Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras gerai atlikęs cezario pjūvį

man cezati dare gyd. Petruleviciene,Antakalny, viskas gerai, randas matosi biskeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2008 04 03, 12:39)
Man cezari dare Jursenas AK. Puikus gydytojas, puiki prieziura. Kai paskaiciau kokiu baisiu komplikaciju buna po cezario, tai galiu tvirtinti, kad su gydytoju man tikrai pasiseke, jau antra diena po operacijos normaliai vaikscíuojau, jokiu ipatingu skausmu nebuvo, galejau ir atsisesti ir pasilenkti. Ziuresiu, kaip aisku randas uzsitrauks galutinai, bet manau viskas bus gerai. ax.gif

Laaabai geras daktaras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Mane irgi jis operavo.Po 2 savaiciu visai nejauciau jokio rando. O dabar jo beviaik ir nesimato. Antra karta TIK PAS JI. biggrin.gif
Atsakyti
manau cezariui reikia rinktis vyra , nes ne paslaptis , kad vyrai turi daugiau jegos yra stipresni ir geresni chirurgai negu moteris( yra aisku isimciu , bet) tai siulyciau rinktis AK
Jursena arba Daunoraviciu ju reitingai manau eina vienodi, atsidekoja nuo 800 Lt ta pati paprasta daktare irgi nori ne ka maziau, pasiskambini jiems ir sutari.Man dare Jursenas likau laaabai patenkinta ir prieziura po thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Darė AK R. Pažėra (anksčiau VGN dirbo) Padarė gražų pjūviuką, be jokių komplikacijų, l.gerai gyja. Beje, operavo dviese, su rezidente, va ten tai baimės buvo, galvojau, kad papjaus blush2.gif Bet viskas gerai baigėsi, jau po paros vaikščiojau, o skaudėjo vaiką keliant dar porą savaičių, dabar išvis nesijaučia.
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Mano gimdymas AK irgi baigėsi cezariu, neplanuotu. Atliko jį gydytojas R. Juršėnas. Nė karto neskaudėjo to rando, gijo gražiai ir be komplikacijų. Randas nedidelis ir labai estetiškai atrodo. Esu labai dėkinga šiam gydytojui. Antrą kartą irgi tik pas jį gimdyčiau smile.gif Labai labai patiko smile.gif

Nebijokit tų cezarių wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiuke_G: 23 gegužės 2008 - 15:04
sveikutes,man cezari dare VGN R.Razumas ir D.Variakojiene thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Reda Ziobakiene thumbup.gif thumbup.gif
jei bus antras bus tik cezaris ir tik pas JA 4u.gif
Atsakyti
Jursenas, AK, super gydytojas, randas maziukas tik liko po cesario, jokiu komplikaciju nebuvo. Rekomenduoju. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pries 6 metus man ekstra cezari atliko M.Diliautiene VGN. Esu patenkinta, viskas kuo puikiausiai gijo, rando beveik nesimato. Dabar vel su ja del gimdymo tariuosi, si karta gal neprireiks daryti cezario, bet ir nesu pries.
Atsakyti
QUOTE(pipito @ 2008 01 31, 14:27)
Man operaciją atliko D. Jatužienė, puikiai gavosi, randas mažutis, priežiūra po operacijos - nuostabi!  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
taj ne daktare - taj tikras Lobis thumbup.gif ir specas + Zmogus + šilta energetika wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KETTII: 07 birželio 2008 - 21:33
QUOTE(Raganiuke_G @ 2008 05 23, 16:02)
Sveikutės smile.gif

Mano gimdymas AK irgi baigėsi cezariu, neplanuotu. Atliko jį gydytojas R. Juršėnas. Nė karto neskaudėjo to rando, gijo gražiai ir be komplikacijų. Randas nedidelis ir labai estetiškai atrodo. Esu labai dėkinga šiam gydytojui. Antrą kartą irgi tik pas jį gimdyčiau smile.gif Labai labai patiko smile.gif

QUOTE(KETTII @ 2008 06 07, 22:32)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
taj ne daktare - taj tikras Lobis thumbup.gif  ir specas + Zmogus + šilta energetika wub.gif  4u.gif

jus vis giriat savo daktariukus, o jus parasykit kiek pries opercija sumokejot... 4u.gif ir tada bus aiskiau!!
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2008 06 09, 10:26)
jus vis giriat savo daktariukus, o jus parasykit kiek pries opercija sumokejot... 4u.gif  ir tada bus aiskiau!!

preš ne kapeikos , apie taj ne buvo net pokalbio. 4u.gif
kas yr keista..... blush2.gif
Atsakyti