Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras gerai atlikęs cezario pjūvį

Noriu padekoti gyd. E. Tvaronavicienei. CP atliko puikiai - viskas greitai gijo, tik randas kietas, bet tai jau ne nuo gydytojo, o nuo organizmo reakcijos priklauso.
Atsakyti
O as noriu padekoti VGN gudytojai Lindai Sirsinaitienei, puikiai atlikusiai CP ir skulkiai viska pasakojo, kaip randa priziureti ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nekantruolė: 03 lapkričio 2010 - 13:16
Man buvo neplanuotas cezaris , ji atliko VGN gydytoja Linda Sirsinaitiene. Viskas sauniai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
gyd. R. Daunoravičius thumbup.gif
Du kartus atliko pjūvius. Likau labai patenkinta.
Linkiu jam sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano mazylis sekmingai atejo i si pasauli neplaniniu cezariu gydytojo Razumo deka smile.gif Superinis gydytojas thumbup.gif Lanke kiekviena miela diena, siules irgi pats istrauke. Baisiai nenorejau gimdyti pas vyra, bet jei kada galvosim apie antra, tai tik pas Razuma. Nerealus gydytojas, su geru humoro jausmu thumbup.gif
Atsakyti
Dėkojau ir dar kartą norėčiau padėkoti ir pagirti gyd. Elonos Tvarionavičienės darbą 4u.gif
Nerali gydytoją, puikiai atlikusi darbą be jokių "susimokėjimų" blush2.gif

Ačiū jai 4u.gif
Atsakyti
pirma cezari dare gydytoja R Ziobakiene, antraji jos vyras R Ziobakas. abiem zemai lenkiu galvas 4u.gif
Atsakyti
O as dedu du didelius pliusus nuostabiai gydytojai ginekologei Audronei Meškauskienei. Ji man du kartus dare CP ir priziurejo nestuma. Viskas buvo tiesiog puiku thumbup.gif SU ja man taip buvo ramu,kad viskas tikrai pasiseks smile.gif Daug daug ACIU siai gydytojai smile.gif
Atsakyti
O as noriu padekoti gydytojai Dianai Ramasauskaitei, ji puikiai atliko CP, esu labai patenkinta sia daktare 4u.gif

Atsakyti
Man po savaites trecia pjuvi darys gyd.Razumas. Abu pjuviai labai geri, labai gerai gijo, randukai tvarkingi, vos matosi. Esu labai juo patenkinta ir labai jam dekinga.
Atsakyti
Variakojiene atliko CP thumbup.gif
Atsakyti
Didelis DEKUI dak.Robertui Mileriui priemusi gimdyma VGN, man buvo neplanuotas CP, kuriuo likau patekninta, nes savo darba atliko tikrai labai PROFESIONALIAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Lenkiu zemai galva biggrin.gif
Atsakyti