Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras gerai atlikęs cezario pjūvį

Man CP puikiai atliko Raguckienė 4u.gif RK. Ir beje be jokio susitarimo ir didelės padėkos. Kitą dieną jau vaikščiojau, o po 6 mėn beveik ir rando nesimato, nes siuvo vidine siūle (tvarstį taip pat nuėmė antrą dieną).
Atsakyti
o, mamytes, sakykit, kaip gauti gydytoju razumo ar jurseno kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(Sidaili @ 2010 02 25, 12:47)
o, mamytes, sakykit, kaip gauti gydytoju razumo ar jurseno kontaktus?

nueinat i VGN, uzsirasot ir, jeigu apsisprendziat pas kuri nors lankytis-gimdyti, pats duos savo kontaktus.
Atsakyti
QUOTE(bankininke @ 2009 10 31, 19:52)
pritariu,kad svarbiausia siais "ziauriais" laikais "susitarti, nes kitaip.....

drinks_cheers.gif tokiu atveju "taupyt" neverta mano nuomone...
Atsakyti
Antrakarta dekoju VGN direktorei K.Maciulienei-super profesionali ir gera gydytoja thumbup.gif -aciu, jai uz abi mano atzaleles 4u.gif Mes del gimdymo taremes is anksto, tokiu atveju tikrai nenorejom rizikuoti ir sioje vietoje taupyti, be to, kad pirmas nestumas buvo komplikuotas, o ir abu vaikeliai i si pasauli atejo per planine cezario operacija. Simta kartu dekojam siai daktarei notworthy.gif
Atsakyti
Man pries 2.5 metu VGN cezario pjuvi dare mano akusere Lina Skutaite ir Razumas, tai galiu pasakyti tik tokia info kad vaikui ipjove i soniuka, po to mes 1,5 men del infekcijos gulejom santariskese. Kiek as girdejau tada guledama ant stalo tai Razumas tuo metu ant kazko suriko, galima daryti isvada kad gal ipjove ne jis o akusere.
Atsakyti
Gydytojas Mindaugas Razumas iš VGN.
Abu mano vaikai gimė jo daromų Cezario operacijų metu. Nieko neįpjovė, nieko neužgavo. Sekančią dieną po operacijos pats atėjo į palatą ir liepė stotis. Po antros operacijos sekantį rytą pati atsistojau ir susitikau gydytoją tarpduryje.
Antrą kartą labai bijojau siūlų traukimo procedūros. Kai tai pasakiau- jis užvedė kažkokią temą , kol kalbėjau ..kalbėjau tik girdžiu: viskas. rolleyes.gif lotuliukas.gif Net nepajutau... rolleyes.gif
Profesionalus, puikus, , su savotišku humoro jausmu. thumbup.gif
Mūsų šeima jam visada liks dėkinga.
Atsakyti
R. Pažėra (dirba VGN bei Antakalnio klinikose) - esu labai patenkinta, kaip jis atliko man antrąji cezario pjūvį. Po operacijos jaučiausi geriau nei po pirmojo cezario (nors ir po pirmo neblogai jaučiausi:), o siules tai praktiškai nesimato - labai gražiai susiuta smile.gif Rūpestingas ir malonus gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
RIČARDAS DAUNORAVIČIUS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Devintam danguj @ 2010 06 02, 03:22)
RIČARDAS DAUNORAVIČIUS thumbup.gif

pritariu - RIČARDAS DAUNORAVIČIUS thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Abu kartus Cezario pjūvį atliko gydytoja Marija Diliautienė, antra kartą Marija Diliautienė kartu su gydytoju Razumu.
Pirmas cezaris buvo neplaninis, antras planinis. Abu kartus atsigavau greitai, gal antrą kartą net greičiau. Viskas vyko sklandžiai, dėl šių gydytojų jaučiausi pakankamai rami. Pirmą kartą vikšrelė buvo apsivyniojusi aplink kaklelį, jai ne Cezaris galėjo būti liūdnos pasekmės. Antrą kartą- jei ne Cezario pjūvis vaikui nebūtų jokių šansų (buvo mazgas tarp kojyčių).

Norėčiau labai padėkoti už tai, kad galiu džiaugtis savo vaikais wub.gif
Atsakyti
Atsiprasau, o ka reiskia mazgas tarp kojyciu? blush2.gif
Atsakyti