Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras gerai atlikęs cezario pjūvį

QUOTE(dominyka3 @ 2006 03 27, 16:51)
Man cezario pjuvi dare gimdymo namuos Tyzenhauzo g. gyd.Razumas.Randas vos matosi. Liux thumbup.gif

Man irgi. Tai superinis gydytojas thumbup.gif thumbup.gif Jau taip dailiai susiuvo, kad geriau neimanoma... thumbup.gif

QUOTE(miskouoga @ 2006 03 27, 21:19)
Saremiai prasideda ir baigiasi, o po cezario dvi pirmas dienas labai skauda, paskui jau maziau,  bet vis tiek skauda.
Man dare pjuvi Variakojiene is VGN. thumbup.gif

Nesamone schmoll.gif - Man skaudejo pjuvi tik kai atslugo spinalines nejautros uzmarinimas. Bet tik kelias val. Nei kita diena, o tuo labiau sekancia- pjuvio neskaudejo, jautesi sioks toks deginimas(bet tai nebuvo skausmas) schmoll.gif

QUOTE(Ieva G. @ 2006 03 29, 15:10)
Labuks. Po cezario ne tik skauda, bet ir visokiu kitu problemu gali buti tiek mamai, tiek vaikeliui. Keista, kad dabar taip madinga atlikti operacija ir negalvojama apie pasekmes... blink.gif

Ir po gimdymo buna tookiu komplikaciju, kad ui... Kai man dare cezari, kita mamyte gimde pati- jai isiskyre simfizio kaulai, tai matydavau ja kolidoriuje su vaikstyne sokuojancia kaip kiskuti.(negalima zengt nei zingsnio) (ir ji sake tures taip sokineti kokia savaite)O as normaliai vaiksciojau... O kur plysimai, ir kt. komplikacijos...

QUOTE(Renata G @ 2007 03 04, 01:03)
Norejau tik pasakyti, kad galvos skausmas atsiranda ne tik del to, kad epiduras buvo nekokybiskai atliktas. Po cezario, jei buvo taikyta spinaline nejautra, rekomenduojama para gulejimo rezimas, t.y. horizontali padetis ir reikia gerti labai daug negazuoto mineralinio vandens iki 3 litru. Tuomet galvos tikrai neskaudes.  lotuliukas.gif
Man irgi buvo darytas cezaris. Atliko gydytojas M.Silkunas RK. Super gydytojas!  thumbup.gif

Galvą skauda todel, kad darant spinalinę nejautrą stuburo slankstelyje daroma skylutė o per ją nuteka šiak tiek stuburo skysčio. (taip man aiškino šeimos drauge- anesteziologe) Ir nors aš geriau ir visus 4 litrus vandens ir gulėjau- galvos skaudet nenustojo. Padeji tik ketanovo ampule... ax.gif
Atsakyti
Galiu pasakyt, kad tikrai puikiai Cezario pj. man padarė yd.R.Daunoravičius. Na, bet, manau, kad jo girti ir nebereikia-turbūt daugelis apie jo kvalifikaciją ir taip žinot smile.gif Manau, jis tikrai labai geras gydytojas. Operacija padaryta puikiai, rando beveik nesimato.
Atsakyti
Esi labai dekinga gyd. R.Daunoravičiui, kuris ypač profesionaliai man atliko Cezario pjuvį. Po 7 metų net rando beveik nesimato. Dabar laukiuosi, vėl bus Cezaris, ir vėl darysiu pas jį.
Papildyta:
QUOTE(vispu @ 2007 04 22, 15:53)
Mamytes turincios teigiama nuomone apie cezari - ginkime ja. Taip gime vaikai ne ka prastesni, taip thumbup.gif  isvengiame galvytes deformacijos ir daug kitu komplikaciju. Beto cezario metu imituojamas stumimas, taip kad perdeti nereikia, cezaris ne taip jau ir blogai. Pas mane dvynukai, ir apie kitoki buda nei cezaris net negalvoju.

As nesu už Cezarį šiaip sau, kad tik išvengti gimdymo kančiu. Bet yra atveju, ligu - kai Cezaris būtinas!
Ir kodėl vaikai kitokie?? Bent jau aš iš savo gydytojo girdėjau, kad kitaip jie elgsiai pirmosiomis minutemis. O gymdymo traumu iš viso nebuna. o tai kad jie kitaip auga, vystosi - tai tikrai nesamonė. Maniškė niekaip neatsilieka nuo bendraamžiu. o vat yra vaikų po gymdymo traumų atsiliekančių - tai tiesa.
Papildyta:
QUOTE(Ieva G. @ 2006 03 29, 15:10)
Labuks. Po cezario ne tik skauda, bet ir visokiu kitu problemu gali buti tiek mamai, tiek vaikeliui. Keista, kad dabar taip madinga atlikti operacija ir negalvojama apie pasekmes... blink.gif

Taip pat ir po natūralaus gimdymo! o ypač vaikeliui - daug daugiau gali kilti probelmų po natūralaus.

