei ko nors nežinai - paieškok "supermamų" forumuose... smile.gif
Galvoju ir aš pasipasakosiu - gal truputį mane praktiškiau apšviesit... Žodžiu taip... man 24 metai ir nebuvau buvusi pas ginekologą blush2.gif ... Turėjau pirmą meilę mokykloj... po to univere nieko neturėjau... Tai galvojau "ai kam reik, jei normaliai jaučiuos ir vistiek nieko nedarau...na skauda per mėnesines, bet gi visoms skauda, na teplioja..." blush2.gif blush2.gif blush2.gif ... Dabar va jau pusmetį turiu draugą 4u.gif , tai kadangi žinojau, kad mama turi rimtų problemų su ginekol. reikalais, per pažįstamus užrašiau ją pas gyd. Gražienę (KLP), nu ir tuo pačiu save užsirašiau, galvojau bus dviese linksmiau smile.gif ... Nu nukeliavom, mamai pasakė, kad guldys į ligoninę, sekanti ėjau aš... pirmas kartas, juokas ima, kojos dreba..galvojau "ai ką, pasakys, kad viskas gerai, gražu ir paleis"... bet rado 4x5 cistą ant dešinės kiaušidės ir užrašė laparoskopijai... Žodžiu 11.17 mane pripjovė... rado , kad cista endometriozinė, dar rado voratinklines endo sąaugas ant abiejų kiaušidžių... ale III endo stadija... Kaip tik vakar buvau pas ginekologę dėl atsakymų ir konsultacijos, tai va viską ir sužinojau... Išrašė man dabar leistis 3 ampules deferalino... Paskui teks gert 3 mėn kontraceptines tabletes... Ir tada gydytoja rekomenduoja pastoti... doh.gif ... Bet aš dar...aš net neplanavau tokių dalykų....dar net nežinau ar tuoktis noriu... g.gif cool.gif ... bet pasiskaičiau jūsų pašnekesius ir šiurpai suėmė...nes matau, kad po to būna didesnių problemų, o tikimybė vis mažėja... Žodžiu pasidalinau ir aš savo vargeliais... baisu man trupučiuką...skaitinėju dabar apie tą deferaliną...bandau susigyvent su artėjančiais menopauziniais pojūčiais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Čilyte, sveika prisijungusi. Gaila, kad tokios temoj tik 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 14, 13:15)
ale lengva sakyt.. bigsmile.gif atrodo nesitiki nieko...bet vistiek pagauni mintyse skaiciuojancia tas visas CD, DPO ir tt doh.gif

Tą irgi žinau smile.gif Pačiai taip nulat būdavo... Ir visas stresas dėl to, kad skaičiuojasi

QUOTE(Čilytė @ 2011 12 14, 14:48)
Sveikos mergaičiukės, aš čia naujokė, nors jūsų forumus dažnai pasiskaitinėdavau, kaip vyrukai juokias - jei ko nors nežinai - paieškok "supermamų" forumuose... smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif. Situacija tavo ne itin gera, bet tikrai nėra ko labai nervotis. Jei neplanuosi lialiaus, tai pasakyk ginei ir KT nenutrauk, kad vėl blogio nepriaugtų, nes turint endo, KT stabdo jos augimą. Linkiu po pusmečio keliauti pas nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Agha, malonu man čia prisijungti... tik tema aišku baisoka... atrodo, kad visada būsi sveika, kad tokios ar anokios problemos ne tau, kol nesusiduri akis į akį ir nesupranti, kad visi mes mirtingi ir gležnučiai prieš ligas... ai bet aš pakolkas dar labai optimistiškai nusiteikus... bigsmile.gif
Galbūt tik perskaičius vienos iš pokalbių dalyvės sakinį (cituoju: " būtų man kas įkrėtęs proto po pirmosios LP...") tai net sudrėkau...pažastyse aišku blink.gif ax.gif ir iškart prisijungiau... drinks_cheers.gif
Atsakyti
sanzile, kaip košė? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Čilytė @ 2011 12 14, 15:22)
Agha, malonu man čia prisijungti... tik tema aišku baisoka... atrodo, kad visada būsi sveika, kad tokios ar anokios problemos ne tau, kol nesusiduri akis į akį ir nesupranti, kad visi mes mirtingi ir gležnučiai prieš ligas... ai bet aš pakolkas dar labai optimistiškai nusiteikus... bigsmile.gif
Galbūt tik perskaičius vienos iš pokalbių dalyvės sakinį (cituoju: " būtų man kas įkrėtęs proto po pirmosios LP...") tai net sudrėkau...pažastyse aišku  blink.gif  ax.gif ir iškart prisijungiau...  drinks_cheers.gif

O čia ne mano sakinį cituoji? biggrin.gif Gal ir ne, nors dabar irgi panašiai šneku.
Kiekvienos situacija skirtinga. III stadija dar pusė velnio, moteriškės ir natūraliai pastoja, tik nereikia apleisti gydymo. Va maniškė IV ir tai tokia ne iš lengvųjų, bet nenoriu gąsdint blush2.gif Šiaip gyd. sako, kad geriausias dalykas endo stabdymui yra nėštumas, nes keičiasi hormonai ir atsiranda nepalanki terpė endo augimui. Dėl to man visi gyd. ir liepia kuo greičiau nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 14 gruodžio 2011 - 14:41