Įkraunama...
Įkraunama...

***Endometriozė***

Labas rytas mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(rausva debesele @ 2011 12 13, 16:12)
Jungiuosi prie Endo mergyciu. Snd diagnoze I-II stadija gavau  doh.gif

Sveika prisijungusi. Linkiu čia neužsibūti ilgai ir kad gydytojos paskirtas gydymosi būdas kuo greičiau suveiktų mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 13, 17:20)
o ji-ka cia reiskia-bac ir yra doh.gif greitai cia doh.gif  nors pati nei vieno neturi doh.gif

doh.gif 4u.gif

QUOTE(Glamour @ 2011 12 13, 19:38)
ačiū, mergytės, už palaikymą  4u.gif

Ryte pasidariau NT, bet po to tualetinis popierius rausvas buvo, tai jau žinojau, kad antra padalėlė neatsiras. Mėmės tokios kuklios. Ciklas gavos už paskutinį ilgesnis, už priešpaskutinius trumpesnis.  Greičiausiai, kad startuosim ryt IUI maratone.

unsure.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Lialiusia, baik panikuoti mirksiukas.gif 4u.gif ir anksčiau laiko nepradėk diagnozuoti sau visų ligų... Per lap įlys pažiūrės, tada jau žinosi, kas ir kaip ten 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 14 gruodžio 2011 - 08:47
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(sheila102 @ 2011 12 13, 22:29)
tai va vadinasi man kazkas negerai doh.gif  zinau tik tiek kad ju tikrai nebedarysiu vietoj NT.  blush2.gif

tikrai ne tau vienai, esu girdėjus kad daug kam taip 4u.gif bet geriau nesidaryti OT, nes paskui gali be reikalo prisisvajoti, ir labai nusivilti doh.gif

Aš šį mėn BT nematavau doh.gif Tai dabar žinok, buvo ar nebuvo O, ir kada. Nu pagal kūno pokyčius galiu spręsti kad buvo, nes jau prasideda visi skausmai skausmeliai, ir nuotaikų kaita, baisusis PMS lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 12 14, 00:29)
tai va vadinasi man kazkas negerai doh.gif  zinau tik tiek kad ju tikrai nebedarysiu vietoj NT.  blush2.gif

o kodel jus apskritai tuos OT darot pries mmm? blink.gif
juk jei nori pasitikrinti, ar nescia, reikia daryti NT (perkant internetu jie kainuoja tiek pat kiek OT) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 14:00)
Na gine pasake LP po svenciu darisim. O jums dare LP?

Turbut cia nerasi nei vienos, kuriai nedare biggrin.gif Nera tikrai ko trydalioti 4u.gif Daug geriau darytis LP, randai maziukai. Dziaukis kad negyveni Praeitame simtmetyje, kai visa pilva prapjaudavo biggrin.gif

QUOTE(Kuisis @ 2011 12 13, 14:45)
o pastoti galima nors ir kitą mėnesį, jei esi iš tų laimingųjų mirksiukas.gif

Mums tai pasake, kad palauktume kelis menesius, kol tikrai ten viduje viskas sugys. g.gif Blin gal butume nelauke, gal butu viskas kitaip pasisuke... g.gif Ai nu bet jau po laiko... As dar labai gailiuosi, kad po LP nedarem vyrui spermogramos, kazkaip galvojau kad tik pas mane bedos..

QUOTE(Dormeja @ 2011 12 13, 17:27)
O kai prabudau irgi verkiau, klausia ar skauda, sakau, ne - iš laimės  doh.gif  lotuliukas.gif -

Man kai kruti operavo, tai po operacijos prabudus irgi verkiau, tai mama klausia skauda? Sakau ne, tai klausia ko verkiu, sakau saves labai gaila biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir dar atsimenu, kad po narkozes ant SB labai pykau, kam jis ta guzeli man surado biggrin.gif

Beje, as ta pati lina_vid, tik pasikeiciau nicka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 12 13, 20:38)

Taigi teigiamas NT bus 2012 01 05  rolleyes.gif

4u.gif butinai bus mirksiukas.gif liniu to stipriai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 12 14, 10:19)
o kodel jus apskritai tuos OT darot pries mmm? blink.gif

aha, rimtai g.gif ir man idomu g.gif
Atsakyti
Čia su tais OT bent jau mūsų planuokly tai būdavo atseit neskausminga arba matyt taip "nerimta" bet aš visad buvau už tai kad nesamonių nedaryt, jei jau domina nėštumas tai darai NT, NEBENT jo neturi po ranka o yra tik OT, bet rezultate vistiek bėgdavo nėštumo testo pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 14, 11:20)

aha, rimtai g.gif ir man idomu g.gif

na man vienoje temoje pasakė, kad jei yra nėštumas, OT ankščiau parodo...Tai ir dariaus blush2.gif

blyn kaip ilgai dar laukti man iki mmm...Taip nekantru...
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 14, 12:34)
na man vienoje temoje pasakė, kad jei yra nėštumas, OT ankščiau parodo...Tai ir dariaus  blush2.gif

blyn kaip ilgai dar laukti man iki mmm...Taip nekantru...

bet taip uzknisa..stumi stumi ta laika po mm...kad tik greiciau praeitu...skaiciuoji tas dienas pastoviai doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif,
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 12 14, 12:41)
bet taip uzknisa..stumi stumi ta laika po mm...kad tik greiciau praeitu...skaiciuoji  tas dienas pastoviai doh.gif

geriausia tai neskaiciuoti tu dienu, tada ir laikas greiciau praeina ir teigiamo rezultato greiciau sulauki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2011 12 14, 13:11)
Sveikos 4u.gif,

geriausia tai neskaiciuoti tu dienu, tada ir laikas greiciau praeina ir teigiamo rezultato greiciau sulauki mirksiukas.gif

ale lengva sakyt.. bigsmile.gif atrodo nesitiki nieko...bet vistiek pagauni mintyse skaiciuojancia tas visas CD, DPO ir tt doh.gif
Atsakyti
As tai neskaiciuoju, man kazkaip naturaliai gaunasi, jei jau pagauseja gleives zinau, kad vaisingos dienos, jei pradeda visi nervuoti zinau kad PMS, jei pradeda mausti pilvo apacia - uz keliu dienu jau pramus smile.gif Kelis menesius bandziau su OT zaisti, tai man ten nieko nesigavo nes tokios ryskios antros juosteles niekuomet ir neparode. Tai cia taip eina suprasti, kad man ovuliacija nevyksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fenk-ju @ 2011 12 14, 13:19)
As tai neskaiciuoju, man kazkaip naturaliai gaunasi, jei jau pagauseja gleives zinau, kad vaisingos dienos, jei pradeda visi nervuoti zinau kad PMS, jei pradeda mausti pilvo apacia - uz keliu dienu jau pramus smile.gif Kelis menesius bandziau su OT zaisti, tai man ten nieko nesigavo nes tokios ryskios antros juosteles niekuomet ir neparode. Tai cia taip eina suprasti, kad man ovuliacija nevyksta?  g.gif

As irgi pagal gleives zinau kada man vaisingos, kai ju neber zinau kad O jau praejo, ir po poros savaiciu laukiu mmm. Kazkaip neteko niekat O testo daryt, nereikia man jo, ir per dideli man stresa varytu.. ax.gif
Atsakyti