P.S. bet aš už natūralumą! tik nereikia jau perdėti
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2006 03 27, 21:19)
Saremiai prasideda ir baigiasi, o po cezario dvi pirmas dienas labai skauda, paskui jau maziau,  bet vis tiek skauda.
Man dare pjuvi Variakojiene is VGN. thumbup.gif

jo, skauda. labai. kai tenka pirmą kartą atsikelti .... tai buna kažkas! Natūraliai negimdžiau, bet po Cezario tikrai atrodo, kad geriau jau pačiai, nei kentėti paskui tiek sad.gif Aš pjuvį jaučiau ilgai. Ypač kai maitindavau mažąją, kartais kai spyrdavo koją, tai .... tikrai ne pyragai. Paskui jau su ranką prilaikydavau kojas, bet vistiek buna. o ką jau sakyti apie mylėjimasį sad.gif
Atsakyti
Mane operavo gyd.Diana Ramasauskaite,AK.Viskas praejo puikiai,atsigavau greit,skaudejo tikrai nedaug ir neilgai,o randelio beveik nesimato.
Atsakyti
Gimdžiau ir taip, ir taip, todėl turiu tvirtą SAVO nuomonę - tik natūralus gimdymas thumbup.gif
O Cezarį puikiai atliko Klinikose Podkopajevas - dėkui jam už tai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galit rekomenduoti gydytoja vilniuje, kuris daro planini cezari, paciam panorejus, neturint jokios patologijos. Su kuriuo greitai galimetu suitarti be atsikalbinejimu.
Aciu is anksto.
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2007 05 24, 06:06)
Gal kas galit rekomenduoti gydytoja vilniuje, kuris daro planini cezari, paciam panorejus, neturint jokios patologijos. Su kuriuo greitai galimetu suitarti be atsikalbinejimu.
Aciu is anksto.

Reida, as irgi turiu sita problema ir irgi vis prasau kad kas nors pagelbetu, bet deja unsure.gif

kazkaip su kuom bandziau kalbetis siuo klausimu labai lauzosi, taip matyt ir buna kai bandai susitarti ne per pazistamus be jokiu rekomendaciju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Xema @ 2007 05 24, 15:05)
Reida, as irgi turiu sita problema ir irgi vis prasau kad kas nors pagelbetu, bet deja  unsure.gif

kazkaip su kuom bandziau kalbetis siuo klausimu labai lauzosi, taip matyt ir buna kai bandai susitarti ne per pazistamus be jokiu rekomendaciju  verysad.gif

Tai va, kad as irgi bandziau su savo gydytoja susitarti. O ji dviprasmiskai labai kalba, nesuprasi ar darys ar ne g.gif Tuo labiau, kad antras vaikelis, sako daug sklandziau viskas eisis.
Gal ir padarys kai prasides saremiai, o as noreciau, kad is anksto darytu. Jokiu saremiu laukt nebenoriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2007 05 24, 12:29)
Tai va, kad as irgi bandziau su savo gydytoja susitarti. O ji dviprasmiskai labai kalba, nesuprasi ar darys ar ne g.gif  Tuo labiau, kad antras vaikelis, sako daug sklandziau viskas eisis.
Gal ir padarys kai prasides saremiai, o as noreciau, kad is anksto darytu. Jokiu saremiu laukt nebenoriu verysad.gif

va va va akurat ta pati situacija verysad.gif ir tikrai nenoriu patirti tu saremiu, kurie velnias zino kada dar ir prasidesh blink.gif
Atsakyti
Man cezari atliko VGN Linda Širšinaitienė.Neturiu jokiu nusiskundimu,super smile.gif Aisku,tai buvo neplanuotas,tačiau ekstra atvejis ir tikrai labai sekmingai ir gerai jį atliko.Dabar ne taip jau už kalnų reiks antrą gimdyt - operuot,vėl renkuosi tik ją ir jau žinau,kad bus planuotas,nes tarp operacijų bus nedidelis laiko skirtumas.Man tiesiog neleis gimdyt pačiai,nors šiaip jau Linda yra natūralaus gimdymo šalininkė.
Atsakyti
Sveikos,
aš irgi noriu gimdyti pas L.Širšinaitienę. Jau 32 savaitė, o vaikutis dar sėdi ar skersai guli. Gal prireiks daryti Cezario pjūvi. Dar nežinau... Bet jis bus daromas tik todėl, kad išgelbėti vaikuti, o ne mano įgeidis. Jei Cezario pjūvis būtų sugalvotas išvengti saremiams ir gimdymo skausmams, tai jau nieks negimdytų, o atėjus laikui operuotusi. Kažkodėl taip nėra, ir gal yra priežasčių, kad gyditojai laužosi ir ne taip mielai sutinka. Jei blaiviai pagalvojus, juk lengviau atlikti max 1 val. trunkančią operaciją, o ne su gimdyve sedėti iki 18 val. ir kankinti save ir pacienę. g.gif
Atsakyti
Man turbut daris planini cezari, susitariau su gyd. Jursenu. ax.gif Girdejau kad jis gerai atlieka savo darba 4u.gif tikiuosi kad viskas bus gerai 4u.gif
Ir tie vaikai kurie gimsta nenaturaliai, tikrai ne ko prastesni negu tie kur naturaliai g.gif net kazkur skaiciau, kad per naturalu gimdyma gali susispaust vaikelio galvyte, o per cezari kaip tik viskas ko puikiausiai praeina 4u.gif
Atsakyti