Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras gerai atlikęs cezario pjūvį

Juršėnas ir Tvarionavičienė. Puikiai atliko CP, sugijau greitai, be komplikacijų. Pjūviai buvo nedidukai, nieko nesuraukė ir pan.
Atsakyti
QUOTE(mamycka @ 2010 06 08, 23:59)
Abu kartus Cezario pjūvį atliko gydytoja Marija Diliautienė, antra kartą  Marija Diliautienė kartu su gydytoju Razumu.
Pirmas cezaris buvo neplaninis, antras planinis. Abu kartus atsigavau greitai, gal antrą kartą net greičiau. Viskas vyko sklandžiai, dėl šių gydytojų jaučiausi pakankamai rami. Pirmą kartą vikšrelė buvo apsivyniojusi aplink kaklelį, jai ne Cezaris galėjo būti liūdnos pasekmės. Antrą kartą- jei ne Cezario pjūvis vaikui nebūtų jokių šansų (buvo mazgas tarp kojyčių).

Norėčiau labai padėkoti už tai, kad galiu džiaugtis savo vaikais wub.gif

Aš taip pat dėkinga M.Diliautienei už savo abu vaikus, kurie gimė sveiki tik jos profesionalumo dėka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lima1 @ 2010 06 02, 17:19)
pritariu - RIČARDAS DAUNORAVIČIUS  thumbup.gif  thumbup.gif

pritariu RIČARDAS DAUNORAVIČIUS thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane buvo exrtra atvejis, nes vaikas pradejo dusti fear.gif

Gyd. Audrone Meškauskiene padare viska thumbup.gif o svarbiausiai isgelbejo mano dukryte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mano dvyniams i pasauli padejo ateiti gydytojas R. Žiobakas... super daktaras ... atliko cezario pjuvi, viskas labai profesionaliai, o situacija mano buvo sudetinga, stropiai po to mane priziurejo, visada viska paaiskindavo ir t.t., jei gimdyciau dar sakiau tik pas ji smile.gif
Atsakyti
Daunoravicius-liuz ir gerai padare ir po to priziurejo ir rupinosi..
Atsakyti
Uz menesiuko man ruosiasi daryti planini cezari. Labai bijau, net neisivaizduoju po kiek laiko atsigausiu. Pirmaja gimdziau pati, nors kirpo ir siuvo, o antraji reiks daryti cezari. dar pirmoji nedidele, o zinau, kad po cezario negalima kilnoti, tai nezinau kaip reiks tvarkytis. O po operacijos vaikutis buna salia, ar ji issinesa? Dekui biggrin.gif
Atsakyti
As patenkinta ir Dakt R.Jurseno ir Dakt J. Zmuidzinaites atliktais CP.
Po savaites jau beveik nieko nesijaute, pjuvis grazus, o su dviem mazais vaikais netgi lengviau susitvarkau, nei su viena pirmaja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ula62: 30 rugpjūčio 2010 - 15:07
QUOTE(kristinga @ 2010 08 22, 21:26)
mano dvyniams i pasauli padejo ateiti gydytojas R. Žiobakas... super daktaras ... atliko cezario pjuvi, viskas labai profesionaliai, o situacija mano buvo sudetinga, stropiai po to mane priziurejo, visada viska paaiskindavo ir t.t., jei gimdyciau  dar sakiau tik pas ji smile.gif

pritariu! drinks_cheers.gif man sis gydytojas panasiu laiko kaip ir jums dare cp - randas grazus, sugijo be jokiu problemu
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2010 08 29, 23:37)
Uz menesiuko man ruosiasi daryti planini cezari. Labai bijau, net neisivaizduoju po kiek laiko atsigausiu. Pirmaja gimdziau pati, nors kirpo ir siuvo, o antraji reiks daryti cezari. dar pirmoji nedidele, o zinau, kad po cezario negalima kilnoti, tai nezinau kaip reiks tvarkytis. O po operacijos vaikutis buna salia, ar ji issinesa? Dekui  biggrin.gif

Nusiramink ir pasikliauk gyd.Pasiulyciau susitarti del cp nemanau kad reikia tukstancius pakloti atsidekojimui.Su dukrele jei ji supranta pasikalbek papasakok kad negalesi ja paimti ant ranku nes ji sunki na suplanuok pokalbi manau viskas bus gerai.As po 2menesiu isejau i dacra buvo atliktas cp darbas fiziskai sunkus ir zinok nieko blogo nenutiko, neplyso jis man.
Atsakyti
Norejau pasiteirauti,sakykit kokiu priemoniu reikia po cezario pjuvio operacijos? Ar triusikeliu reiktu didesniu,turiu omenyje aukstesniu, ne iprastiniu, kad ant iules neitu? dirzas taip pat reikalingas?
Dekui bigsmile.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(Knopkute3 @ 2010 09 23, 00:02)
Norejau pasiteirauti,sakykit kokiu priemoniu reikia po cezario pjuvio operacijos? Ar triusikeliu reiktu didesniu,turiu omenyje aukstesniu, ne iprastiniu, kad ant iules neitu? dirzas taip pat reikalingas?
Dekui  bigsmile.gif

Man iskart po CP labai praverte popierines "po gimdymo" kelnaites (buna TENA ar Abrisan, vaistnese ), tikrai labai patogu, beto nedirgina pjuvio, kas svarbiausia, o siaip tai nieko ypatingo nereikia, veliau tinka medvilnines aukstesniu liemeniu kelnaites. Asmeniskai as dirzo neturejau, bet po abieju CP praejus 1-2 sav nesiojau korseta-kelnaites (ortopedijos pard), man labai tiko ir patiko, gerai apspaudzia pilva, greiciau susitraukia pilvas smile.gif

Sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ula62: 23 rugsėjo 2010 - 13:45