Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras gerai atlikęs cezario pjūvį

QUOTE(VikC @ 2011 01 16, 17:00)
Didelis DEKUI dak.Robertui Mileriui priemusi gimdyma VGN, man buvo neplanuotas CP, kuriuo likau patekninta, nes savo darba atliko tikrai labai PROFESIONALIAI thumbup.gif thumbup.gif  thumbup.gif  Lenkiu zemai galva  biggrin.gif

Papildyta:
Man cezari atliko gyd.Razumas,operacija sekmingai atlikta,randas nedidelis,gerai gijo,gydytojas lb komunikabilus,turintis humoro jausma,taciau po operacijos nebuvo jokio demesio man(nors ir atsidekojom)..Gulejau VGN 4paras,tai is ju viena diena ikiso galva pro duris paklause ar skundu neturiu ir tuo bendravimas baigesi g.gif
Atsakyti
Prisideu prie padėkų AUDRONEI MEŠKAUSKIENEI. Du kartus man darė CP puiki gydytoja ir šaunus žmogus.
Atsakyti
Man pirmą CP atliko Kvietkauskienė, antrą Stasiūnaitienė, galiu pasakyti, kad antras randukas žymiai gražiau sutvarkytas thumbup.gif labai noriu ir trečią pakliūti pas Stasiūnaitienę, tikiuosi pavyks ax.gif
Atsakyti
Ekstrinį CP darė gyd. Pažėra, didelis jam ačiū 4u.gif
Atsakyti
As buvau operuota VGN. Cia tokia idomi info kuria isgirdau is savo gines nesenai:
VGN randai po CP lieka kaip sypsenele,
Antakalny - tiesus,
Raudonam kryziuj - ilgiiii, nuo klubo iki klubo.
p.s. informacijos niekaip nepatikrinau, zinau tik kad VGN tikrai sypseneles forma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(m00n @ 2011 06 27, 17:58)
As buvau operuota VGN. Cia tokia idomi info kuria isgirdau is savo gines nesenai:
Antakalny - tiesus,
p.s. informacijos niekaip nepatikrinau, zinau tik kad VGN tikrai sypseneles forma  biggrin.gif

tikrai kai sypsenele mano smile.gif tai bet dabar ruosiuso i RK tai kas cia gausis ajajai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(inguciukas @ 2011 03 18, 14:00)
Papildyta:
Man cezari atliko gyd.Razumas,operacija sekmingai atlikta,randas nedidelis,gerai gijo,gydytojas lb komunikabilus,turintis humoro jausma,taciau po operacijos nebuvo jokio demesio man(nors ir atsidekojom)..Gulejau VGN 4paras,tai is ju viena diena ikiso galva pro duris paklause ar skundu neturiu ir tuo bendravimas baigesi g.gif

Razumas priprates prie dideliu pinigu girdejau blush2.gif bet as jam nieko nedaviau, man irgi buvo ekstra, viskas graziai, randas nedidelis,o po operacijos galva kaisiojo kasdien bent po pora kartu - bet geda as jo neatpazinau blush2.gif biggrin.gif nes jis atejo su kauke operuot ir viskas, tik paskui supratau ko cia tas "sanitaras" teiraujasi (taip žaliai apsirenges ateidavo, baisiai as žinau kas ten toks lotuliukas.gif).Be to darbo visad pas jį iki kaklo kiek žinau, jam visos nesitarusios atitenka su ekstra cezariais, komplikacijom, gal dbr kitaip, nzn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2011 07 23, 14:04)
tikrai kai sypsenele mano smile.gif tai bet dabar ruosiuso i RK tai kas cia gausis ajajai unsure.gif

Labai normalus tas pjuvis RK darytas. Norėdama nerasčiau jo dabar smile.gif. Ir pakankamai žemai ir tikrai neilgas, nors man išiminėjo didelius dvynukus.
Atsakyti
DIDELIS ACIU 4u.gif A. Puzienei 4u.gif
Susitarem del planinio CP. Viskas vyko labai sklandziai ir profesionaliai (ir randas labai nedidelis).
Atsakyti
man planini CP dare VGN gydytoja Diliautiene, jai asistavo gyd. Razumas ( iki siol nesuprantu kodel dviese g.gif ) viskas ivyko labai greitai, nuo operacijos pradzios iki gydytoju isejimo is operacines praejo 20 min. randas nedidelis, tiesus, nors ir nepilnai 2 menesiu senumo. kol kas nelabai jautri apatine pilvo dalis, bet tikiuosi su laiku susitvarkys, ispejo, kad taip gali ir greiciausiai bus smile.gif priekaistu operacijos atlikimui tkrai neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(m00n @ 2011 06 27, 17:58)
Antakalny - tiesus,
p.s. informacijos niekaip nepatikrinau, zinau tik kad VGN tikrai sypseneles forma  biggrin.gif

Nežinau, kaip dėl kitų ligoninių, bet visiška netiesa, kad RK pjūviai nuo klubo iki klubo. Turiu labai gražų, plauko storio, 10 cm ilgio tiesų (kas man atrodo gerokai gražiau, nei figūriniai visokie), lygutėlį pjūvį, kurio reikia labai labai gerai paieškoti. Manau, kad pjūvis dar labai priklauso nuo to, koks cezaris. Jei planinis, daktaras gali sau ramiai daryti kosmetinį pjūvį, jei itin ekstrinis - niekas ten su grožiais jau nebežaidžia. Na, ir nuo daktaro įgūdžių.
Atsakyti
Esu labai dekinga RIČARDUI DAUNORAVIČIUI uz prieziura paskutiniomis nestumo savaitemis ir uz graziai atlikta cezario pjuvi. Nuosirdus, rupestingas, puikus gydytojas, kuris ismano savo darba. Kita karta irgi tarsiuos tik su juo. Rekomenduoju.
Atsakyti
laba as gal ne i tema bet labai noiu paklausti gal kas zino kedainiuose gerai daranti cp gydytoja g.gif galit man atrasyt ir i az aciu
Atsakyti