Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras gerai atlikęs cezario pjūvį

QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2009 08 09, 12:34)
O ta pacia operacijos diena galima islipti is lovos ar ne? Nes lyg visur raso, kad negalima. O del kokiu priezasciu? kad siulai netruktu? Bet kaip vaikiuka pamaitint? juk vis tiek reiks ant sono atsigult ar dar kazkaip vartytis... pasidalinkit prasau savo patirtim.

po pirmos cp atsikeliau kita ryta, po antro, praeitais metai atsikeliau ta pati vakara (operacija buvo 13 val) ir dar buvau perkelta i normalia palata nes labai greit atsigavau todel gydytojai mane operave o ir anesteziologe ateje mane apziuret patys pasiule keliaut i normalia palata ir nekvepuot kitu skleidziamu epiduru ir kitu vaistu smile.gif
nei galva, nei nugara neskaudejo tik siek tiek pirmom dienom tempe randa
beje operavo mane abu kartus Variakojiene su Razumu (VGN)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 25 spalio 2009 - 21:46
QUOTE(ausmare @ 2009 10 13, 18:58)
patarkit kaip man uzsitikrinti kad medikai nepradetu eksperimentuoti ,o prasidejus gimdymui iskart operuotu...

Telieka tik tartis su konkrečiu gydytoju ir iš anksto suplanuoti gimdymo būdą. Nes jei atvažiuosi gimdyt "iš gatvės", eksperimentų neišvengsi (iš patirties sakau wink.gif )
Atsakyti
pritariu,kad svarbiausia siais "ziauriais" laikais "susitarti, nes kitaip.....
Atsakyti
Esu dėkinga gyd. A. Meškauskienei, puikiai atlikusiai CP operaciją. Esu dėkinga jai už šilumą ir rūpestį operacijos metu bei puikią priežiūrą po operacijos.
Atsakyti
QUOTE(Ebonie @ 2009 08 22, 13:58)
Siaip tai kaip tik po cezario siuloma kuo anksciau keltis, nes taip geriau valosi gimda. Man po 10 val iseme kateteri ir liepe po truputi vaikscioti. Aisku pirma para vaikscioti sunku, bet po truputi buvo vis lengviau ir lengviau, po paros jau drasiai sedejau turkiskai ir maitinau vaikeli. O lovoje vartytis nebuvo dideliu problemu.

Nesutinku! blink.gif Para reikia guleti, kad po narkozes komplikaciju nekiltu, tokiu kaip galvos skausmai ir pan..
kai po pirmo CP mane po 6 val.pakele (neismanusi sesele)-teko 10 dienu po laselinem atgulet! 4u.gif
Atsakyti
Tikrai labai gerai CP daro gyd. M.Razumas. Jis tikras profesionalas savo srityje. Esu jam labai dekinga. Man jis SUPER daktaras thumbup.gif Bet jeigu jums reikia svelniu zodziu ir meilikavimo tai jis jums tikrai netiks. Kiekvienas renkasi tai ko jam reikia, o man reikejo butent profesionalumo.
Atsakyti
Bronius Žaliūnas, Tyzenhauzų ligoninė. Auksinės rankos atliekant Cezario pjūvį ekstra tvarka, nes nesivystė gimdymo veikla. Atsikėliau po 8 val. Pjūvį skaudėjo mažiau nei kad likę skausmai po gimdymo veiklos, kažkur dubenyje. smile.gif
Atsakyti
As taip pat esu dekinga gydytojai A. Meskauskienei. Gimdziau liepos menesi, vaikutis buvo didelis, pati smulki, todel buvo atliktas CP. Man svarbu buvo tai, kad as bandziau gimdyti pati ir gydytoja tai skatino, taciau dekinga gydytojai uz tai, kad ji laiku prieme sprendima daryti CP, kad nekankino manes 10 valandu, as atsiguliau ant gimdymo stalo 11 val., o ji nusistate termina iki 14.30, vaikuciui nepradejus leistis zemyn, ji pasake, kad darom CP. 15.16 val mes jau turejom sveika ir stipru savo mazyli:))
Aciu gydytojai:)
Atsakyti
Taip pat dekinga gyd. Meskauskienei. Puikiai atliko cezario pjuvi, labai greitai viskas sugijo. Mergyte mano 4600 gime, tode sprendimas jos buvo teisingas, paciai pagimdyt tikrai nepavyktu.
Atsakyti
R. Juršėnas thumbup.gif
Atsakyti

NORIU LABAI LABAI PADEKOTI
Gyd.Diliautienė bei Gyd. Razuma wub.gif wub.gif

Treciam vaikeliui buvo darytas Cezario pjuvis , operacija atliko tikri profesionalai thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif Gyd.Diliautienė ir Gyd. Razumas

tokiu nuostabiu gydytoju dar neteko matyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif

esu begalo esu JIEMS dekinga aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

user posted image

o taip pat AKUSEREI BOZENAI atskiras ACIU aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
.

.
Atsakyti
R. Jursenui esu labai dekinga uz abieju mano vaikuciu atejima cezario budu. 4u.gif
Atsakyti