man cezati dare gyd. Petruleviciene,Antakalny, viskas gerai, randas matosi biskeli
QUOTE(noraxxx @ 2008 04 03, 12:39)
Man cezari dare Jursenas AK. Puikus gydytojas, puiki prieziura. Kai paskaiciau kokiu baisiu komplikaciju buna po cezario, tai galiu tvirtinti, kad su gydytoju man tikrai pasiseke, jau antra diena po operacijos normaliai vaikscíuojau, jokiu ipatingu skausmu nebuvo, galejau ir atsisesti ir pasilenkti. Ziuresiu, kaip aisku randas uzsitrauks galutinai, bet manau viskas bus gerai.
Laaabai geras daktaras .Mane irgi jis operavo.Po 2 savaiciu visai nejauciau jokio rando. O dabar jo beviaik ir nesimato. Antra karta TIK PAS JI.
manau cezariui reikia rinktis vyra , nes ne paslaptis , kad vyrai turi daugiau jegos yra stipresni ir geresni chirurgai negu moteris( yra aisku isimciu , bet) tai siulyciau rinktis AK
Jursena arba Daunoraviciu ju reitingai manau eina vienodi, atsidekoja nuo 800 Lt ta pati paprasta daktare irgi nori ne ka maziau, pasiskambini jiems ir sutari.Man dare Jursenas likau laaabai patenkinta ir prieziura po
Jursena arba Daunoraviciu ju reitingai manau eina vienodi, atsidekoja nuo 800 Lt ta pati paprasta daktare irgi nori ne ka maziau, pasiskambini jiems ir sutari.Man dare Jursenas likau laaabai patenkinta ir prieziura po
Darė AK R. Pažėra (anksčiau VGN dirbo) Padarė gražų pjūviuką, be jokių komplikacijų, l.gerai gyja. Beje, operavo dviese, su rezidente, va ten tai baimės buvo, galvojau, kad papjaus Bet viskas gerai baigėsi, jau po paros vaikščiojau, o skaudėjo vaiką keliant dar porą savaičių, dabar išvis nesijaučia.
Sveikutės
Mano gimdymas AK irgi baigėsi cezariu, neplanuotu. Atliko jį gydytojas R. Juršėnas. Nė karto neskaudėjo to rando, gijo gražiai ir be komplikacijų. Randas nedidelis ir labai estetiškai atrodo. Esu labai dėkinga šiam gydytojui. Antrą kartą irgi tik pas jį gimdyčiau Labai labai patiko
Nebijokit tų cezarių
Mano gimdymas AK irgi baigėsi cezariu, neplanuotu. Atliko jį gydytojas R. Juršėnas. Nė karto neskaudėjo to rando, gijo gražiai ir be komplikacijų. Randas nedidelis ir labai estetiškai atrodo. Esu labai dėkinga šiam gydytojui. Antrą kartą irgi tik pas jį gimdyčiau Labai labai patiko
Nebijokit tų cezarių
Reda Ziobakiene
jei bus antras bus tik cezaris ir tik pas JA
jei bus antras bus tik cezaris ir tik pas JA
Jursenas, AK, super gydytojas, randas maziukas tik liko po cesario, jokiu komplikaciju nebuvo. Rekomenduoju.
QUOTE(pipito @ 2008 01 31, 14:27)
Man operaciją atliko D. Jatužienė, puikiai gavosi, randas mažutis, priežiūra po operacijos - nuostabi!
taj ne daktare - taj tikras Lobis ir specas + Zmogus + šilta energetika
QUOTE(Raganiuke_G @ 2008 05 23, 16:02)
Sveikutės
QUOTE(KETTII @ 2008 06 07, 22:32)
jus vis giriat savo daktariukus, o jus parasykit kiek pries opercija sumokejot... ir tada bus aiskiau!!
QUOTE(Balta.Naktis @ 2008 06 09, 10:26)
jus vis giriat savo daktariukus, o jus parasykit kiek pries opercija sumokejot... ir tada bus aiskiau!!
preš ne kapeikos , apie taj ne buvo net pokalbio.
kas yr keista.....