QUOTE(dominyka3 @ 2006 03 27, 16:51)
Man cezario pjuvi dare gimdymo namuos Tyzenhauzo g. gyd.Razumas.Randas vos matosi. Liux
Man irgi. Tai superinis gydytojas Jau taip dailiai susiuvo, kad geriau neimanoma...
QUOTE(miskouoga @ 2006 03 27, 21:19)
Saremiai prasideda ir baigiasi, o po cezario dvi pirmas dienas labai skauda, paskui jau maziau, bet vis tiek skauda.
Man dare pjuvi Variakojiene is VGN.
Man dare pjuvi Variakojiene is VGN.
Nesamone - Man skaudejo pjuvi tik kai atslugo spinalines nejautros uzmarinimas. Bet tik kelias val. Nei kita diena, o tuo labiau sekancia- pjuvio neskaudejo, jautesi sioks toks deginimas(bet tai nebuvo skausmas)
QUOTE(Ieva G. @ 2006 03 29, 15:10)
Labuks. Po cezario ne tik skauda, bet ir visokiu kitu problemu gali buti tiek mamai, tiek vaikeliui. Keista, kad dabar taip madinga atlikti operacija ir negalvojama apie pasekmes...
Ir po gimdymo buna tookiu komplikaciju, kad ui... Kai man dare cezari, kita mamyte gimde pati- jai isiskyre simfizio kaulai, tai matydavau ja kolidoriuje su vaikstyne sokuojancia kaip kiskuti.(negalima zengt nei zingsnio) (ir ji sake tures taip sokineti kokia savaite)O as normaliai vaiksciojau... O kur plysimai, ir kt. komplikacijos...
QUOTE(Renata G @ 2007 03 04, 01:03)
Norejau tik pasakyti, kad galvos skausmas atsiranda ne tik del to, kad epiduras buvo nekokybiskai atliktas. Po cezario, jei buvo taikyta spinaline nejautra, rekomenduojama para gulejimo rezimas, t.y. horizontali padetis ir reikia gerti labai daug negazuoto mineralinio vandens iki 3 litru. Tuomet galvos tikrai neskaudes.
Man irgi buvo darytas cezaris. Atliko gydytojas M.Silkunas RK. Super gydytojas!
Man irgi buvo darytas cezaris. Atliko gydytojas M.Silkunas RK. Super gydytojas!
Galvą skauda todel, kad darant spinalinę nejautrą stuburo slankstelyje daroma skylutė o per ją nuteka šiak tiek stuburo skysčio. (taip man aiškino šeimos drauge- anesteziologe) Ir nors aš geriau ir visus 4 litrus vandens ir gulėjau- galvos skaudet nenustojo. Padeji tik ketanovo ampule...