Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras gerai atlikęs cezario pjūvį

QUOTE(MarLie @ 2011 09 13, 15:40)
Mielosios, prasau pasakykit ,kiek atsidekojote"  gydytojui uz CP Antakalnio klynikoje.
Neisivaizduoju ikainiu, nesinori apsikvailinti  blush2.gif

Abu kartus gulejau sioj ligoninej.Abu kartai darytas cezaris.Pirma karta davem pinigeliu,antra - isvis nieko.Skirtumo jokio nepajutau.Pieziura tikrai gera,pries ir po gimdimo. Isvada- gydytojo profesionalumas nepriklauso nuo pinigu. Abu kartus cezari atliko gyd. R.Jursenas .
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti gydytoja RK, nes taip gavosi, kad mano gydytoja planuojamu gimdymo metu iseina atostogu.
Aciu.
Atsakyti
Rekomenduoju gyd. Puzienę. Man ji darė CP, likau labai patenkinta jos darbu smile.gif
Atsakyti
Ir mane domina rekomendacijos pas ką darytis PC ir susitarus kokią sumą atsegti, bet orentacinę pakuždėkite smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimu apie AK gydytoja E. Jakiuna? g.gif man bus planinis CP, visa nestuma lankausi pas ji, galvoju, prasyt ir kad operacija atliktu jis ax.gif
Atsakyti
sveikos,gal galit truputi padet patart,esu gan jauna busima mamyte,taipogi ir zalia. bandau skaitinetis apie cezario pjuvi. Kur kreiptis,nuo kelintos savaites kreiptis ir pan. Siuo metu lankausi pas savo akusere ginekologe seskines poliklinikoj,sekam pilvuko augima. Paklausiau daktare kada kur kaip reiks gimdytis, atkirto "dar anksti galvotis" (turbut atkirto taip nes uz duru visa eile zmoniu ir nespeja priimt,kad laiko "negaist") nors mums jau 28 savaite, nestumas sunkus ir slapimtakiu infekcija, paseliai blogi ir pan,. neiskaitant siaubingu inkstu skausmu ir kitu nesciuju problemu. Man asmeniskai kankyne yra tie skausmai ir vizitai i savaite po du syk ir jokiu naujienu,teks daktare keistis jauciu... tai norejau paklaust pvz jei tarciausi Raudonajame Kryziuje cezariuj atlikti ar man kas ji atlikinetu?kiek reikia moketi daktaruj mazdaug? cia cezaris butu labiau mano iniciatyva, nes mano akusere ginekologe nei ka atsakyt gali,kaip kada ir mazdaug kada gimdytis ar su jos sutikimu tik galiu cezario operacijai ruostis? aciu labai jums uz atsakymus group.gif
Atsakyti
Esu labai dekinga AK gydytojui M. Balniui uz puikiai atlikta CP ir prieziura po jos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2006 03 27, 16:51)
Man cezario pjuvi dare gimdymo namuos Tyzenhauzo g. gyd.Razumas.Randas vos matosi. Liux thumbup.gif

O ar galima veliau panaikinti randuka po cezario?
Atsakyti
Labas
O kada po CP palieka leliuką mamai (ypač įdomu VGN)? Kokia jūsų patirtis?
Ačiū 4u.gif

Atsakyti
Cezariuka dare man pries nepilnu pora meteliu, daktare Linda Širšinaitiene. Jos darbu esu labai patenkinta (su ja tariausi is anksto), antras lelius nusimato neuzilgo, tai skambinau daktarei sake priims thumbup.gif o apsilankyti, pasirodyti liepe 30savaite. Jei viskas gerai pas ja daznai vaikscioti nereikia:) Nes as vaikstau i poliklinika, o pas ja su pirmu vaiku buvau kokius tris kart.

Po cezario atiduoda po pusvalandzio , niu mazdaug, kol mane nuveze i pooperacine palata, pastate laseline ir atnese maitinti leliuka.
Atsakyti
QUOTE(happy girl @ 2012 05 11, 11:46)
Po cezario atiduoda po pusvalandzio , niu mazdaug, kol mane nuveze i pooperacine palata, pastate laseline ir atnese maitinti leliuka.

keista g.gif

gimdziau 22h, per nakti vaiko nemaciau, na gal todel kad naktis, bet kai atnese kita diena per pietus ir pamate, kad pas mane dar laseline stovejo - isnese, nedave maitinti. Tai as taip buvau supratus, kad su laseline neduoda maitint unsure.gif
o visam maziukas pasiliko pas mane tik dar kita diena, kada jau vaiksciot prdejau
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2012 05 11, 12:28)
keista g.gif

gimdziau 22h, per nakti vaiko nemaciau, na gal todel kad naktis, bet kai atnese kita diena per pietus ir pamate, kad pas mane dar laseline stovejo - isnese, nedave maitinti. Tai as taip buvau supratus, kad su laseline neduoda maitint unsure.gif
o visam maziukas pasiliko pas mane tik dar kita diena, kada jau vaiksciot prdejau

Tai vat ir mano tokia patirtis, kad pirmą dieną po operacijos pirmagimę pamačiau kelis kartus pamaitinti (kai pati paprašiau), o naktį buvo atskirai. Tik kitą dieną atnešė ir jau paliko. Nors ir buvo kartu vyras, tikrai būtų galėjęs padėti. Na, tikiuosi susitarti, kad šįkart iškart vaiką atiduotų.

Atsakyti