Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaras gerai atlikęs cezario pjūvį

Mane operavo Brogiene su Milerium VGN. Cezaris buvo neplanuotas, bet likau labai patenkinta. Kita diena jau vaiksciojau, jokiu komplikaciju ar papildomu skausmu. Spinaline nejautra padare tokia prasirukiusi moteriske su eziuku. Irgi super! Nei galvos, nei nugaros neskaudejo!
Atsakyti
Mane abu kartus operavo doc. Gintautas, puikiai sugijau ir be jokių komplikacijų.Ačiū jam!
Papildyta:
tik nepatebejau, kad rašot apie vilnių, o aš buvau KMUK
Atsakyti
Daktaras R.Jursenas thumbup.gif AK smile.gif Nuostabiai sugijo, randas lb lb zemai max 10cm smile.gif
Atsakyti
Operavo M. Diliautienė iš VGN, nors nesitariau iš anksto ir nieko nemokėjau (operacija buvo planinė dėl pirmaeigės placentos).
Atsakyti
Gyd J. Zmuidzinaite thumbup.gif Rando praktiskai nesimato, netepu net vaistukais. O gijo taip, kad net nejutau thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,o jei man jokiu komplikaciju nera,bet as nenoriu naturaliai gimdyt,ar galima savu noru prasyti kad darytu cp,ar yra mamyciu kurios prase cp.
Atsakyti
VGN man atliko cezari gyd.Skutaite ir Razmus,labai patenkinta esu,gerai sugijo,randas labai grazus 4u.gif
Atsakyti
Man cezario pjuvi dare RK toks apvalutis daktaras su akinukai, shviesus, kaip visada pamirshau pavarde Gintautas Domzha berods, bet jei suklydau kokia raide , sorry, vardus man atsiminti problema.

Superinis daktaras, geras zhmogus geros rankos,gera gyvenimo pradzia,
aciu tau daktare uz mano mazhyli wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irene Matuiz: 29 kovo 2009 - 23:47
RK - A.Puziene. Viskas buvo l.gerai, dabar noreciau vel pas ja.
Atsakyti
Mane VGN operavo M. Diliautienė- puiki gydytoja. Randas tvarkingas, gerai sugyjo. Jeigu reiketu gimdyti vėl aš net neabejuodama kreipčiausi į ją. thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Man cezari atliko Kornelija Mačiuliene, jinai ten atrodo viso to gimdymo skyriaus direktoriaus pavaduotoja. Labai profesionali, aciu jai.
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 03 30, 00:45)
Man cezario pjuvi dare RK toks apvalutis daktaras su akinukai, shviesus, kaip  visada pamirshau pavarde Gintautas Domzha berods, bet jei suklydau kokia raide , sorry, vardus man atsiminti problema.

Superinis daktaras, geras zhmogus geros rankos,gera gyvenimo pradzia,
aciu tau daktare uz mano mazhyli wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip gerai,kad viskas puiku smile.gif Man greiciausiai irgi darys cezari, nors visalaik maniau,kad gimdysiu naturaliai, bet del tam tikru dalyku greiciausiai darys cp... Kaip suprantu Jus nesitarete su gydytoju, tai vat idomu ar atvaziavusi davete (ar gal po operacijos) gydytojui pinigeliu? Nezinau kaip elgtis,nes nesu susitarusi su niekuo, o gimdyti ruosiuosi butent RK. Is anksto aciu uz atsakyma ax.gif
Atsakyti