Dar truputua info.
http://www_sos03_lt/...rs/Endometrioze
ačiū, mergytės, už palaikymą
Ryte pasidariau NT, bet po to tualetinis popierius rausvas buvo, tai jau žinojau, kad antra padalėlė neatsiras. Mėmės tokios kuklios. Ciklas gavos už paskutinį ilgesnis, už priešpaskutinius trumpesnis. Greičiausiai, kad startuosim ryt IUI maratone.
Taigi teigiamas NT bus 2012 01 05 Nu daugiau nebežaisiu su OT tam reikalui nuo šiol NT gadinsiu
Lialiusia, o tai duphastoną tau daktarė išrašė?
Ryte pasidariau NT, bet po to tualetinis popierius rausvas buvo, tai jau žinojau, kad antra padalėlė neatsiras. Mėmės tokios kuklios. Ciklas gavos už paskutinį ilgesnis, už priešpaskutinius trumpesnis. Greičiausiai, kad startuosim ryt IUI maratone.
Taigi teigiamas NT bus 2012 01 05 Nu daugiau nebežaisiu su OT tam reikalui nuo šiol NT gadinsiu
Lialiusia, o tai duphastoną tau daktarė išrašė?
Ne , neisrase irgi pasake laukti mm ir pasirodyti po ju. Bet labai uztikrintai pasake kad abejoju ar tavo cista pasikeis, nes ji jau yra didele ir su siena dar.
Norejau cia ideti foto,bet nzn kaip.
Norejau cia ideti foto,bet nzn kaip.
Sveikos ,
Tik nereikia gąsdintis ir bijoti, kol nieko konkrečiai nežinai. Turėsi tu vaikutį, kaip ir visos kitos mergaitės Pati LP tikrai nėra toks baisus dalykas, jei ten daug nepriaugę visko. Va man LP padarė 2011 12 08 ir jau nuo vakar sėdžiu namie, nors mano LP tikrai ne iš lengvųjų: 4 endo stadija, didelė endo cista, daugybinės sąaugos ir daug endo židinukų. Tai daug darbo operuojantis gydytojas turėjo
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 13:05)
Vat ir man lenda i galva baisus dalykai. Ne taip bijau to LP, kaip pergivenu kaip noriu ir kada galesiu tureti savo vaikiuka,maza angeliuka
Tik nereikia gąsdintis ir bijoti, kol nieko konkrečiai nežinai. Turėsi tu vaikutį, kaip ir visos kitos mergaitės Pati LP tikrai nėra toks baisus dalykas, jei ten daug nepriaugę visko. Va man LP padarė 2011 12 08 ir jau nuo vakar sėdžiu namie, nors mano LP tikrai ne iš lengvųjų: 4 endo stadija, didelė endo cista, daugybinės sąaugos ir daug endo židinukų. Tai daug darbo operuojantis gydytojas turėjo
Tai man gine pasake kad pas mane didele cista (itaria endo) ir sienele, tai sako gali buti kad ji trugdo pastojimui.
vis tiek manau jis nebūtų pakenkęs, ypač jei tai endo cista. Tai dabar belieklaukti ir gal kokia Jadvygos arbatėlę nuo cistų pagerti. Tikiu, kad yra kur VLN parduoda jas. Pažiūrėk internete jos puslapį, turėtų būti parašyta, kur parduodama.
O ka ta arbatele? Cistas pagydo?
Papildyta:
Radau, bet keista kodel daktarai nepasako
Papildyta:
ai tiem daktaram mažiausiai tai rūpi, jiems arba pjaustyt, arba hormonais gydyt. Liaudies medicina nelygis.
QUOTE(lialiusia @ 2011 12 13, 20:39)
O ka ta arbatele? Cistas pagydo?
Papildyta:
Papildyta:
O kodel jie turetu skirti tas arbateles? Juk jie ne zolininkai.
Ir baigiam panikuoti, cia ne pasaulio pabaiga. As irgi bijojau, plius esu labai jautri, bet neliejau asaru istisai. Namuose nuverkiau ir ejau tvarkyti reikalu, nes tikslas buvo aiskus.
Atsiprasau, kad taip tiesmukai, nu bet.. kazkaip.. juokingai
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2011 12 13, 21:33)
ai tiem daktaram mažiausiai tai rūpi, jiems arba pjaustyt, arba hormonais gydyt. Liaudies medicina nelygis.
Gydytojai jei ir pataria kazka is liaudies medicinos ar homeopatiniu preparatu, tai tik del to, kad Jis Jusu pazystamas arba keistai labai suinteresuotas Jusu sveikata
Jie juk chemines medicinos meistrai.
QUOTE(Glamour @ 2011 12 13, 20:38)
ačiū, mergytės, už palaikymą
Glamour na tikrai kitais metais mums visoms pasiseks
na o musu siauliu skyrelyje viena mergaite beje su kaklelio endo siandien OT isvydo II ir pasidare per pietus NT ir ka - ogi ji ir ten isvydo II . tad dabar zinok ar cia sutapimas ar cia visoms mums rodo ot II pries mmm
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 12 13, 23:05)
man nerode o testas II pries mmm. praeita cikla dariaus. )))
tai va vadinasi man kazkas negerai zinau tik tiek kad ju tikrai nebedarysiu vietoj NT.