Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras gerai atlikęs cezario pjūvį

QUOTE(raiva @ 2009 09 26, 14:23)
o tai niekam po cp visu narkoziu galvos neskaudejo? man dar tik po savaites cp, bet jau is karto gydytojas perspejo, kad para negalesiu keltis, vien tik del to, kad isvengciau nezmonisko galvos skausmo...

Man dare epidura, galvos neskaudejo visai!
Atsakyti
Neskaudejo ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif gyd. Jursenas pats nerealiausias daktaras. Man taip pat buvo atliktas planinis CP prie dvi savaites, as jauciuosi puikiai, mano mergyte taip pat. Gyd. Jursenui dekinga uz profesionaluma, demesinguma, nuosirduma.
QUOTE(joniene @ 2009 08 29, 12:18)
Labai dziaugiuosi, kad savo pirmaji mazyli gimdziau AK pas turbut nuostabiausia gydytoja - R. Jursena. Man buvo atlikta CP operacija, pjuvis sugijo puikiai, ir mes abu jauciames gerai  thumbup.gif

Atsakyti
Man taip beveik pries 4 metus dare CP gyd.Jursenas thumbup.gif Nuostabus gyditojas. Esu jam dekinga. 4u.gif
Atsakyti
Gydytoja Bartkeviciene ir Puziene thumbup.gif (RK Vilnius) Aciu joms labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 10 05, 13:24)
Gydytoja Bartkeviciene ir Puziene thumbup.gif  (RK Vilnius) Aciu joms labai labai 4u.gif

pritariu raselytei mane irgi operavo Gyd. Puziene,labai patiko ir matosi labai atsakingas zmogus uz savo atliekama darbeli :)kitamet vel eisiu i Rk ir ten darys planine operacija tai tikiuosi irgi nenusivilsiu blush2.gif

Papildyta:
tiesa del atsikelimo tai tiek pirma tiek antraji karteli keliausi jau kita diena is pat ryto,nes norejosi kuo greiciau pamatyti savo leliuka smile.gif ,nes dave ji tik tada kai galejau atsikelti...netempiau ilgai nes ir paciai guleti nesinorejo zinojau kad kuo anksciau pradesiu judeti tuo bus geriau ir man ir mano organizmui...daktares patare neskubeti kad galvos neskaudetu bet buvau uzsispyrusi ir stengiausi sedeti,stotis ir vaikscioti... mirksiukas.gif
Atsakyti
man spalio 5 d. CP atliko Bronius Zaliunas VGN, tad apie rando sugijima galesiu pasakyti gerokai veliau. Bet siaip kaip gydytojas, bei jo rupinimas savo pacientu (buvom sutare) man labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2009 02 25, 03:04)
Gyd J. Zmuidzinaite  thumbup.gif  Rando praktiskai nesimato, netepu net vaistukais. O gijo taip, kad net nejutau  thumbup.gif

Man irgi CP dare Jurate - likau ja patenkinta, nes CP buvo neplanuotas ir siek tiek pats gimdymas komplikuotas, bet ja likau labai patenkinta, be to ji mane priziurejo ir visa nestuma. Super gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
kai gimdziau pirmaji, gydytoja pasake kad antraji turesiu gimdyti tik su planiniu cezariu (pirma karta neatsidare kaklelis, siauri klubai, tokiu paciu problemu turejo ir mano mama).. neuzilgo planuojam antra atzala... patarkit kaip man uzsitikrinti kad medikai nepradetu eksperimentuoti ,o prasidejus gimdymui iskart operuotu...
Atsakyti
N.Rauguckiene man dare CP nepaprasta moteris atsakyngas zmogus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ( RK Vilnius ) smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man numatomas CP, baisiai bijau unsure.gif sakykit ar daro epidura ar visiska narkoze duoda?
Atsakyti
nebijok nieko nejausi smile.gif man dare spinaline nejautra nieko nejauciau schmoll.gif zodziu nebijok thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti