QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2009 08 09, 12:34)
O ta pacia operacijos diena galima islipti is lovos ar ne? Nes lyg visur raso, kad negalima. O del kokiu priezasciu? kad siulai netruktu? Bet kaip vaikiuka pamaitint? juk vis tiek reiks ant sono atsigult ar dar kazkaip vartytis... pasidalinkit prasau savo patirtim.
Po operacijos para negalima keltis, o vartytis, bent jau man buvo sunkoka, tai varte vyras .
Kadangi gimdziau ne valstybineje ligonineje, personalas visa laika rupinosi ir manimi, ir mano mazyte, nes be pagalbos, bent jau pirmas pora dienu butu ziauriai sunku.
O ta pacia operacijos diena galima islipti is lovos ar ne? Nes lyg visur raso, kad negalima. O del kokiu priezasciu? kad siulai netruktu? Bet kaip vaikiuka pamaitint? juk vis tiek reiks ant sono atsigult ar dar kazkaip vartytis... pasidalinkit prasau savo patirtim.
Neleidžiama keltis parą...kaip ir po bet kokios operacijos turbūt Su maitinimu tai sudėtinga , nes praėjus narkozei skauda vos pakrutėjus , sunkoka be pagalbos
QUOTE(elfas9 @ 2009 08 11, 13:28)
Po operacijos para negalima keltis, o vartytis, bent jau man buvo sunkoka, tai varte vyras .
Kadangi gimdziau ne valstybineje ligonineje, personalas visa laika rupinosi ir manimi, ir mano mazyte, nes be pagalbos, bent jau pirmas pora dienu butu ziauriai sunku.
Siaip tai kaip tik po cezario siuloma kuo anksciau keltis, nes taip geriau valosi gimda. Man po 10 val iseme kateteri ir liepe po truputi vaikscioti. Aisku pirma para vaikscioti sunku, bet po truputi buvo vis lengviau ir lengviau, po paros jau drasiai sedejau turkiskai ir maitinau vaikeli. O lovoje vartytis nebuvo dideliu problemu.
man CP atliko gydytoja M. Stankeviciene
pirma para tai tik vartytis leido, o jau antra para liepe kuo daugiau judeti.
pirma para tai tik vartytis leido, o jau antra para liepe kuo daugiau judeti.
gyd. Rasa Povilaitiene (AK)
gyd. G. Mecejus
Jau antra diena pradejau keltis ir po truputi vaikscioti. 4 diena isvaziavau namo
Jau antra diena pradejau keltis ir po truputi vaikscioti. 4 diena isvaziavau namo
gyd. A.Kitoviene, nuostabi gydytoja, patys silciausi prisiminimai is gimdymo namu.antra diena atsistojau ant koju, o trecia jau galejome vaziuoti i namucius, bet kadangi pirmas musu vaikelis nusprendeme dar dienele pasilikti gydytojos prieziurai.visiem teveliams drasiai galiu rekomenduoti
Papildyta:
dar pamirsau pridurti, kad man nesiuvo, o klijavo, o rando po 11 men. beveik nesimato
Papildyta:
dar pamirsau pridurti, kad man nesiuvo, o klijavo, o rando po 11 men. beveik nesimato
Labai dziaugiuosi, kad savo pirmaji mazyli gimdziau AK pas turbut nuostabiausia gydytoja - R. Jursena. Man buvo atlikta CP operacija, pjuvis sugijo puikiai, ir mes abu jauciames gerai
QUOTE(Ruti @ 2009 07 03, 18:21)
Po antro cezario net sesele stebejosi, sako, as savo patyrusia akim matau tik viena randa, nors operacijos jau buvo dvi
Taip ir turi buti, geras gydytojas ispjauna sena randeli operuodamas per ta pacia vieta
Is patirties patariu keltis kuo anksciau. Kai tik galite - kelkites ir bandykite vaikscioti. Kuo daugiau judesite, tuo greiciau atsistosite ant koju
Dar ta pacia diena keliausi,cezari atliko 05.30 val o 14 val jau mazyli pati paemiau ir maitinau ir i dusa apsipraust ejau.Nelengva pusiau perlinkus bet apsipraust man butina buvo. Operavo T.Birzietis kauno klinikose,randas greit sugijo
QUOTE(Corny @ 2009 09 16, 09:13)
Dar ta pacia diena keliausi,cezari atliko 05.30 val o 14 val jau mazyli pati paemiau ir maitinau ir i dusa apsipraust ejau.Nelengva pusiau perlinkus bet apsipraust man butina buvo. Operavo T.Birzietis kauno klinikose,randas greit sugijo
o tai niekam po cp visu narkoziu galvos neskaudejo? man dar tik po savaites cp, bet jau is karto gydytojas perspejo, kad para negalesiu keltis, vien tik del to, kad isvengciau nezmonisko galvos skausmo...